Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Chápu to tak, že jde o zkušenost s tím, že dítě když je na návštěvě může nejíst jako obvykle a mít trochu rozhozený režim následně. Ale že se to upraví.
V příspěvku mě trochu zaráží absence oběda.
@andelka83 to jsem rada, ze nejsem sama. Taky mi v jidelnicku chybi zelenina a bilkoviny z masa nebo vejce
Nějak nechápu účel diskuze.
Je přece jasné, že se dítěti rozhodí jídelníček např. cestováním a pak se spraví.
@VeverkaUpír
a co nam tim chces rict?? ![]()
všechny maminky obvykle znaji svoje deti dost dobře a vedi, jak prckove reaguji na nejakou zmenu. nebo nereaguji. každý to ma prece jinak ![]()
a mozna, ze tvůj syn nechce poledni mleko, protože by radeji maso se zeleninou ![]()
V 17:00 má zeleninu s vývarem kuřecím zeleninovým s rýží nebo brambory a bud mrkev nebo květák
@VeverkaUpír píše:
Tohle není otázka ani nestojím o rady chápu tuto záležitost!!! Jen je to pro ostatní mámy volná diskuze:
Je mu 9 měsíců 1.7.2015 se narodil. Je to 3 týdny co jsme přešli na Bebu včera jsme byly na návštěvě a měli sebou mlíčko tam ho ohrali a on v 14:00nechtěl a dnes v 14:00 taky ne to je tou návštěvou jinak ráno ho vyzunkl a chtěl ještě, je přecpaný jinak jídelníček zni takhle: v 9:00 mléko do 5ml+bílý jogurt, v 11:00 ovoce (banán s mrkví, jabkem nebo hruškou. ) v14:00 mléko a v 20:15 po koupání kaše s jabky+mléko.
Takže ostatní mamky pokud budete na návštěvě nebojte se nejí jelikož je rozhozený/rozhozená, a jak vidíte u mně za dva tři dny- pět dní se to spraví
Nic nevidím. Co bude za pět dní? Ráno vyzunkl 5 ml. To je hodně a nebo málo?
Tim tématem chci říct, jak to dětičkymmají pro budoucí nebo ne zkušený matky ![]()
Těch 5 ml + jogurt mu staci není to málo kobliho51 jinak nechtěl to protoze je precpany má dobrou váhu a hodně ji takže hlady ne strádá
No @Jana525 po 14:00 po mléku následuje zelenina s masovýmivvývarem je z toho rozmixovana kaše a po 20:00 má kaši s jablky a pak spinká
Tohle není otázka ani nestojím o rady chápu tuto záležitost!!! Jen je to pro ostatní mámy volná diskuze:
Je mu 9 měsíců 1.7.2015 se narodil. Je to 3 týdny co jsme přešli na Bebu včera jsme byly na návštěvě a měli sebou mlíčko tam ho ohrali a on v 14:00nechtěl a dnes v 14:00 taky ne to je tou návštěvou jinak ráno ho vyzunkl a chtěl ještě, je přecpaný jinak jídelníček zni takhle: v 9:00 mléko do 5ml+bílý jogurt, v 11:00 ovoce (banán s mrkví, jabkem nebo hruškou. ) v14:00 mléko a v 20:15 po koupání kaše s jabky+mléko.
Takže ostatní mamky pokud budete na návštěvě nebojte se nejí jelikož je rozhozený/rozhozená, a jak vidíte u mně za dva tři dny- pět dní se to spraví