Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Mám dotaz ohledně rozdílů velikostí značky NEXT, konkr. se mi jedná o zimní bundy - jsou rukávy a délka u velikosti 98 delší o těch 6 cm než u velikosti 92, jak by logicky vyplývalo ze značení velikostí?
Dcera bude mít v listopadu 2 roky, dneska jsem jí u kamarádky prubla bundu vel. 92, i tu by měla větší, hlavně rukávy, ale když se pod to dá ještě svetr a rukavice, bylo by to dobré.
Ale ráda bych, aby bunda vydržela 2 zimy, myslíte, že s tou 98 by se to dalo?
Ahoj,me teda vzdycky veci z Nextu vydrzi hooodne dlouho.A prave i bundy!Kluk mel bundu v roce a pul (zimni),zalozila jsem mu rukavy,byla mu o trochu vetsi,druhou zimu mu byla dobre a kdyby nebyly kratsi zada,mel by ji jeste tenhle rok,ale bohuzel,kdyz se ohnul,zada mu koukala.
Takze za me ano.
Myslím, že pokud koupíš 98, tak jí na příští rok vydrží. Ale možná v tom bude letos plavat
.
Jinak to, že je mezi 92 a 98 rozdíl 6, neznamená, že bude mít rukávy delší o 6cm. To bývá tak 2-3 cm.
Bayuska píše:
Myslím, že pokud koupíš 98, tak jí na příští rok vydrží. Ale možná v tom bude letos plavat.Jinak to, že je mezi 92 a 98 rozdíl 6, neznamená, že bude mít rukávy delší o 6cm. To bývá tak 2-3 cm.
to jsem myslela, jeden rok to prostě nebude sedět
ne, ani bunda značková ani neznačková jako je Next dvě zimy nevydrží.
No nevím, podle mě vydrží v pohodě
záleží na dítěti, ale malému je bunda zloňska dobře a to ji neměl tak velkou, aby v ní plaval. Stejně tak kombinézu taky obleče, ale ta mu byla delší, měl ohrnuté nohavice. Oni ty děti potom už tak rychle nerostou ![]()
madi píše:
No nevím, podle mě vydrží v pohodězáleží na dítěti, ale malému je bunda zloňska dobře a to ji neměl tak velkou, aby v ní plaval. Stejně tak kombinézu taky obleče, ale ta mu byla delší, měl ohrnuté nohavice. Oni ty děti potom už tak rychle nerostou
Tak já mám taky pro Adámka připravenou soupravu z loňska. Nosil ji v roce, teď mu v říjnu budou dva.
Ale loni mu teda větší byla. Snad mu vydrží, teď je mu suprově, uvidíme do zimy.
Podle mě právě mezi tím 1. a 2. rokem je skok v růstu docela veliký. Až tak kolem těch 2-3 let se to trošku zpomalí
.
Ale určitě záleží na každém dítku individuálně
Holce v pohode vydrzi dve zimy bunda z HM, tak nevim proc by nevydrzela bunda z Nextu. Kupovala jsem ji kabatek ke kolenum s mirne projmutym strihme v pase. Prvni rok ji akorat byly delsi rukavy, dalsi rok v pohode a to se v ni i pred skolou klouzala po zadku po ledu…
Zalezi jak dite roste..
Domca mel predloni novou kombinezu (bunda+oteplovaky) z Tchiba, trochu ohrnute rukavy u bundy, jinak ok, no a loni mu byly kalhoty akorat, kdyz se popustily ksandy uplne na nejvic a bunda taky ![]()
Pak mel jeste jednu bundu, ohrnute rukavy, tu mel taky dalsi zimu, ale dalsi bundy mel akorat a ty uz mu loni nebyly.
Letos nakupuju vsechno novy ![]()
Tak dcerka měla loňskou zimu rok a půl a měla bundičku 86.Byla delší,to nám nevadilo,ohrnula jsem rukávy a dobrý.Včera jsem bundičku zkoušela a má ještě delší rukávy.V červnu jí byly dva.To samé mám es kombinézou.Loni jsem ohrnula rukávy a nohavice a letos je jí to ještě delší.