Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pracka Indesit, chytra. Holky, zapnu, jede mi na displeji program, ale pracka nic nedela.Co s tim? Cim by to mohlo byt?
Je to vozbityyyyy
Oprava se dle me uz dneska nevyplati…pochopitelne nevim presne co s tim mas, ale zavolej do servisu a oni ti reknou po tel. aspon cca. castku.
Návštěva opraváře 500-750 ten řekne co se tam děje. Nám takto nešla pračka a jen se vyklepal jeden drát v pračce.
@ne-silenamatka píše:
Je to vozbityyyyyOprava se dle me uz dneska nevyplati…pochopitelne nevim presne co s tim mas, ale zavolej do servisu a oni ti reknou po tel. aspon cca. castku.
Taky mě napadlo: Já vím co s tím je, je to rozbitý ![]()
A co když je jen ucpanej filtr? Já jsem to tak měla, pračka se nechtěla rozjed, přítel pak vytáhl filtr byl tam na cucky kapesník papírovej a vlasy, vyčistil a pračka se rozjela.
Holky, rano jsem pracku normalne zapla, prala cca 20min.,pak vyhodila pojistky a od te doby nejde. Zapnu, najedu si program, ten se zapne, odecita minuty, ale pracka nic, ani se nehne. Chlap se mi vrati az o vikendu.:-(
@pipiinka píše:
Holky, rano jsem pracku normalne zapla, prala cca 20min.,pak vyhodila pojistky a od te doby nejde. Zapnu, najedu si program, ten se zapne, odecita minuty, ale pracka nic, ani se nehne. Chlap se mi vrati az o vikendu.:-(
Nám tohle dělala whirlpoolka
Oprava by stála kolem 5 tisíc, tak jsme koupili novou. Nám to dělalo to co tobě + když měla lepší „den“, tak přepla program a pak se zastavila, ale dál než k máchání to nikdy nedošlo.
@33.Lucie jo, to je jediny s cim mam zkusenost.to samy. pak uz me napada jen vypnout-zapnout, jako u pocitace ![]()
Zapoj do opravy sousedy, já to tak dělám, když mám chlapa v háji
. Je pračka v záruce? Nám klekla asi 14 dní před koncem záruky, opravář nám to spravil tak, že je jako nová. A zadara. Sice to trvalo, ale šlo to.
@pipiinka píše:
Dva mesice po zaruce
tak to tam bylo kazítko ![]()