Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
6dní holčička. Kluci umřeli při čekání nudou, holky si zatím pokecaly… ![]()
Poprve nevim, kdy byla ovulace a je z toho kluk. Podruhe 2-3 dny pred a mame holku. Snad Vám to klapne ![]()
@karkarka No vida, takže to opravdu není zas tak pravda
My máme oba syny 2 dny od ovulace. No teď jsem v 10tt, tak o prázdniny se to rozsekne. Hlavně aby bylo miminko v pořádku.
@Martina84 Děkujeme
Manžel a starší syn by chtěli holčičku. Já spíš kluka.
Prvni 6 dni holka, druhe v den ovulace-holka…nekteri chlapi umi jen jedno pohlavi ![]()
byla bych ráda, aby to pravidlo fungovalo, ale některé věci ovlivnit asi moc nejdou
![]()
zajímalo by mě, jestli když se z manželovy strany v rodině rodí jen samí kluci, jestli je tam nějaká naděje na holku.. třeba to maj tak geneticky, že fakt umí jen jedno pohlaví.. jsou na to nějaké statistiky? a jestli ne tak proč ne??? ![]()
@zuzikka to mě taky, v manželově přímé rodině nebyla holka čtyři generace, až jeho sestřenice a naše dcera.
teď čekáme druhé, tak se uvidí ![]()
Milé maminky, jen ze zvědavosti. Jsem nyní krátce těhotná. Spermie si počkaly 5 dní na vajíčko. Ovulaci mám bolestivou, tak jí bezpečně poznám
Říká se, že potom to bývají většinou holčičky. Že holčičí spermie déle vydrží. Máme už 2 syny. Jak jste to měly vy, které otěhotněly více dní mezi milováním a ovulací? Myslím tím 3 dny a více? Moc děkuji