Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
dotaz je jasný.
Kde Vám dobře a ochotně pomohli s výběrem autosedačky?
Jednou jsem se domluvila v nejmenovaném známém obchodě a nic nebyl problém a bla bla bla. Realita byla jiná. Paní nic moc nevěděla, vyzkoušet jsme si sedačky mohli, ale prd jsme věděli, že?!
A do toho nás honil skladník at děláme že má ještě práci ![]()
Takže tam už mě nikdy neuvidí. A to jsme jim tam nechali doooost velký peníze za vybavení pro dvojčata. A oni to moc dobře věděli. Naše hloupost. No to jsem odbočila. ![]()
Prostě kde si na vás personál udělal čas, pomohl s konkrétní sedačkou pro konkrétní dítě a auto. Ukázal co a jak atd.
Jsme schopni si i dojet. Takže Děčín až Praha nejí problém.
Koukala jsem, že dobré recenze má nějaký obchod v Mladé Boleslavi. Ale nevím. Proto se ptám zde. ![]()
Nerada bych opět zažila to co jsme zažili. ![]()
Přeji krásný den. ![]()
Zkuste Centrum autosedaček. Rezervovat si termín, přijet s dítětem a autem, ve kterém sedačka bude.
@ugluk píše:
Zkuste Centrum autosedaček. Rezervovat si termín, přijet s dítětem a autem, ve kterém sedačka bude.
Super. Moc děkuji. Jste zlatá.
A máte s nima osobní zkušenost?
@Ťarbík01 píše:
Super. Moc děkuji. Jste zlatá.A máte s nima osobní zkušenost?
Ano, mám, už dvakrát a opravdu tomu rozumí a při rezervaci se člověku hodinu věnují.
Facebook, skupina autosedacky - bezpeci pro deti. Obchody rc autosedacky mlada boleslav nebo obchudě matysek olomouc. Jinde bych sedacku nekoupila ![]()
@ugluk píše:
Ano, mám, už dvakrát a opravdu tomu rozumí a při rezervaci se člověku hodinu věnují.
Super. Moc moc moc děkuji. Koukala jsem i na recenze a spokojenost. A je vidět, že z lidí nezahájil peníze a poradí kompletně.
@Ananas123456 píše:
Facebook, skupina autosedacky - bezpeci pro deti. Obchody rc autosedacky mlada boleslav nebo obchudě matysek olomouc. Jinde bych sedacku nekoupila
Jo jo to byl ten obchod v MB na který jsem koukala a říkala si, že když nedostanu žádnou radu, tak pojedu tam. ![]()
Takže teď mám na výběr Prahu a MB. ![]()
Takže super. Moc děkuji. Teď už jen záleží odkud koupíme nové auto. A rovnou cestou domů koupíme sedačku/sedačky. ![]()
Určitě doporučuji RC Autosedačky v MB, máme tam odtud zrovna teď novou autosedačku a naprostá spokojenost ![]()
@TeryK7 píše:
Určitě doporučuji RC Autosedačky v MB, máme tam odtud zrovna teď novou autosedačku a naprostá spokojenost
A prosím jaka je čekací doba na termín?
Jinak mooooc děkuji ![]()
@Ťarbík01 To není vůbec za co
![]()
Teď jsem koukala na jejich rezervační systém a nejbližší termín tam mají 20.2., poté 22.2. a od 27.2. mají volné termíny každý den. Takže bych řekla těch cca 14 dní
Za mě ale stojí za to si na termín počkat ![]()