Rozhozená ms - stres

Anonymní
6.7.20 12:29

Rozhozená ms - stres

Poprosím Vás ani nevím jestli o radu nebo jen pohled na moji sitauci. Je mi 41 let, to jen na úvod. Antikoncepci neberu, s ms nemám normálně problém.

Ale k věci.

V březnu se mi zpozdila ms, přesně jedna uplně vynechala. V době ovulace jsem prošla stresem v zaměstnání, úplně se složila. Myslím, že ovulace ani neproběhla, ms se nedostavila. Další ms přišla normálně v termínu dalšího cyklu.

Další dva cykly byly normální.

Teď se mi opět ms opozdila asi o 10 dní. Přisuzuji to zase stresu, byla jsem s dcerou v nemocnici, 3 noci a dny jsem byla fyzicky i psychicky hotová. Nakonci opozděné ms jsem už cítila ovulaci. Teď jsem to dostala dřív, ale kdyby ms nebyla opožděná byl by to vlastně normální termín.

Nevim jestli to je srozumitelné, jestli to může být tím stresem. K dr. se mi nechce, pokud dalši cyklus bude rozhozený, tak ale budu muset. Jen se bojím, ze mi da HA.

Martina.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
6.7.20 12:32

Asi se blíží menopauza

• Citovat
  • Upravit
537
6.7.20 14:51

Určitě to může být stresem, mně samotné se jednou MS zpozdila o celé tři týdny, měla jsem před operací pupeční kýly a začala mi až v den, když mě z nemocnice pouštěli. Před tím i potom byla MS pravidelná.

Probírala jsem to jednou se svým gynekologem a ten mi říkal, že má zkušenosti, že třeba studentky na VŠ špinily třeba i dva týdny když měly před nějakou složitou zkouškou. Bez nějakého fyziologického důvodu, že všechno tohle je řízenou „hlavou“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí