Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, chci se zeptat, co dáváte paní učitelkám v mateřské školce, když v září se dítě zase vrátí za dárek před prázdninami a co řeknete?:-) děkuji
Dala jsem kyticku a vino.
Rekla jsem, ze dekuju za vse, ze. verim ze nektery dny nemeli. jednoduchy, tak at si o. prazdninach poradne odpocine ![]()
Dávala jsem kytičku. A vlastně já jsem ji ani nedala, tak jsem nic neřekla. Kytičku daly děti.
Dcery nesly samy kazda uvazanou kytku a milka srdicko bombonieru.
Společně jsme jim podekovaly za prijemny rok, za zajimave aktivity, ktere pripravovaly pro deti i rodice.
Aby si ten mesic volna hezky uzily a odpocinuly si.
Nase decka uz se k nim nevrati, jedna nam jde do skoly a mladsi dva jsou od zari napsani na jinou tridu/jine uc.tak jsem jim rikala, ze je to skoda, uz jsme si na ne zvykli.
My vlastně ještě přesně nevíme, jak to bude. Asi jim vezmou pár větších dětí a dají jim nějaký kluky, protože holky tam těžce převládaly. A učitelský sbor by letos v rozkladu, takže budou nabírat hodně. Malá sama vybrala krásnou růžovou kytičku v květináčku a druhý (nebylo jisté, zda dorazí, už dlouhé týdny je na rizikovém) Marlenka řezy. A poděkovala jsem hlavně za trpělivost, byla to třída skoro tříleťáku a za ten rok se prostě ohromně posunuly.
My jsme dali bonboniéru. Jsem si říkala, že na co budou mít tolik kytek… ![]()
Zeny a v tomto pripade asi ostatnim tetam jako kucharce a uklizeckam nic ze? to aby si odpocinuly jsem mela v planu rict…dekuji za odpovedi
@lovesmile To si taky rikam
My vždycky nosili čokoládu nebo bombonieru
Teď už chodí děti do školy a kytky taky nenosime
Letos nese každý tu 300 g Milku ![]()
Dneska až půjdu pro dceru tak vezmu bonboniéru, chtěla jsem koupit kytičku naší učitelce ale takhle si aspoň dají všechny učitelky spolu.
@angelaaa píše:
Zeny a v tomto pripade asi ostatnim tetam jako kucharce a uklizeckam nic ze? to aby si odpocinuly jsem mela v planu rict…dekuji za odpovedi
My jsme měli 14 dni před koncem školního roku party na skolkove zahradě, pasovali nam predskolaky na školáky. Nesli jsme ruzne občerstvení atd. a do podvečera tam stravili, tam jsme zrovna i poděkovali a rozloučili se před prázdninama, že tam byli všichni vč. školníka i kucharky
.
Poslední den ve školce dcery nesly už jen svým učit. se kteryma strávily rok.
@lovesmile Jj..A naše paní učitelka má děti, tak určite bude mít z čokolády radost
A když kyticku, tak bych asi dala nějakou menší v kvetinacku, ta paní učitelce přeci jen dyl vydrží. Ale co se bavim s maminkama, tak děti třeba nesou v darkovy tastičce nějaký lepší čaj, nebo někdo nechává dělat menší kornout z oříšků v čokoládě a tak ![]()
Syn nesl bonbosku Merci.si tak rikam, aby vubec nejakou kytku ty ucitelky dostaly, vsichni nesou cokolady ![]()
Kuoovala jsem čokoládové lanýže v M&S. Kytky ani dárkové předměty nekupuju, musí toho mít ty učitelky tuny. Jen spotřební věci.
@tejuho
Moje sousedka učí na druhým stupni ZS a říká, že je ráda za všechno, co nevypadá jako kytka
A z čokolády má největší radost..Ona když pak nese domů 25 kytic různých tvaru a barev, tak kolikrát zvonila i na mě a nějaký mi dávala..Pak něco vezla na hrbitov a když do toho odjížděla hned na dovolenou, tak nevěděla co s tím ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.