Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte baby 🙋🏼♀️
Chcela by som od vás radu čo by ste robili na mojom mieste vy.
Rozišla som sa pred 2 týždňami s priateľom, ukončila som ten vzťah v afekte, pretože toho bolo už na mňa naozaj veľa a nevládala som..samozrejme, že mi to potom bolo ľúto aj som mu to povedala, ale povedal, že bude lepšie keď spolu nebudeme. Chceli sme veľmi bábo ešte keď sme boli spolu, každý deň mi hovoril o bábätku a pod..a teraz keď sme sa rozišli som asi v tom 6dni mi mešká menzes ja mám taký stres, že si neviete predstaviť..bývalý sa začal po tom rozchode ku mne správať úplne chladne povedal, že ako som to ukončila voči mne ochladol úplne nepríjemné správy mi píše až som z toho prekvapená doteraz bol ukážkový partner. Keď sa mi potvrdí tehotenstvo neviem či mu to mám povedať bojím sa jeho reakcie.
Udělej si těhu test a klidně mu to řekni.
Může ti meškat i z toho všeho stresu jen.
Příspěvek upraven 31.05.26 v 15:41
@Rosebery myslíš, že by mi už mal ukázať keď mi toľko meškajú? Ja sa bojím jeho reakcie, lebo ten človek sa otočil o 180° 🙈 predtým chcel so mnou dieťa, stále mi o bábätku rozprával, že by sa tesil určite by ma neposlal na potrat, ale už nie sme spolu, tak neviem vôbec ako zareaguje..
@Sara800 píše: Více
Tak jestli jste měli sex bez ochrany, tak ta možnost je, to je asi i jemu jasný
A tebe nechápu, půl roku s chlapem a hned do všeho po hlavě a teď před tím budeš zavírat oči, postav se k tomu aspoň zodpovědně
Na tvým místě bych se nepokoušela o dítě s někým koho sotva znám. Udělej si co nejdřív test.
@pikola spali sme bez ochrany stále no ja sa bojím len jeho reakcie, dobre predtym chcel bábo, ale to sme boli spolu..neviem ako bude reagovať teraz ![]()
Tak nejdůležitější je zjistit, jestli těhotná jsi. Pak řeš zbytek. Že on chtěl dítě je sice hezký, ale ty nejsi inkubátor pro každého co chce zrovna
To rozhodnutí je i na tobě. Kolik ti je?
po půl roce od seznámení chtěl mimino? a jinak jste v pohodě?
![]()
mhm, za bl.bost se platí, a proč už sis dávno neudělala test, když meškáš 6 dní?
tak bojíš se jeho reakce? a toho, že budeš samoživitelka se nebojíš?
Udelej si test a uvidis. Rozchod byl dva tydny zpet, do te doby dite chtel, tak musite oba pocitat s tim ze se treba zadrilo. Proc se bojis jeho reakce? Sama sis ho prece neudelala.
Kdyby se tehotenstvi potvrdilo, tak co dal?
buď jsi troll nebo nevím, tu druhou možnost raději jmenovat nebudu