Rozřízne se nebo ne?

8
23.2.12 21:29

Rozřízne se nebo ne?

Ahojky všichni chtěla jsem se zeptat jestli se vagína :oops: u porodu rozřízne. jako doktor jí rozřízne nebo ne? budeme normálně rodit? prosím..bojím se toho :-) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35781
23.2.12 21:33

Já sice nerodila, ale vagina se nereze. Myslíš nastrih?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
23.2.12 21:34

Občas se dělá nástřih. Ale ne vždy :) Jinak se „roztahne“ sama, nemusíš se bát že by ti ji rozřízli celou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260

Ano, rozrizne a vymacka jako citron. Pak ji zasije a to tak dukladne, ze uz se urcite nestane ta katastrofa, ze bys nahodou otehotnela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247

Ahoj,nereze se,ale nastrihava,ale nemusi to byt pravidlo u prvniho porodu me doktor nastrihaval(vubec sem to necitila) a u druheho ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
23.2.12 21:36

díky

pikola píše:
Já sice nerodila, ale vagina se nereze. Myslíš nastrih?
janina116:jo aha děkuju on mi někdo říkal že jo:-( se mi ulevilo :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.12 21:37

Asi spíš myslíš nástřih, ten mít taky vůbec nemusíš, já ho neměla ani u jednoho porodu.

• Citovat
  • Upravit
8
anyretak27 píše:
Ahoj,nereze se,ale nastrihava,ale nemusi to byt pravidlo u prvniho porodu me doktor nastrihaval(vubec sem to necitila) a u druheho ne.

jo děkuju.., tak to je fain ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576

Hale lepší rozříznout než rozthnout.Byla sem šitá jak plot i ze vnitř i z venku a ted už není nic znát :lol: než mi jí fiknou znovu,ale není to podmínka.Třeba porodíš aniž bys přišla k uhoně ;) .Myslím že to je to nejmenší čeho se při porodu mužeš bát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
Anonymní píše:
Asi spíš myslíš nástřih, ten mít taky vůbec nemusíš, já ho neměla ani u jednoho porodu.

tak to je dobře ! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
23.2.12 21:38

áha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.2.12 21:39

Neboj se, nástřih u každé rodičky nedělají. Rodila jsem dvakrát ani jednou nástřih nebyl. Při prvním porodu jsem se sama natrhla na 4 stehy, při druhém porodu na 1 steh, ten ani nezašívali, zasypali to nějakým práškem, že se to zahojí samo.
A taky, že jo v obou případech to bylo v pohodě a za 3 týdny po porodu jsem nevěděla, že jsem rodila, krom špinění občas, ale tomu se žádná nevyhneme :roll: . Neboj se ničeho :kytka: :kytka: :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
23.2.12 21:41
IvkaH píše:
Neboj se, nástřih u každé rodičky nedělají. Rodila jsem dvakrát ani jednou nástřih nebyl. Při prvním porodu jsem se sama natrhla na 4 stehy, při druhém porodu na 1 steh, ten ani nezašívali, zasypali to nějakým práškem, že se to zahojí samo. áha.. a bolí to zašívání ? :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
23.2.12 21:42

mám pocit, že je to zase nějaká mladičká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.2.12 21:45
Janina116 píše:
IvkaH píše:
Neboj se, nástřih u každé rodičky nedělají. Rodila jsem dvakrát ani jednou nástřih nebyl. Při prvním porodu jsem se sama natrhla na 4 stehy, při druhém porodu na 1 steh, ten ani nezašívali, zasypali to nějakým práškem, že se to zahojí samo. áha.. a bolí to zašívání ? :-(

Jestli se dobře pamatuju, tak mě tehdy s mým svolením zašíval nějaký praktikant nebo student či co to bylo :think: a nic jsem necítila, měla jsem jen 4 vnitřní stehy, ono jak ti vydělají mimi, tak na jakoukoliv bolest zapomeneš, už se bude vše točit jen miminka. Fakt se neboj, není to tak strašné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí