Rozdílná doba těhotenství

18.6.18 22:56

Rozdílné stáří těhotenství

Dnes jsem byla poprvé na UTZ. Podle menstruace bych měla být 6+3TT, ale podle UTZ jsem teprve 5+5TT. Dr. říkal že zatím nevidí plod a objednal mě až za 3 týdny. Za tak dlouho se z toho čekání zblázním. Máte někdo podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
313
18.6.18 22:59

Výpočet podle menstruace je opravdu nepřesný. Když už, tak přesnější je podle ovulace. Takže bych věřila UTZ. Jinak pokud jsi 5+5, tak na srdíčko je brzo. U mě hk doktor viděl až někdy kolem osmého týdne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.18 23:02

@sissive jenže proč mě neobjednal dřív, tři týdny čekání mě asi zabije :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
18.6.18 23:02

Odchylka utz je +-7 dnů. Máš odchylku 4 dny, tím se úplně normálně vejdeš do té oficiální. Můžeš být ráda, že alespoň něco viděl, když jdeš tak brzo, já šla u prvního dle ms 8+0 a byla jsem 5+3. Kdybych šla dřív, neviděl by doktor už vůbec nic, takhle viděl vacek bez srdeční akce. Za dva týdny srdíčko bylo. Objednal tě na kontrolu zcela správně, bude jednoznačně jasno, zda je to ok nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.18 23:05

@Helileli no já u prvního Mimi měla v 6+3 srdíčko, ta mě trochu překvapilo že ne objednal až na 9tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
18.6.18 23:07

@d-e-n-i-ska 1209
Přesně jak píše Helikeli. V 9 týdnu je už jistota, že bude vidět srdíčko. Ne vždy je srdíčko vidět už během sedmého týdne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.18 23:10

Snad tam bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
18.6.18 23:16
@d-e-n-i-ska 1209 píše:
@sissive jenže proč mě neobjednal dřív, tři týdny čekání mě asi zabije :-(

To je naprosto normální objednací lhůta. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
18.6.18 23:53
@d-e-n-i-ska 1209 píše:
@sissive jenže proč mě neobjednal dřív, tři týdny čekání mě asi zabije :-(

Protoze to nema cenu :nevim: Takhle brzy nestoji za to plod neustale vystavovat utz a promerovat kazdy pul milimetr, pokud neni podezreni na problem. Sla jsi zbytecne brzy uz na tu prvni, je lepsi pockat na tak 8tt a usetris si tyhle stresy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
19.6.18 07:18

@d-e-n-i-ska 1209 nám termín neseděl o 5 dnů a to jsem věděla kdy proběhla ovulace. Každopádně jsem byla na kontrole v 7tt kde bylo srdíčko a pak až ve 13 tt, tam to malá dohnala a termíny se mi oba shodují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
19.6.18 08:18

Zvykejte si, další kontroly pak budou jednou měsíčně a to už budete tuplem nervní, já třeba začala cítit pohyby až tak ve 22.tydnu a do té doby jsem se pořád strachovala, jestli je všechno ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí