Polohovací sedačka 15+

411
8.4.24 14:47

Polohovací sedačka 15+

Ahoj, dobrý den.. Hledám polohovací autosedačku za rozumnou cenu.. Aby byla už od 15ti kilo a polohovací, v létě jedeme autem na dovolenou a tak aby se dceři i lépe v rámci možností spalo lépe než na nepolohovací.. Narazila jsem např. ruhle sedačku.. Caretero autosedačka Nimbus i-Size 100-150 cm

Cena aby byla max. do 2tisic.. Myslím si, že za tuto cenu se sehnat dá.. Děkuji za Vaše rady, rady, typy 😇 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
8.4.24 14:51

Tahle je ale polohovací jen kosmeticky. Není to polohování jako u sedaček 9-18. Pokud chceš opravdu polohovací sedačku, tak musíš pořídit 9-36kg a sáhnout o dost hlouběji do kapsy. My máme romer advansafix, ta jde polohovat opravdu hodně.

• Citovat
  • Upravit
37132
8.4.24 15:08

Tak to se na to rovnou vykašli, do dvou tisíc neseženeš ani kvalitní sedacku, natož v tehle váhové kategorii, aby byla polohovací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
8.4.24 15:28

Za 2000 kvalitní autosedačku určitě neseženeš. Maximálně když budeš mít štěstí, tak třeba z druhé ruky, ale i tak si myslím, že je to dost málo peněz.. Jinak samozřejmě nekvalitní sedačka se za tu cenu sehnat dá (i když asi moc polohovatelná nebude). Ale vůbec nedokážu pochopit to přemýšlení nad takovou, pro mě určitě, dost důležitou věcí, jako je autosedačka pro dítě. Já tedy radši zaplatím více peněz a budu mít dítě ve větším bezpečí, než na autosedačce hlavně ušetřit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.24 15:35

Si pořiďte dražší a nebo si od někoho půjčit, když jde jen o dovolenou na pár dní :nevim: :nevim: dávali jsme kolem 5 myslím. Kupovali jsme dvě takže přesnou cenu za jednu jsem vůbec neřešila. ( U značky si nejsem jistá, možná zopa?). Polohovatelná na 3 stupně. Polohování jsme používali málo. Nejvíc opravdu na tu dovolenou, dlouhou cestu.

• Citovat
  • Upravit
411
8.4.24 15:40

Všem moc děkuji. Samozřejmě že jde o kvalitu, ale nemáme úplně 10 tisíc na dvě sedačky (za chvíli budu pořizovat pro druhé dítě..) a na nějaké dálky taky nejezdíme, tak mi přijde za nějaký ten zlatý střed pořídit autosedačku.. Jezdíme většinou jen do školky, na nákupy a to máme max hodinové cesty.. Ano, může se stát za tu krátkou cestu cokoliv.. Jestli máte nějaké jiné typy autosedaček.. Pište.. Jesrli se dá sehnat i třeba za 3500,–..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
8.4.24 15:43

Cybex SILVER autosedačka Solution X i-Fix 2023 Pure Black

Moc se těm sedačka nevyznám.. Ale tahle by šla, píšou ohledně opěrky hlavy - páteře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
8.4.24 15:48

Pokud máte fb tak autosedačky - bezpečí pro děti.
Jinak za bezpečnou autosedačku tak levně neseženete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
8.4.24 15:50

@Ellis95 bohužel fb nemám.. Našla jsem jsem v akci.. A přijde mi, že je v rámci možností dobrá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
8.4.24 16:00

@LuciiLucie určitě ne, je to čínským šmejd, také nemám peníze na rozhazování a autem moc nejezdíme ale dítě bych do ní neprosadila.
Jak je dítě staré, jakou má váhu a výšku?
Z těch nejlevnějších a kvalitních jsou značky Joie a Graco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
8.4.24 16:17
@LuciiLucie píše: Více

Cybexy jsou dobrý. Kvalitní a za přijatelnou cenu. Jen musíš pohlídat, aby měli naklápěcí, ne jen polohovatelnou opěrku hlavy, tam to dítě fakt spí a nepadá mu hlava, ani nepotřebuješ, aby byla polohovací celá sedačka. Máme vyzkoušeno. Jako bonus ta sedačka vydrží, mám v ní dítě, co sedačku už nepotřebuje.

• Citovat
  • Upravit
13976
8.4.24 16:21

Nejde ti sem jen tal hodit sedačka, jak je dite vysoké, staré, kolik váži. Je uplne jedno jak daleko jezdite, nehoda se ti muze stat i pred barakem :think:, nebo aspoň nam se třeba stala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
8.4.24 16:31

Tyhle řeči nemám ráda… nás v prosinci nabouralo auto 3km od domu. Dcera byla v aute.
A jinak sedačku 15+ jsem už polohování neřešila ale kvalitu. Máme cybex zfix, stala 6tis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
8.4.24 16:33

Cybex jsou dobré sedačky

Jak je to dítě staré? Kolik měří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
8.4.24 18:41

Děkuji. Dítě je staré, bude ji 4,5..a měří 115cm a váží 16kg..moc děkuji, hodně uvažuji o této sedačce Cybex SILVER autosedačka Solution X i-Fix 2023 Pure Black.. Vzala bych rovnou dvě, synovi je 2,5let-14kg..v září mu budou tři a tak už můžu mít připravenou i pro něj, měli by stejnou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí