Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den,
Máme sedačku zopa a zjistili jsme že máme rozlomeny polystyren za hlavou hledala jsem tady i na internetu ale nikde jsem nezjistila jestli se dá někde objednat nový.
Poradíte děkuji
Rozlomený polystyreny jsem slepila tavnou pistolí. Většinou jdou objednat bez problémů. Obrať se na obchod, kde jsi sedačku koupila.
Kontaktovat prodejce. Měl by u výrobce zajistit náhradní díl.
@unuděná píše: Více
Dobrý den, prodejce jsem kontaktovala sedačku by jsme museli poslat na reklamaci a máme počítat s tím že cca 3 týdny to bude trvat než ji pošlou zpět. Bohužel tak dlouho být bez sedačky nemůžeme
@Luna13 Kde jsi sedačku kupovala? Já mám teda zkušenost, že žádná reklamace není potřeba. ![]()
@Luna13 píše: Více
Existují lepidla přímo určená na lepení polystyrenu, koupíš je v každém Horbachu, OBI, atd. pokud nebudeš chtít utrácet a máš doma nějaké lepší lepidlo na dřevo, nebo třeba Mamuta, jde to i s tím. Hlavní je, aby lepidlo neobsahovalo rozpouštedla, protože jinak se ti lepená plocha začne bortit před očima a už to nepůjde slepit.
@rmot píše: Více
@rmot píše: Více
Já bych ale chtěla nový lepeny, to už je sedačka poškozená a nemá funkci jakou by měla mit
@Luna13 píše: Více
Nezbyde než výrobce, nebo nová, případně bazar.
@M_Vladim píše: Více
Výrobce i prodejce sem kontaktovala bohužel se prý sehnat nedá proto se ptám tady jestli nemá někdo zkušenost.