Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dáváte něco ve školce, když dítě bude i příští rok chodit do školky? dcera půjde v úterý naposledy, pak až zase v září a já nevím, jestli dát učitelkám kytku, nebo bonboniéru, aenobo se to dává až bude úplně končit ve školce a půjde do školy. děkuji
Dáváme kytku - růži každé učitelce. Dcera letos končí, tak jsme se s ostatními rodiči domluvili a vyrobili společný dárek plus velkou kytku, ale to jsme předávali, když byla akce na zahradě s opékáním…
Já dávám každý rok, maličkost - kytičku, ted jsem dala svíčku, druhé hrneček.. ať holky vědí, že jejich práci oceňujeme, kytkou a čokoládou nikdy neurazíš ![]()
Dcera mi půjde v září už do třetí školkové třídy a i v první i ve druhé obě paní učitelky dostaly dárkovou tašku s dobrotami…kytek myslím dostanou dost tak jsem zvolila spíš pochutiny. Vím že nemusím nic dávat ale vzhledem k tomu že s nimi velmi dobře vycházím, dcera tam chodí ráda tak mi poděkování formou malého dárku(cca 300,– na hlavu)přijde jako dobrý nápad.
Holka mi jde v září už do školy, ale kytku jsme tam na konci školního roku nesly pokaždé. Příští týden ještě ve školce bude a na konci doneseme něco hodnotnějšího, než pugét a čokoládu, byly jsme s našima učitelkama celé tři roky maximálně spokojené.
Jsem bývalá učitelka i ze školky. Nejlepší je dát učitelkám, které měla dcera ve tříd (předpokládám, že 2) každé čokoládu, čaj, kávu. Kytky a drobné upomínkové věci nejsou moc oblíbené.
Kluk donesl každé učitelce kytku a balíček dobrot na mlsání. Příští rok bude mít jinou dvojici. Ale i kdyby měl stejnou, tak minimálně tu kytku by taky donesl. Je to takové poděkování. A ještě jsme dávali bombonieru pro kuchařky a pomocný personál.
Ano naše holky nesly kazda uvazanou kytku a Milka srdíčko (končily o týden dřív letos ve školce). Uč. byly dojate, holky objimaly, že jsou zlaticka a když jsem si je vyzvedávala, nesly si obe malý balíček v něm lizatko a pár gumidku, že to mají od paní učitelek na příjemný zacatek prazdnin ![]()
Já kupovalal 5 kytiček, každé dítko má 2 paní učitelky a pak jedna taková ta pomocná síla, ale úžasná paní.. a když jsem viděla, kolik mě to stálo, říkala jsem si, že kdybych dala ty prachy přímo jim, udělám jim radost větší
každopádně jsem si říkala, že příští rok kašlu na ktyky, máme farmu, tak každá dostane balík s kuřetem, kusem vepřovýho a hovězího a domácí vajíčka
![]()
Davali jsme velkou cokosku. kytek maj na konci roku spousty.
@Krrysa píše:
Já kupovalal 5 kytiček, každé dítko má 2 paní učitelky a pak jedna taková ta pomocná síla, ale úžasná paní.. a když jsem viděla, kolik mě to stálo, říkala jsem si, že kdybych dala ty prachy přímo jim, udělám jim radost větší![]()
každopádně jsem si říkala, že příští rok kašlu na ktyky, máme farmu, tak každá dostane balík s kuřetem, kusem vepřovýho a hovězího a domácí vajíčka
![]()
Upřímně, to bych ocenila a myslím to bez ironie. ![]()
@sloninka píše:
Upřímně, to bych ocenila a myslím to bez ironie.
Souhlasim. Nebo i med apod. ![]()
@sovapalena ja bych nic nedavala. Prijde mi to prezitek taky nedavam pani v tesku kytku za to, ze me spravne obslouzila.muzu ucitelkam podekovat za jejich praci, ale tim to pro me konci
My jsme letos dávali usušenou kytičku levandule z naší zahrádky, domácí bezový sirup a domácí bylinkový olej. Med jsme dávali loni ![]()
Každý rok nosí dcera malou kytičku každé učitelce. Letos se dcera loučí, tak jsem koupila, každé učitelce v květináči orchidej.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.