Bunda na dvě zimy - NEXT?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2186
29.8.11 18:30

Rozdíl velikostí 92 vs 98 - NEXT

Mám dotaz ohledně rozdílů velikostí značky NEXT, konkr. se mi jedná o zimní bundy - jsou rukávy a délka u velikosti 98 delší o těch 6 cm než u velikosti 92, jak by logicky vyplývalo ze značení velikostí?
Dcera bude mít v listopadu 2 roky, dneska jsem jí u kamarádky prubla bundu vel. 92, i tu by měla větší, hlavně rukávy, ale když se pod to dá ještě svetr a rukavice, bylo by to dobré.
Ale ráda bych, aby bunda vydržela 2 zimy, myslíte, že s tou 98 by se to dalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
29.8.11 18:36

nedělej si iluze, bunda 2 zimy nevydrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
29.8.11 19:09

Ahoj,me teda vzdycky veci z Nextu vydrzi hooodne dlouho.A prave i bundy!Kluk mel bundu v roce a pul (zimni),zalozila jsem mu rukavy,byla mu o trochu vetsi,druhou zimu mu byla dobre a kdyby nebyly kratsi zada,mel by ji jeste tenhle rok,ale bohuzel,kdyz se ohnul,zada mu koukala.
Takze za me ano.

• Citovat
  • Upravit
17042
29.8.11 19:25

Myslím, že pokud koupíš 98, tak jí na příští rok vydrží. Ale možná v tom bude letos plavat :lol:.

Jinak to, že je mezi 92 a 98 rozdíl 6, neznamená, že bude mít rukávy delší o 6cm. To bývá tak 2-3 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
29.8.11 19:53
Bayuska píše:
Myslím, že pokud koupíš 98, tak jí na příští rok vydrží. Ale možná v tom bude letos plavat :lol:.Jinak to, že je mezi 92 a 98 rozdíl 6, neznamená, že bude mít rukávy delší o 6cm. To bývá tak 2-3 cm.

to jsem myslela, jeden rok to prostě nebude sedět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
29.8.11 19:54

ne, ani bunda značková ani neznačková jako je Next dvě zimy nevydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
29.8.11 22:30

No nevím, podle mě vydrží v pohodě :nevim: záleží na dítěti, ale malému je bunda zloňska dobře a to ji neměl tak velkou, aby v ní plaval. Stejně tak kombinézu taky obleče, ale ta mu byla delší, měl ohrnuté nohavice. Oni ty děti potom už tak rychle nerostou :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17042
30.8.11 07:28
madi píše:
No nevím, podle mě vydrží v pohodě :nevim: záleží na dítěti, ale malému je bunda zloňska dobře a to ji neměl tak velkou, aby v ní plaval. Stejně tak kombinézu taky obleče, ale ta mu byla delší, měl ohrnuté nohavice. Oni ty děti potom už tak rychle nerostou :nevim:

Tak já mám taky pro Adámka připravenou soupravu z loňska. Nosil ji v roce, teď mu v říjnu budou dva.
Ale loni mu teda větší byla. Snad mu vydrží, teď je mu suprově, uvidíme do zimy.
Podle mě právě mezi tím 1. a 2. rokem je skok v růstu docela veliký. Až tak kolem těch 2-3 let se to trošku zpomalí :think:.
Ale určitě záleží na každém dítku individuálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
30.8.11 08:19

Holce v pohode vydrzi dve zimy bunda z HM, tak nevim proc by nevydrzela bunda z Nextu. Kupovala jsem ji kabatek ke kolenum s mirne projmutym strihme v pase. Prvni rok ji akorat byly delsi rukavy, dalsi rok v pohode a to se v ni i pred skolou klouzala po zadku po ledu…

• Citovat
  • Upravit
4242
30.8.11 13:43

Zalezi jak dite roste..
Domca mel predloni novou kombinezu (bunda+oteplovaky) z Tchiba, trochu ohrnute rukavy u bundy, jinak ok, no a loni mu byly kalhoty akorat, kdyz se popustily ksandy uplne na nejvic a bunda taky :wink:
Pak mel jeste jednu bundu, ohrnute rukavy, tu mel taky dalsi zimu, ale dalsi bundy mel akorat a ty uz mu loni nebyly.
Letos nakupuju vsechno novy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
5.9.11 08:12

Tak dcerka měla loňskou zimu rok a půl a měla bundičku 86.Byla delší,to nám nevadilo,ohrnula jsem rukávy a dobrý.Včera jsem bundičku zkoušela a má ještě delší rukávy.V červnu jí byly dva.To samé mám es kombinézou.Loni jsem ohrnula rukávy a nohavice a letos je jí to ještě delší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí