Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte někdo zkušenost?
Máme Britax dualfix. Včera nám dcera v autě 2× blinkala, tak jsme chtěli zkusit dát jí po směru. Děláme vše dle návodu, ale ta báze se tam prostě nechce otočit. Když jí zkoušíme vyndat a doslova jí otočit jinak v základně, tak naopak nezapadne. Do záruky pár dní, tak by mě zajímalo, zda jsme jen blbci, nebo je to prostě špatný kus.
@tevl koukala jsi na youtube? Taky mame dualfix a otacet jde lehce.
Ted jsme kupovali otocnou sedacku, sice jiny typ, ale ma pojistku, aby sla zamknout, ze nejde otocit po smeru. Zkus kouknout, jestli taky nema pojistku.
@tevl píše:
Máte někdo zkušenost?
Máme Britax dualfix. Včera nám dcera v autě 2× blinkala, tak jsme chtěli zkusit dát jí po směru. Děláme vše dle návodu, ale ta báze se tam prostě nechce otočit. Když jí zkoušíme vyndat a doslova jí otočit jinak v základně, tak naopak nezapadne. Do záruky pár dní, tak by mě zajímalo, zda jsme jen blbci, nebo je to prostě špatný kus.
Nám jde otáčet v pohodě. Jednou se zasekávala, poslali jsme na reklamaci a vytáhli z ní návod - otáčením se asi část návodu uvolnila z toho jejich držáčku v zádech autosedačky a sklouzla k otáčecímu mechanismu - tak možná zkontrolovat toto.
Případně, máte fakt Dualfix, nemáte Swingfix - ta jde otáčet jen o 90° a je určena jen pro protisměr.
A ještě myslím, že maximální náklon na lehnutí mi nejde otáčet, protože naráží do opěradla, ale toho si nelze nevšimnou…