Rozchod, poraďte mi :(

23
7.11.17 18:28

Rozchod, poradte mi :(

Ahoj holky, je mi 20 let a od 14cti chodím s přítelem. Měli jsme krásný harmonický vztah dokud mě dvakrát nepodvedl. Já mu vše odpustila a byla s tím smířená že to změní náš vztah, velice mě překvapilo že se náš vztah změnil ještě k lepšímu, ikdyž to trvalo dobu začala jsem mu znovu věřit a on se hodně snažil a já byla několik let štastná. Dokud nezačal navštěvovat hospody, kamarádí byli přednější a já byla až tak na 5 místě, nepodváděl mě ale psal si s jinýma holkama a můžu vám říct že fakt nehezký věci. Rekla jsem si že se s nim rozejdu a najdu si nového chlapa, přeci jen jsem mladá a mam dost možností. Jenže žádný mi nevyhovoval a nebyl to prostě on… asi to některá znáte
jsem začarovaná v kruhu a nevím kudy ven. Momentálně je na tom náš vztah asi takto, on chce bejt sám že mu to tak vyhovuje a já bez něj nedokážu bejt. Mám samé kamarádky které mají kluka takže s nimi trávit čas nemůžu, když je vidim tak mi je smutno. V pátek si má můj EX přijít pro věci a dost se toho bojim co se stane, hned totiž vyměknu.
Mám pocit že mě má omotanou a bere mě jako jistotu když luskne tak já se vrátim.
Holky poradte co mám dělat, jsem naprosto bezmocná :( :( :( :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14642
7.11.17 18:33
@badyyyss píše:
Ahoj holky, je mi 20 let a od 14cti chodím s přítelem. Měli jsme krásný harmonický vztah dokud mě dvakrát nepodvedl. Já mu vše odpustila a byla s tím smířená že to změní náš vztah, velice mě překvapilo že se náš vztah změnil ještě k lepšímu, ikdyž to trvalo dobu začala jsem mu znovu věřit a on se hodně snažil a já byla několik let štastná. Dokud nezačal navštěvovat hospody, kamarádí byli přednější a já byla až tak na 5 místě, nepodváděl mě ale psal si s jinýma holkama a můžu vám říct že fakt nehezký věci. Rekla jsem si že se s nim rozejdu a najdu si nového chlapa, přeci jen jsem mladá a mam dost možností. Jenže žádný mi nevyhovoval a nebyl to prostě on… asi to některá znáte
jsem začarovaná v kruhu a nevím kudy ven. Momentálně je na tom náš vztah asi takto, on chce bejt sám že mu to tak vyhovuje a já bez něj nedokážu bejt. Mám samé kamarádky které mají kluka takže s nimi trávit čas nemůžu, když je vidim tak mi je smutno. V pátek si má můj EX přijít pro věci a dost se toho bojim co se stane, hned totiž vyměknu.
Mám pocit že mě má omotanou a bere mě jako jistotu když luskne tak já se vrátim.
Holky poradte co mám dělat, jsem naprosto bezmocná :( :( :( :( :( :(

Holka zlatá, ty buď ráda, že ses toho tydýta zbavila.Jsi mladá, máš život před sebou. Věci mu hoď před dveře, a až si pro ně přijde, vůbec bych nebyla doma. Určitě máš na lepšího. Všechno chce čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
7.11.17 18:34

Rozchod, prosím poradte

jsem začarovaná v kruhu a nevím kudy ven. Momentálně je na tom náš vztah asi takto, on chce bejt sám že mu to tak vyhovuje, druhý den řekne ze mě miluje, a třetí den že chce bejt zase sám. A já bez něj nedokážu bejt. Mám samé kamarádky které mají kluka takže s nimi trávit čas nemůžu, když je vidim tak mi je smutno. V pátek si má můj EX přijít pro věci a dost se toho bojim co se stane, hned totiž vyměknu.
Holky poradte co mám dělat, jsem naprosto bezmocná :think: :,( :,( :,( :( :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.11.17 18:34

Je ti 20!! Mas cca min. 10 let cas najit si partnera, co blaznis. Tento se neosvedcil a nechce Te. Ted Ti to pripada tragicky, protoze to byl prvni vztah, ale jednou budes stastna, ze to nenapadlo. Neboj, skoro kazdy ma takovou zkusenost, patri to k dospivani. Bude lip :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
7.11.17 18:37

Buď ráda, že ses ho zbavila.

• Citovat
  • Upravit
312
7.11.17 18:38

Zapoměn na něj jednou si s úsměvem na rtech vzpomeneš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
7.11.17 18:39

Tady je asi každá rada drahá, když se od něj odpoutat nechceš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
7.11.17 18:41

Já jen nevím jak :( je to můj první vztah a nevím jak z něj ven :( ikdyž bych ráda, toho tydýta mám i přes to stejně ráda, a to je můj největší problém :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
7.11.17 18:48
@badyyyss píše:
Já jen nevím jak :( je to můj první vztah a nevím jak z něj ven :( ikdyž bych ráda, toho tydýta mám i přes to stejně ráda, a to je můj největší problém :/

Láska vypadá úplně jinak. Kvalitní vztah poznáš podle toho, že je tam vzájemná úcta, respekt, důvěra, ohleduplnost…Ty jsi na něm pouze emočně závislá. Krom toho, on s tebou být nechce. To je podstatné. Seber svoji hrdost, a vykašli se na něj. Jenom se ponižuješ, a to je špatné pro každý vztah. Všechno chce čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
7.11.17 19:06

Chce to cas odvyknout co oci nevidi to srdce neboli zapamatuj si to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
7.11.17 19:12

Njn, když ti hajzlíci mají své kouzlo, že…Doporučím ti knížku Až tak moc tě nežere. Já si životního partnera našla ve 24 letech, nyní máme 2 děti a jsme manželé. S ním jsem pochopila, co má žena očekávat od muže a co je přes čáru.

Často se stává, že ten, který podvádí, se pak chová ještě lépe - jasně, sype si na hlavu popel, tak se holt snaží. Ale stejně jeho povaha vyjde najevo. Já jsem první vztah ukončila taky v 20 letech, neustálo to začátek vysoké školy a odloučení. Nyní jsme přátelé a nemáme problém si vyjít někam spolu a normálně pokecat, každý máme svého partnera i život.

Buď chvíli sama, zamysli se nad tím, co od partnera očekáváš, drž se při zemi a věř, že muži se NIKDY nezmění. Nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
7.11.17 19:25

Podívej, nepíšeš kolik je mu let, ale chodíte spolu 6 let, tudíž on během dospívání nebyl nikdy nezadaný, prostě si neměl kdy „vyhodit s kopýtka“, a teď ho to láká, touží právě po tom, být free.
Chápu to a chápu i Tebe. Vaše cesty se rozdělily, životní hodnoty máte nyní každý úplně jinde. Hodně štěstí v další etapě. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
7.11.17 19:29

Byli jsme od sebe přes půl roku a užívali si, pak mi začal psát a dali jsme se znovu do kupy, tím pádem jsem měla zamotanou hlavu ještě víc protože jsem si řekla že to je ta láska, když jsme si k sobě našli znovu cestu. Ještě víc jsem na něm začala být emočně závislá, bohužel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
7.11.17 19:34

Zapomeň na něj. Si mladá. Chlapů ještě bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
7.11.17 19:35
@badyyyss píše:
Byli jsme od sebe přes půl roku a užívali si, pak mi začal psát a dali jsme se znovu do kupy, tím pádem jsem měla zamotanou hlavu ještě víc protože jsem si řekla že to je ta láska, když jsme si k sobě našli znovu cestu. Ještě víc jsem na něm začala být emočně závislá, bohužel..

To je největší chyba, po rozchodu spolu nenavazovat kontakt, to je cesta do pekel, zvlášť, když jsi na něm tak závislá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí