Nájemní byt + příspěvky

63
27.2.14 11:35

Nájemní byt + příspěvky

Chtěla bych se jen zeptat.Od března bych se měla stěhovat do nájemního bytečku, ale netuším jak je to s příspěvkama, jelikož ještě studuju posledním rokem. Každý mi řiká že nárok na nějaký příspěvky mám, když jsem studující, tak se chci zeptat jaký přesně bych mohla požádat +- kolik cca peněz abych to utáhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Babišovka
27.2.14 11:40

Tak teď se připrav na melu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
63
27.2.14 11:42

Tak počítám s tím jak každej se do mě bude navážet a dělat si srandu místo toho aby mi doopravdy někdo poradil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35798

A ty studujes, mas dite, manzela, pritele nebo jak? Pokud studujes, maji te zivit rodice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851

Jestli studuješ, tak by se o tebe měli starat rodiče a ne stát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babišovka
27.2.14 11:45

@Monii18 po 3 měsících co to tam budeš platit a mít tam trvalý pobyt tak si můžeš zažádat o příspěvek na bydlení… alimenty máš?

• Citovat
  • Upravit
2540
27.2.14 11:47

Když studuješ, proč nebydlíš u rodičů, nezkusíš kolej nebo spolubydlení s dalšími studenty??
Pokud studuješ ( předpokládám VŠ), tak snad máš tolik v hlavě, aby jsi zkusila pana Googla, stránky MPSV a tam potřebné informace najdeš. I tady na miminu je takových diskusí tolik, že není potřeba zakládat další v řadě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
27.2.14 11:47

Já se potřebuju osamostatnit a né mit za zadkem rodiče..děláte jak kdyby mi bylo 15let a museli mě živit věčně rodiče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
27.2.14 11:48

Proč studenti se stěhujou do pronájmů, když na to nemají peníze??? Proč nezůstanou u rodičů než si začnou vydělávat a zvládnou si byt platit sami?
Neber to zle, není to proti tobě, myslím to všeobecně… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
27.2.14 11:51
@Monii18 píše:
Já se potřebuju osamostatnit a né mit za zadkem rodiče..děláte jak kdyby mi bylo 15let a museli mě živit věčně rodiče

Tak šup do práce!!! Ne pro příspěvky. Pokud na to nemáš prachy, tak si nehrej na frajerku a vrať se k rodičům.
Jo a pokud by jsi chtěla napsat, že při studiu pracovat nemůžeš, tak to ani nezkoušej. Moc dobře vím, že to není problém :*

• Citovat
  • Upravit
19198
@Monii18 píše:
Já se potřebuju osamostatnit a né mit za zadkem rodiče..děláte jak kdyby mi bylo 15let a museli mě živit věčně rodiče

Tak se osamostatni a nevyžaduj pomoc státu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
@Monii18 píše:

ale jak se můžeš osamostatnit, když na to nemáš? To je fakt myšlení toto. Hlavně oškubat stát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
@Nejhodnější píše:
Tak šup do práce!!! Ne pro příspěvky. Pokud na to nemáš prachy, tak si nehrej na frajerku a vrať se k rodičům.
Jo a pokud by jsi chtěla napsat, že při studiu pracovat nemůžeš, tak to ani nezkoušej. Moc dobře vím, že to není problém :*
:potlesk: :potlesk: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
27.2.14 11:52

Do mýho života nevidíte a nevíte jak to v mé rodině jde ;) je plno studující co z nějakého důvodu se musejí pryč od rodiču

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
27.2.14 11:53

Všichni chytrý jak rádio..:D bože..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie