Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jako jen na jidlo atd bez bydleni? Jako myslim, ze se da, nebude to prepych, ale prezijete.
@pikola píše:
Jako jen na jidlo atd bez bydleni? Jako myslim, ze se da, nebude to prepych, ale prezijete.
jo jo, jenom na výdaje okolo, bydlení je odečteno.
@Anonymní píše:
Mám dotaz. Mohla bych si najít bydlení. Na výdaje by mi se synem (2 roky) zbylo cca 5000 tisíc. Je to reálné?Syn je na látkových plenách, pije vodu, nemá UM, vařím domácí jídlo. Takže by to byly výdaje hlavně na jídlo a na drogerii. Oblečení máme mraky poděděného.
tak to je podle mě dobré, s tím se dá vyjít dobře
Podle mě ani, zkus si udělat jídelníček a propocitat to, ale dle mého je 5000,– na měsíc pěkná částka pro dospělého a dítě. spis bych přemýšlela, jestli se po rodičovské budu mít kam vrátit do práce a budu mít dále zabezpečený příjem
5000 Kč po zaplacení nájmu? Tak tohle nemáme ani my a jsme čtyřčlenná rodina.
Tak to se dá celkem v pohodě. znám rodiny, kde z toho žijí 4. pokud budete skromní, tak i něco málo ušetříš(i když já bych to asi nezvládla
)
Děkuju holky
potřebovala jsem v tom ujistit.
Partner od kterého odcházím neustále vyhrožuje že se neuživíme a že to nezvládneme jenom abych neodcházela…
@Anonymní píše:
Mám dotaz. Mohla bych si najít bydlení. Na výdaje by mi se synem (2 roky) zbylo cca 5000 tisíc. Je to reálné?Syn je na látkových plenách, pije vodu, nemá UM, vařím domácí jídlo. Takže by to byly výdaje hlavně na jídlo a na drogerii. Oblečení máme mraky poděděného.
obdivuju lidi, kteri umeji zit z mala. Drzim ti palce, at to s malym zvladnes.
Myslím, že pět tisíc pro tebe a syna na jídlo je v pohodě. Když budeš šiková, ještě ušetříš. Hodně stěstí ![]()
Tak když vemu, že je to bez bydlení tak myslím, žev na kredit, jídlo, drogérku, léky, doktory, oblečení a boty -i pro tebe, ušetření nečekaných výdajů to stačit bude ![]()
Mám dotaz. Mohla bych si najít bydlení. Na výdaje by mi se synem (2 roky) zbylo cca 5000 tisíc. Je to reálné?
Syn je na látkových plenách, pije vodu, nemá UM, vařím domácí jídlo. Takže by to byly výdaje hlavně na jídlo a na drogerii. Oblečení máme mraky poděděného.