Rozhozený systém

Napsat příspěvek
Velikost písma:
VeverkaUpír
24.4.16 15:46

No @Jana525 po 14:00 po mléku následuje zelenina s masovýmivvývarem je z toho rozmixovana kaše a po 20:00 má kaši s jablky a pak spinká

• Citovat
  • Upravit
VeverkaUpír
24.4.16 15:48

Dále si pište co chcete už se nevyjadřuji k tématu

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
24.4.16 15:48
@VeverkaUpír píše:
Těch 5 ml + jogurt mu staci není to málo kobliho51 jinak nechtěl to protoze je precpany má dobrou váhu a hodně ji takže hlady ne strádá

Píšeš že vyzunkl 5ml. Vyzunknout něco chápu jako, že vypije rychle a hodně. Těma 5 ml si jen umazal pusu.

• Citovat
  • Upravit
2299
24.4.16 15:49

Mě je založení tohoto tématu jasné - aspoň podle ostatních diskuzí zakladatelky ;) Jinak dětičky ostatních budoucích a nezkušených maminek to budou mít zase jinak, takže je to trochu zbytečné tu o tom diskutovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
24.4.16 15:52
@VeverkaUpír píše:
Tohle není otázka ani nestojím o rady chápu tuto záležitost!!! Jen je to pro ostatní mámy volná diskuze:
Je mu 9 měsíců 1.7.2015 se narodil. Je to 3 týdny co jsme přešli na Bebu včera jsme byly na návštěvě a měli sebou mlíčko tam ho ohrali a on v 14:00nechtěl a dnes v 14:00 taky ne to je tou návštěvou jinak ráno ho vyzunkl a chtěl ještě, je přecpaný jinak jídelníček zni takhle: v 9:00 mléko do 5ml+bílý jogurt, v 11:00 ovoce (banán s mrkví, jabkem nebo hruškou. ) v14:00 mléko a v 20:15 po koupání kaše s jabky+mléko.
Takže ostatní mamky pokud budete na návštěvě nebojte se nejí jelikož je rozhozený/rozhozená, a jak vidíte u mně za dva tři dny- pět dní se to spraví :)

Ja to nejak nechapu :think:. Z ceho ma byt miminko rozhozeny? A jak muzes vedet, ze se to za dva, tri nebo pet dni spravi? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
24.4.16 15:52
@VeverkaUpír píše:

To je ale zvláštní. Považovala jsi to za tak důležité, že jsi o tom založila téma a už tě nebaví? Když píšeš jak tatar, nediv se. Ale chápu tě, je ti 19 a tak máš na hraní ještě právo. Dítě z dítěte dospěláka neudělá. A nedejbože hned druhé zatím. A k tomu chlapa, co by mohl být tvůj děda. Trochu brzdi.

• Citovat
  • Upravit
46669
24.4.16 15:57
@VeverkaUpír píše:

Počkej, takže založíš diskusi se značně zmateným příspěvkem, a pak už se nevyjadřuješ k tématu? :nevim:
Nějak teda nechápu, cos tím chtěla říct. Možná si založ blog, pokud chceš takto informovat nezkušené matky. Když založíš diskusi, musíš očekávat reakce, a ty nechápavé rozhodně v tomto případě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.4.16 16:01
@Akivasha píše:
Mě je založení tohoto tématu jasné - aspoň podle ostatních diskuzí zakladatelky ;) Jinak dětičky ostatních budoucích a nezkušených maminek to budou mít zase jinak, takže je to trochu zbytečné tu o tom diskutovat.

Aha, už chápu.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VeverkaUpír
24.4.16 16:04

Je mi 20 ne 19 a no a věkový rozdíl nehraje roli když se milujte. Já si nehraju mi starší přátelé z věku manžela a z prace jsou rádi, že máme mimi a že jsme šťastni

• Citovat
  • Upravit
7735
24.4.16 16:18
@Kobliha51 píše:
To je ale zvláštní. Považovala jsi to za tak důležité, že jsi o tom založila téma a už tě nebaví? Když píšeš jak tatar, nediv se. Ale chápu tě, je ti 19 a tak máš na hraní ještě právo. Dítě z dítěte dospěláka neudělá. A nedejbože hned druhé zatím. A k tomu chlapa, co by mohl být tvůj děda. Trochu brzdi.

Tak na zaklade tveho prispevku jsem musela mrknout zakladatelce na profil a uz chapu 8o. Diky za vysvetleni :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
24.4.16 16:42
@Kobliha51 píše:
Píšeš že vyzunkl 5ml. Vyzunknout něco chápu jako, že vypije rychle a hodně. Těma 5 ml si jen umazal pusu.

Nechtěla napsat 50 ml? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
24.4.16 17:06
@Akivasha píše:

mně ne 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.4.16 17:07
@Tereza1986 píše:
Nechtěla napsat 50 ml? 8o

Píše zmatečně a ještě se čílí. Když už někdo má potřebu zakládat diskusi, měl by ovládat elementární znalosti stylistiky a slovosledu. Pak se zakladatelka diví, že ji tu nikdo nechápe :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VeverkaUpír
24.4.16 20:28

Jo 50 ml a co všichni máj. Moje bývalá spolužačka ze základky měla v 17 mimi a nejsem jediná mladá maminka.

• Citovat
  • Upravit
22614
24.4.16 21:38

@VeverkaUpír taky jsem byla mladá maminka a nepsala jsem takový zmatený chujoviny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová