Kde dobře poradí s koupí autosedačky?

2200
4.2.24 12:51

Kde dobře poradí s koupí autosedačky?

Ahoj,
dotaz je jasný. :mrgreen: Kde Vám dobře a ochotně pomohli s výběrem autosedačky?
Jednou jsem se domluvila v nejmenovaném známém obchodě a nic nebyl problém a bla bla bla. Realita byla jiná. Paní nic moc nevěděla, vyzkoušet jsme si sedačky mohli, ale prd jsme věděli, že?! :nevim: A do toho nás honil skladník at děláme že má ještě práci :cert:
Takže tam už mě nikdy neuvidí. A to jsme jim tam nechali doooost velký peníze za vybavení pro dvojčata. A oni to moc dobře věděli. Naše hloupost. No to jsem odbočila. :mrgreen:
Prostě kde si na vás personál udělal čas, pomohl s konkrétní sedačkou pro konkrétní dítě a auto. Ukázal co a jak atd.
Jsme schopni si i dojet. Takže Děčín až Praha nejí problém.
Koukala jsem, že dobré recenze má nějaký obchod v Mladé Boleslavi. Ale nevím. Proto se ptám zde. :)

Nerada bych opět zažila to co jsme zažili. :cert:

Přeji krásný den. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69117
4.2.24 13:13

Zkuste Centrum autosedaček. Rezervovat si termín, přijet s dítětem a autem, ve kterém sedačka bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
4.2.24 13:52
@ugluk píše:
Zkuste Centrum autosedaček. Rezervovat si termín, přijet s dítětem a autem, ve kterém sedačka bude.

Super. Moc děkuji. Jste zlatá. :kytka: A máte s nima osobní zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69117
4.2.24 19:34
@Ťarbík01 píše:
Super. Moc děkuji. Jste zlatá. :kytka: A máte s nima osobní zkušenost?

Ano, mám, už dvakrát a opravdu tomu rozumí a při rezervaci se člověku hodinu věnují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
4.2.24 19:37

Facebook, skupina autosedacky - bezpeci pro deti. Obchody rc autosedacky mlada boleslav nebo obchudě matysek olomouc. Jinde bych sedacku nekoupila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
5.2.24 12:15
@ugluk píše:
Ano, mám, už dvakrát a opravdu tomu rozumí a při rezervaci se člověku hodinu věnují.

Super. Moc moc moc děkuji. Koukala jsem i na recenze a spokojenost. A je vidět, že z lidí nezahájil peníze a poradí kompletně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
5.2.24 12:18
@Ananas123456 píše:
Facebook, skupina autosedacky - bezpeci pro deti. Obchody rc autosedacky mlada boleslav nebo obchudě matysek olomouc. Jinde bych sedacku nekoupila :)

Jo jo to byl ten obchod v MB na který jsem koukala a říkala si, že když nedostanu žádnou radu, tak pojedu tam. :mrgreen:

Takže teď mám na výběr Prahu a MB. :palec:
Takže super. Moc děkuji. Teď už jen záleží odkud koupíme nové auto. A rovnou cestou domů koupíme sedačku/sedačky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
5.2.24 12:27

Určitě doporučuji RC Autosedačky v MB, máme tam odtud zrovna teď novou autosedačku a naprostá spokojenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
5.2.24 12:43
@TeryK7 píše:
Určitě doporučuji RC Autosedačky v MB, máme tam odtud zrovna teď novou autosedačku a naprostá spokojenost :)

A prosím jaka je čekací doba na termín?
Jinak mooooc děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
5.2.24 13:54

@Ťarbík01 To není vůbec za co :kytka: :andel:
Teď jsem koukala na jejich rezervační systém a nejbližší termín tam mají 20.2., poté 22.2. a od 27.2. mají volné termíny každý den. Takže bych řekla těch cca 14 dní :) Za mě ale stojí za to si na termín počkat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí