Roztahovací brusle
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Roztahovací brusle
Ahoj,přemýšlela jsem,že bysme našemu Ondrovi koupili k Vánocím brusle - ty roztahovací, aby je mohl mít na více let. Dnes mi ale v obchodě řekli, že jsou nanic, že praskají. Máte s nimi některá zkušenosti? Opravdu praskají, nebo jen prodavač chtěl prodat ty normální?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Roztahovací brusle máme - jen kolečkové. Vydržely zatím dva roky, naprosto bez jakýchkoli problémů.....
Hanka
- Citovat
- Upravit
Ahoj
Tak to by mě taky zajímalo…názory na tyto brusle.
Anonymní
Ono je více pravděpodobné,že prasknou roztahovací na led (nebo na led i kolečka) než jen kolečkové.Protože ty na led jsou vystaveny mrazu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Roztahovací máme, používáme druhým rokem.
Jsou naprosto v pohodě. Nikde žádné prasknutí nemáme.
My měli spíš strach, že nožku tak neutáhneme přeskama.
Je to omyl, nožka je utažená jak v kaničkách.
Přišlo mi hloupé kupovat na kaničku, drahé a měl by je akorát tak rok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím ,
roztahovačky máme už třetím rokem,bohužel z nich vyrostla, tak jsme koupily nové k ježíšku..a kromě toho,že nechtěně zabrala za pásek jsou v poho a super…zdědí je ještě mladší dcera.Ono holt záleží asi na značce.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
můžete mi prosím ještě napsat, jestli máte celoplastové nebo kombinované plast textil?
Díky,
Halka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My mame celoplastove.A koupili jsme je znovu.Tak uvidime co vidrzí.A jsou od firmy Worker Kidi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkouším oživit tuto diskuzi…
Koupili jsme synovi nastavitelné brusle Tempish Rhino Ice, vložka uvnitř odpovídá velikostně největšímu nastavení boty. Prodavač mi řekl, že když brusle chceme zmenšit, musíme do nich koupit menší vložku (ale oni ji neprodávají, takže koupit v obchodě s obuví). Opravdu to takto děláte? Mohla bych tu vložku ustřihnout, ale pak zase bude menší až brusle zvětšíme, že
A sedí vám v tom ty jiné vložky? Aby se to tam nějak nekrčilo
Jinak brusličky vypadají dobře, ale tohle jsem nějak nepochopila, tak prosím o radu zkušenější.
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vložka do roztahovacích bruslí
Našlo mi to tuto diskuzi až nyní, tak třeba info pro další, co hledají. ![]()
Vložka je natolik měkká a zcela se tak přizpůsobí podle nohy těm 3 velikostem, o které je brusle nastavitelná. ![]()
- Citovat
- Upravit