Rozdvojená osobnost?

Anonymní
15.12.10 14:42

Rozdvojená osobnost.??

Zdravím vás všechny ženský…Mám pocit že můj BP ma rozdvojenou osobnost nějak se tedˇnecítím na rozepisování abych přesně napsala co všechno se mi s ním stalo ale určitě postupně něco písnu…Prostě je to absolutní špička ve lhaní…Třeba na příklad jednou si naboural auto, bylo to po silvestru kdy jsme se všichni vraceli domů a on měl za celej večer dvě skleničky whisky odvezl mě a moje sestry a místo aby vystopil s nami z auta odjel pryč, na to mi volala jeho sestra že měl bouračku a tak jsem bežela na místo kde se to stalo ale už ležel doma u svýho bráchy který zrovna žije s mojí tetou a čekali na pohotovost celou dobu byl teda podle mě jenom hrál že je bez vědomí když jsem tam přišla ležel a člověk se ho nemohl ani dotknout protože sténal bolestí a my všichni vystrašeni, že zrovna on ten nejhodnější nejochotnější a prostě všechno nej jak se to mohlo stát zrvona jemu… že to bude vážný a nervozní z toho že sanitka pořád nejede najednou asi po hodině potřeboval na wc a tak jsme ho tam dopravili opravdu velmi těžko se pohyboval, ta tedy vykonal svojí potřebu a opláchl se a zpět se už dostal po svých a s úsměvem na tváři že ho teda prý všechno bolí a nic si nepamatuje a neví proč odjel že mu asi někdo volal. žádný hovor v tel neměl přijela sanitka jela jsem s ním do nemocnice a právě proto že to bylo všechno v Anglii a on anglicky neumí překládala jsem policii všechno co popisoval on jendou nevěděl pak zas že viděl nějaký chlapi v autě že to do něj napálili a odjeli a pak o sobě nevěděl že jedinný co stihl zavolat sestře a tak nikomu to nejde do hlavy jak se to mohlo stát je to jedna velká ZÁHADA jedna s několika…Já jen co si o tom myslíte??? a je někdo kdo poznal člověka z rozdovjenou osobností

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1648
15.12.10 14:54

Myslím, že záhada s ožralým chlapem po 2 whiskách je velmi snadno rozluštitelná, příště ať nechlastá a blbě nekecá :mrgreen: v tm je ten zakopaný pes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
15.12.10 15:02

Vypadá to, že se zamotává do vlastních lží..Asi si toho zažila víc..
No nemusí to být rozdvojená osobnost, ale jen bájivé lhaní…Hrozná vlastnost ( nebo nemoc??)..
když tak napiš více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.10 15:03

Nechodila jsi smim ex ex bejvalim?? :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
27264
15.12.10 15:13

Anonymní, myslím, že tohle s rozdvojenou osobností nemá lautr nic společnýho…
Ty si možná viděla jen 2 skleničky whisky, ale podle mě toho měl víc a nebo už v tom lítá delší dobu a stačí mu málo.
BP znamená bývalý přítel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.10 15:22

No nevím zda to nazvat rozdvojenou osobností,ale připomněla jsi mi zážitek,který už byl tak trochu zasunutý někde v paměti.Bude to trochu román tak se předem omlouvám…
Vlastníme polovinu 4 bytového domu,a ty zbývající 2 byty majitelé pronajímají.Je to tak 2 roky z5 co mě v noci vzbudil strašný řev..myslela jsem,že v bytě nad námi někdo vraždí ženu…Vzbudilo to i tchýni,která bydlí v jednom z našich bytů i podnájemníky bydlící ve zbývajícím bytě.Já celá roztřesená šla zabouchat na dveře toho inkriminovaného bytu..otevřel mi chlap(který v našem domě vůbec neměl co dělat..byl to kamarád podnájemníka),ptala jsem se ho co se v bytě stalo.A tím to začalo..nejdřív se strašně omlouval,že má večírek a,že je mu líto,že nás vzbudil…v bytě bylo ovšem ticho jak v hrobě..tak jsem mu řekla at mi zavolá ty lidi co má na večírku..v tu chvíli začal říkat,že už odešli,ale to by během těch 2 minut než jsem ke dveřím bytu přišla nestihli,nebo bych se s nimi musela potkat. Pak řekl,že je jen v trenýrkách a ,že si dojde vzít něco na sebe a zavřel..dlouho nic,tak jsem bušila znova..otevřel v těch samých trenýrkách a tvrdil,že jsem ho vzbudila..kolem mě stálo dalších 6 lidí,včetně mého manžela a tchýně a koukali po sobě jak z jara.Znova jsem se ho ptala co to bylo v bytě za řev,no a on začal být agresivní..já v ruce mobil..tak jsem zavolala policajty.On dveře zavřel a během 2 minut byl zas ve dveřích oblečený,že prý ho volají do práce a ,že musí jít(ve 2 v noci),tak v tu chvíli mi to už docházelo…(tak trochu jsem se věnovala studiu psychologie..jen tak doma)..usoudila jsem,že je schizofrenik..tak jsem ho prostě požádala jestli bych se mohla podívat do bytu..a on mě tam pustil s tím,že tam má nepořádek,protože měl dámskou návštěvu..prohledala jsem byt..nikde nikdo..dál to nemá smysl vyprávět..snad jen,že přivolaní policajti se úplně vykašlali na to,že jsem jim říkala,že by pána měli nechat odvézt do psychiatrické léčebny.Pak se nám den na to přišel omluvit ten podnájemník co tam oficiálně bydlel a řekl mi,že dotyčného nechali jeho rodiče odvéz do Bohnic..jelikož je schizofrenik a přestal brát léky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.10 15:26

Jo zapomněla jsem říci,že dotyčný třískal hlavou a pěstmi do skříně a přitom řval jako by mu to dělal někdo jiný..(to jsme se dozvěděli až mnohem později

• Citovat
  • Upravit
14598
15.12.10 15:28

Připadá mi to jako můj ex… bájné a chorobné lhaní.
ex je opravdu chorobný lhář, který trvá na lži ikdyž se provalí a přijde mi, že lež prostě tak, až uveří tomu,ž e lež je pravda a skutečnost.

Prostě ze sebe udělal tvůj BP „hérečku a hysterku“ aby byl středem pozornosti… vyboural se protože pil a bál se následků…
Tak to na mě působí.

Jojo holky, koukám že je nás hodně co náš bývalý byl chorobný lhář… a že je fakt bývalý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
15.12.10 15:36

Já myslím, že dotyčný je normální notorik…asi to nebyly jen 2 sklenky whisky..bůhví, co vypil, když ho nikdo zrovna neviděl, že?

A tam je to lhaní celkem častá věc..vymyslet si cokoliv, jen aby někdo nevěděl, že chlastá :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
15.12.10 16:15

Spousta lidí si myslí, že schizofrenie je rozdvojení osobnosti, ale není to tak. V 99% případů se projevuje jinak, nemocný trpí bludy a halucinacemi, poruchou vnímání, paměti, emotivity, neschopností jednání s lidmi, vztahovačností, paranoidními pocity ohrožení, depresemi, apatií až katatonií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
15.12.10 17:13

až na to, že tohle nevypadá na schízu, ale na notorika co čuchl ke špuntu, chtěla bych vidět kolik z nás by ustálo víc jak jednu sklenku whisky a jelo hned autem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
15.12.10 17:15
Lowel píše:
až na to, že tohle nevypadá na schízu, ale na notorika co čuchl ke špuntu, chtěla bych vidět kolik z nás by ustálo víc jak jednu sklenku whisky a jelo hned autem…

Ty máš dneska nějakou pichlavou ne?
Však tady většina napsala, že dotyčný je nejspíš notorik.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
15.12.10 17:26

ále neeee :mrgreen: jindy jsem hoooodně hodná :hug: dnes mě štve akorát ten sníh, trávila jsem tři hodiny za volantem, teď už je líp, konečně teplíčko v motelu, tak sorry jestli trochu vrčím na svět. Dnes den blbec a to pořádný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
15.12.10 17:28
Lowel píše: ále neeee :mrgreen: jindy jsem hoooodně hodná :hug: dnes mě štve akorát ten sníh, trávila jsem tři hodiny za volantem, teď už je líp, konečně teplíčko v motelu, tak sorry jestli trochu vrčím na svět. Dnes den blbec a to pořádný :nevim:
:hug: sníh mě sejří taky…nesnáším ho a ať si ho maj někde na horách a lidi co ho chtějí vidět, ať si tam jednou. Čeho je moc, toho je moc :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
16.12.10 10:29
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie