Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Janli je dobre, ze se s tim snazis pracovat. Mit bryle neni zadne postizeni! V dnesni dobe je ma opravdu kazdy druhy. Ja jsem na to fakt hakliva, protoze nasi reagovali stejne jako ty a mne to dost vadilo a asi to ve mne zustalo, protoze takove reci me strasne vytaci. Nevadilo mi mit bryle, vadila mi ta tragicnost, co z toho nasi udelali…
@anivbl Naprosto tě chápu. Když mi zjistili lupenku taky jsem rodičům řekla - " Já budu řešit lupenku, ale nemám kapacitu řešit ještě vás!"
@Janli to je dobry napad klidne zkus koupit slunecni i male a rict ji jak ji to slusi a jak je v nich vlastne vyjimecna a tak. A v optice ji pak zkus nechat at si vybere sama i to pomaha normalne ji ukaz treba 10 z predvyberu tebou a uvidis. Mozna by pomohlo vyrobit i papirove pro jeji oblibenou hracku
u nas taky ovecka nosi kde co i helmu na odrazedlo musela mit. U nas totiz krom tvrdohlavosti jeste panuje odpor k jakekoliv nove veci. Takze napred to nosi ovecka a pak az dite. Jedine co fakt vzala hned jsou slunecni bryle jinak by nemohla vubec ven coz ji hned docvaklo a ted mi uz i hlasi kdy je chce a kdy ne a to bude mit 2 roky v srpnu, ale ma je asi od 8-9 mesicu jinak by jsme fakt museli byt zavreni doma
Děvčata, díky moc za podporu! Vážím si toho. Jdu nakoupit celé rodině sluneční brýle, vyndám skla a všichni je budou povinně nosit, aby si dítko na ten pohled zvykalo. Jinak nevím, jak ji jinak ukecat, aby je nosila. Bohužel je tvrdohlavá po mamince
.