Rozpis úklidu

1189
16.11.16 10:12

Rozpis úklidu

Ahoj, jsme 4 rodiny v bytovce. Střídání úklidu zatím nějak nefunguje. Chtěla bych dát na nástěnku rozpis úklidu. Nemáte tip nebo odkaz? Aby šlo ke každému týdnu připsat jméno, kdo má uklidit.
(Zatím jsou na nástěnce cedulky. Já tam dám prvního sebe, týden uklízím, pak přehodím na sousedku a ta zřejmě uklízí do konce měsíce, kdy to přehodím zase na sebe.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10321
16.11.16 10:15

@lenk Obávám se, že to není o papírkách, rozpisu atd., ale o neochotě některých se na úklidu podílet. Rozpis tam samozřejmě můžeš dát, ale základem je dohoda partají + lépe než rozpis funguje notýsek, do kterého se vždy zapíše datum, kdo a co udělal. A na další týden se hodí do schránky toho, kdo je na řadě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
16.11.16 10:19

Klasicke detske papirove hodiny na uceni. Ve 12, 3, 6 a 9 se nalepi jmeno a rucicka se posunuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
16.11.16 10:21

Já dávám kalendář týdenní trhací a na konkrétní týden napíši vždy příjmení daného bytu, po týdnu utrhnu a je tam jméno dalšího bytu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25386
16.11.16 10:23

Dělala jsem ho pravdidelně rodičům na bytovku. Prostě se dají jména po sebe a k nim do tabulky ručně dopisuji přesný datum, kdy kdo uklízí. Je to pracnější, ale jasné.
Dá se říct, že trochu podobně, jako tady: http://spd-ticha525-6tu.webnode.cz/…chod+526.jpg

Bydlí tam starší lidi, tak už mají úklidovou firmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25386
16.11.16 10:26

Odkaz mi nějak nejde, tak obrázek.
Jinak je to, jak píšou ostatní, hlavně o dohodě. Určitě máte nějakého mluvčího nebo jak se tomu říká, tak udělat schůzku a říct: bude se uklízet tak a tak a pokud to nebude, tak se zaplatí firma a bude to stát tolik a tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
16.11.16 11:36

Jak píší ostatní je to o ochotě uklízet, u nás to skončilo tak, že uklízí firma ( jsme tedy větší bytový dům). Ne každému se chce uklízet, někdo už ze zdravotních důvodů úklid nezvládal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
16.11.16 20:22

Díky za tipy. Domluva u nás opravdu vázne, tak já nechci nikoho buzerovat, když neuklidí, bydlím hned u vchodových dveří, ten kousek klidně uklidím, spíš mám dojem, že někteří by uklízeli, ale vlastně ani neví kdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný