Dáváte něco učitelkám v MŚ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3998
28.6.15 21:07

Já to beru ne jako úplatek, ale jako poděkování. Naše paní učitelky toho dělají o dost víc než by musely nebo než mají v náplni práce. Navíc moje dítko jim dárky rádo vymýšlí, balí a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15422
28.6.15 21:28

Pro děti je učitelka člověk hodně blízký, se kterým během roku tráví moře času. Proto mi připadá správné při loučení dát nějakou drobnost jako poděkování.
Navíc opravdu s žádným úředníkem ani prodavačkou nemám takový vztah jako s učitelkou. Takže to srovnání nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16783
28.6.15 21:35
@Krrysa píše:
Já kupovalal 5 kytiček, každé dítko má 2 paní učitelky a pak jedna taková ta pomocná síla, ale úžasná paní.. a když jsem viděla, kolik mě to stálo, říkala jsem si, že kdybych dala ty prachy přímo jim, udělám jim radost větší :mrgreen: :mrgreen: každopádně jsem si říkala, že příští rok kašlu na ktyky, máme farmu, tak každá dostane balík s kuřetem, kusem vepřovýho a hovězího a domácí vajíčka :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: to bude nejlepší
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
28.6.15 21:36

@IvaB je pravda, ze to delam. Jinak jsme uz v druhych jeslich nikdo nkdy nic neprinesl nebo jsem to fakt nevidela. Tady skolky funguji i v lete tak ze neni zadne rozlouceni. Z jesli i skolek kazde dite odchazi jindy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
28.6.15 21:38
@tamata píše:
jo, v tomhle světě je slušné vychování bohužel už přežitek :roll: A začíná to od rodičů…

Jinak teda syn nesl pro každou paní učitelku dárek a rozloučili jsme se s tím, že ten rok byl moc fajn a že tam kluk díky nim moc rád chodil. A rozešli jsme se v dobrém :lol:

Příspěvek upraven 28.06.15 v 20:44

Tak zrovna názory téhle uživatelky jsou občas tak absurdní, že se jimi řídit nedá :lol: :lol: slušné chvoání a poděkování snad nikdy přežitek nebude :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22783
28.6.15 21:53

Dávali jsme malou Milka bonboniéru - učitelkám i „tetě“. Na Vánoce každý pytlíček sypanýho čaje s háčkovanou vločkou. Kytek mi přijde, že je pak už moc a ani si je snad nemůžou užít (dobroty typu čokoláda, čaj, kafe aspoň vydržej a spotřebovávaj se postupně) a nějaký „upomínkový předměty“ - no, je to hezký, ale když si vezmu, že tam maj 25 dětí… Sama bych na jejich místě asi nejvíc ocenila něco, co se spotřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
28.6.15 21:55

Ano davam, pristi rok budou mit jine. Kytku v kvetinaci a Marlenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
28.6.15 22:04

@annaei Registruji te uz dlouho a ty tvoje prispevky… Uplne mam vzdycky husinu, co jsi za nenavistneho cloveka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
28.6.15 22:09

@MadGirlNancy nejsem kor si fakt vazim tech ucitelek, co mame ted. Predtim jsme byli ve skolce, kde se k synovi chovali velmi pekne, ale k nam se chovali francouzskym zpusobem vse je ok, ale za zady je vse spatne. Ted nam narovinu reknou co se deje. Jsou tam 3 na 12 hodinove smeny. Osobne ja bych po 5 dne h pracovani 12 hodin s detma lezla po strope. Vim moc dobre, jak moc je to dulezite kdy to s detmi umi a i je to bavi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
28.6.15 22:11
@annaei píše:
@IvaB je pravda, ze to delam. Jinak jsme uz v druhych jeslich nikdo nkdy nic neprinesl nebo jsem to fakt nevidela. Tady skolky funguji i v lete tak ze neni zadne rozlouceni. Z jesli i skolek kazde dite odchazi jindy.

asi jsi to opravdu neviděla. Nevím, v které zemi žiješ. Mám kamarádku v Německu, je učitelkou. Vím určitě, že dostává od dětí kytičku. Druhá kamarádka žije ve Francii, tam jsem dokonce s ní a s její holčičkou šla poslední den do školky. Nesla také kytičku. No, asi žiješ někde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
28.6.15 22:16

@mojmira tak tady zadny posledni den neni. Tim ze skolka, druzina, jesle funguji cely rok. A predavani vysvedceni probihalo u nas na skole tak, ze behem posledni hodiny s nasim tridnim jsme dostali vysvedceni. Pak se normalne pokracovalo v hodinach a treba to bylo ve stresu koncili jsme v patek. pozdeji jsme to dostali po 14 dnech prazdnin to se tam vetsina lidi neobtezovalo chodit a poslalo se to postou. Nikdo nic nenosil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.6.15 22:20
@annaei píše:
@mojmira tak tady zadny posledni den neni. Tim ze skolka, druzina, jesle funguji cely rok. A predavani vysvedceni probihalo u nas na skole tak, ze behem posledni hodiny s nasim tridnim jsme dostali vysvedceni. Pak se normalne pokracovalo v hodinach a treba to bylo ve stresu koncili jsme v patek. pozdeji jsme to dostali po 14 dnech prazdnin to se tam vetsina lidi neobtezovalo chodit a poslalo se to postou. Nikdo nic nenosil.

Ve školce a jeslích vysvědceni? Kde to holka zijes :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
28.6.15 22:22

@Kelsey ja pak mluvim o skole, kterou jsem tu zazila tak ze vim celkem dobre jak to probihalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
28.6.15 22:23

Pravidelně dáváme bombošky, učitelkám ve škole, školce a vychovatelkám v družině. Kytky nedávám - za chvíli zvadne a co s ní :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
28.6.15 22:36

Šli jsme naposledy ve čtvrtek a nesli jsme učitelkám čokoládové lanýže. Příští rok půjde zas, dokonce do stejné třídy a ke stejným učitelkám. Byli jsme s nimi moc spokojení, tak proč jim nepoděkovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin