Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Eliška pochopila, omylem jsem o poslala dříve.. Že je zboží nevyhovující.. Jen, když to vrátím, tak potřebuji koupit jinou autosedačku a potřebuji, Bay reklamace byla úspěšná..
Reklamace kvůli tomu, že sedačka nevyhovuje, určitě neprojde. Reklamovat se dá pouze nějaká vada. A prodávající ji buď opraví nebo vymění zboží
Asi máte smůlu.
Někteří prodejci nabízí prodlouženou lhůtu pro vrácení zboží. Koukni se do obchodních podmínek pro koupi tvé sedačky. Mall slouží jako prodejní místo, pravidla si nastavují konkrétní obchodníci.
@Anonymní píše: Více
Reklamace určitě ne. To je jako by jsi reklamovala boty po lhůtě, že sis koupila o číslo větší. To není vada, ale tvoje chyba.
Pleteš si pojmy a dojmy. Reklamace a vrácení zboží koupeného v eshopu je něco úplně jiného.
To fakt ne, můžeš se zkusit domluvit na výměně, ale to bude jen dobrá vůle prodejce.
Zkus se s tím prodejcem domluvit, někteří jsou ochotní. Už párkrát jsem vracela zboží pár dní po termínu, vždy mi vyšli vstříc a vrátili mi peníze. Předem jsem jim napsala, vysvětlila situaci (že jsem byla nemocná a dřív to nestihla) a poprosila jsem je, zda by to šlo vrátit.
Nebo by aspoň mohli být ochotní ti autosedačku vyměnit za jinou, když si doplatíš dopravu a případný rozdíl v ceně.
@Titty moc děkuji, uvidím co napíšou, napsala jsem situaci.. Budu doufat, že to vyjde 🙏 🙏.
Chtěla bych se zeptst, vzal mall zboží po lhůtě? Bohužel jsem kupovala autosedačku a dcera byla nemocná a neměli jsme možnost vyzkoušet.. Napadlo mě, jako reklamace 🤷♀️. Bohužel autosedačka nevyhovuje 😣. Děkuji