Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky všichni chtěla jsem se zeptat jestli se vagína
u porodu rozřízne. jako doktor jí rozřízne nebo ne? budeme normálně rodit? prosím..bojím se toho
![]()
Občas se dělá nástřih. Ale ne vždy
Jinak se „roztahne“ sama, nemusíš se bát že by ti ji rozřízli celou ![]()
Ano, rozrizne a vymacka jako citron. Pak ji zasije a to tak dukladne, ze uz se urcite nestane ta katastrofa, ze bys nahodou otehotnela
Ahoj,nereze se,ale nastrihava,ale nemusi to byt pravidlo u prvniho porodu me doktor nastrihaval(vubec sem to necitila) a u druheho ne.
pikola píše:janina116:jo aha děkuju on mi někdo říkal že jo:-( se mi ulevilo
Já sice nerodila, ale vagina se nereze. Myslíš nastrih?
Asi spíš myslíš nástřih, ten mít taky vůbec nemusíš, já ho neměla ani u jednoho porodu.
anyretak27 píše:
Ahoj,nereze se,ale nastrihava,ale nemusi to byt pravidlo u prvniho porodu me doktor nastrihaval(vubec sem to necitila) a u druheho ne.
jo děkuju.., tak to je fain ![]()
Hale lepší rozříznout než rozthnout.Byla sem šitá jak plot i ze vnitř i z venku a ted už není nic znát
než mi jí fiknou znovu,ale není to podmínka.Třeba porodíš aniž bys přišla k uhoně
.Myslím že to je to nejmenší čeho se při porodu mužeš bát
Anonymní píše:
Asi spíš myslíš nástřih, ten mít taky vůbec nemusíš, já ho neměla ani u jednoho porodu.
tak to je dobře ! ![]()
Neboj se, nástřih u každé rodičky nedělají. Rodila jsem dvakrát ani jednou nástřih nebyl. Při prvním porodu jsem se sama natrhla na 4 stehy, při druhém porodu na 1 steh, ten ani nezašívali, zasypali to nějakým práškem, že se to zahojí samo.
A taky, že jo v obou případech to bylo v pohodě a za 3 týdny po porodu jsem nevěděla, že jsem rodila, krom špinění občas, ale tomu se žádná nevyhneme
. Neboj se ničeho
.
IvkaH píše:
Neboj se, nástřih u každé rodičky nedělají. Rodila jsem dvakrát ani jednou nástřih nebyl. Při prvním porodu jsem se sama natrhla na 4 stehy, při druhém porodu na 1 steh, ten ani nezašívali, zasypali to nějakým práškem, že se to zahojí samo. áha.. a bolí to zašívání ?
Janina116 píše:IvkaH píše:
Neboj se, nástřih u každé rodičky nedělají. Rodila jsem dvakrát ani jednou nástřih nebyl. Při prvním porodu jsem se sama natrhla na 4 stehy, při druhém porodu na 1 steh, ten ani nezašívali, zasypali to nějakým práškem, že se to zahojí samo. áha.. a bolí to zašívání ?Jestli se dobře pamatuju, tak mě tehdy s mým svolením zašíval nějaký praktikant nebo student či co to bylo
a nic jsem necítila, měla jsem jen 4 vnitřní stehy, ono jak ti vydělají mimi, tak na jakoukoliv bolest zapomeneš, už se bude vše točit jen miminka. Fakt se neboj, není to tak strašné