Dáváte něco učitelkám v MŚ?

25
28.6.15 20:02

dát něco ve školce

Dáváte něco ve školce, když dítě bude i příští rok chodit do školky? dcera půjde v úterý naposledy, pak až zase v září a já nevím, jestli dát učitelkám kytku, nebo bonboniéru, aenobo se to dává až bude úplně končit ve školce a půjde do školy. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
28.6.15 20:06

Dáváme kytku - růži každé učitelce. Dcera letos končí, tak jsme se s ostatními rodiči domluvili a vyrobili společný dárek plus velkou kytku, ale to jsme předávali, když byla akce na zahradě s opékáním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548

Já dávám každý rok, maličkost - kytičku, ted jsem dala svíčku, druhé hrneček.. ať holky vědí, že jejich práci oceňujeme, kytkou a čokoládou nikdy neurazíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396

Dcera mi půjde v září už do třetí školkové třídy a i v první i ve druhé obě paní učitelky dostaly dárkovou tašku s dobrotami…kytek myslím dostanou dost tak jsem zvolila spíš pochutiny. Vím že nemusím nic dávat ale vzhledem k tomu že s nimi velmi dobře vycházím, dcera tam chodí ráda tak mi poděkování formou malého dárku(cca 300,– na hlavu)přijde jako dobrý nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
28.6.15 20:07

Holka mi jde v září už do školy, ale kytku jsme tam na konci školního roku nesly pokaždé. Příští týden ještě ve školce bude a na konci doneseme něco hodnotnějšího, než pugét a čokoládu, byly jsme s našima učitelkama celé tři roky maximálně spokojené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
28.6.15 20:08

Jsem bývalá učitelka i ze školky. Nejlepší je dát učitelkám, které měla dcera ve tříd (předpokládám, že 2) každé čokoládu, čaj, kávu. Kytky a drobné upomínkové věci nejsou moc oblíbené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
28.6.15 20:10

Kluk donesl každé učitelce kytku a balíček dobrot na mlsání. Příští rok bude mít jinou dvojici. Ale i kdyby měl stejnou, tak minimálně tu kytku by taky donesl. Je to takové poděkování. A ještě jsme dávali bombonieru pro kuchařky a pomocný personál.

• Citovat
  • Upravit
74217
28.6.15 20:18

Ano naše holky nesly kazda uvazanou kytku a Milka srdíčko (končily o týden dřív letos ve školce). Uč. byly dojate, holky objimaly, že jsou zlaticka a když jsem si je vyzvedávala, nesly si obe malý balíček v něm lizatko a pár gumidku, že to mají od paní učitelek na příjemný zacatek prazdnin :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
28.6.15 20:23

Já kupovalal 5 kytiček, každé dítko má 2 paní učitelky a pak jedna taková ta pomocná síla, ale úžasná paní.. a když jsem viděla, kolik mě to stálo, říkala jsem si, že kdybych dala ty prachy přímo jim, udělám jim radost větší :mrgreen: :mrgreen: každopádně jsem si říkala, že příští rok kašlu na ktyky, máme farmu, tak každá dostane balík s kuřetem, kusem vepřovýho a hovězího a domácí vajíčka :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
28.6.15 20:25

Davali jsme velkou cokosku. kytek maj na konci roku spousty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
28.6.15 20:30
@Krrysa píše:
Já kupovalal 5 kytiček, každé dítko má 2 paní učitelky a pak jedna taková ta pomocná síla, ale úžasná paní.. a když jsem viděla, kolik mě to stálo, říkala jsem si, že kdybych dala ty prachy přímo jim, udělám jim radost větší :mrgreen: :mrgreen: každopádně jsem si říkala, že příští rok kašlu na ktyky, máme farmu, tak každá dostane balík s kuřetem, kusem vepřovýho a hovězího a domácí vajíčka :mrgreen: :mrgreen:

Upřímně, to bych ocenila a myslím to bez ironie. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
28.6.15 20:35
@sloninka píše:
Upřímně, to bych ocenila a myslím to bez ironie. :potlesk:

Souhlasim. Nebo i med apod. :-)

• Citovat
  • Upravit
12921
28.6.15 20:38

@sovapalena ja bych nic nedavala. Prijde mi to prezitek taky nedavam pani v tesku kytku za to, ze me spravne obslouzila.muzu ucitelkam podekovat za jejich praci, ale tim to pro me konci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
28.6.15 20:39

My jsme letos dávali usušenou kytičku levandule z naší zahrádky, domácí bezový sirup a domácí bylinkový olej. Med jsme dávali loni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
28.6.15 20:40

Každý rok nosí dcera malou kytičku každé učitelce. Letos se dcera loučí, tak jsem koupila, každé učitelce v květináči orchidej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin