Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jo, dalo by se. Já bych se ale bála neplánovaných výdajů - třeba lékárny, pokuty, co víc mě teď zrovna nenapadá… takže asi ještě zkusit něco drobet šetřit právě na tyhle chvilky
@tetma píše:
Tak když vemu, že je to bez bydlení tak myslím, žev na kredit, jídlo, drogérku, léky, doktory, oblečení a boty -i pro tebe, ušetření nečekaných výdajů to stačit bude
Cože na toto vsechno 5 tis měsíčně? Na jídlo a drogerií by to snad stačilo ale na to ostatni asi těžko podle mne. Jen kolik stoji detske boty a ze se musi kupovat porad nejake.
Podle mě v pohodě. My jsme dva dospělí a dítě 2,5 a minulý měsíc jsme dali za jídlo necelých 5500, psala jsem si to. A to jíme zdravě, i když ne draze.
@veria jenže bez chlapa toho projí daleko mïň a je jasný, že bude muset každý měsíc dát na stranu aspoň 500,ale určitě to za ty peníze dá a nebude muset jíst ani blafy.
Možná trochu mimo diskuzi…ale zdá se vám také, že se sociální nůžky docela dost rozevírají?? jedna řekne že v pohodě by vyžila, druhá si to neumí představit…
myslím, že bych to asi dala, výhoda je, že už mrně není na UM a plenky se taky za čas odbourají…i když látkové, pořád je to nějaký náklad…a jak se tu psalo, když se nějaká ta stovka za měsíc ušetří, tak to bude jen k plusu…případně mě napadá, jestli jsou dobré vztahy se zbylou částí rodiny, tak se domluvit na praktických dárkách…
Zvladnes to
,je to dost penez… jen na jidlo a semtam nejake obleceni, jestli nemas vedlejsi vydaje jako auto atak, tak tak to zvladnes v pohode ![]()