Jak smazat doplňování formulářů v prohlížeči?

káťa
8.6.13 10:43

Rozumí tu někdo PC ???

Mám dotaz. Dnes ráno jsem zjistila, že když na našem PC na seznamu se chci přihlásit na mail, stačí mi napsat první písmeno, na které začíná můj mail a automaticky se mi dopíše zbytek mailovky a heslo a je možné se přihlásit. Nikdy předtím to nešlo, až dnes ráno se to najednou objevilo a jen u mé mailovky, ačkoliv se tu mailovek točí několik. Toto samozřejmě nechci, neboť na PC chodí více lidí a nechci, aby měl někdo možnost mi chodit do mailu.
Prosím moc, jak lze toto odstranit???
Díky moc, Kačka

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
neprihl ne-silenamatka
8.6.13 10:44

Smaz si historii, tim se vymazou i cookies a je to :)

• Citovat
  • Upravit
30308
8.6.13 10:44

Lze to odstranit. Musíš vymazat historii uložených hesel a pak si to znova nezaškrtnout. Co používáš za prohlížeč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
8.6.13 10:45

@káťa zalezi na prohlizeci, v Mozille to najdes v Nastroje-Moznosti-Zabezpeceni a odkliknout ‚pamatovat si na serverech hesla‘
dalsi moznost je, ze sis pod mailem zatrhla ‚trvale prihlasit‘ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
8.6.13 10:51

PC vůbec nerozumím. jak myslíte, jaký prohlížeč. Jsem normálně na seznamu, jak zjistím, jaký používám prohlížeč?

• Citovat
  • Upravit
4466
8.6.13 10:52

Někdy je to trochu těžší :lol:
@káťa na co klikáš, když zapínáš internet? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihl ne-silenamatka
8.6.13 10:54
@káťa píše:
PC vůbec nerozumím. jak myslíte, jaký prohlížeč. Jsem normálně na seznamu, jak zjistím, jaký používám prohlížeč?

Pokud ti to hazi jen e-mail, ale uz neprihlsuje (protoze v radku nenaskakuje samo heslo), tak staci vymazat historii, at ses v jakymkoliv prohlizeci.

• Citovat
  • Upravit
káťa
8.6.13 10:54

Mám ho na ploše, nebo v nabídce po kliknutí na START

• Citovat
  • Upravit
káťa
8.6.13 10:55

Jenže mě to tam právě samo doplní i heslo a po potvrzení přihlásí :think:

• Citovat
  • Upravit
186
8.6.13 10:59

@káťa Pokud otevířáš internet přes modrou ikonku „e“, tak máš Internet Explorer.
Tipuji, že budeš mít internet explorer.

Klikni nahoře na Nástroje nebo na ikonku „matky“ v pravém horním rohu. Pak vyber „možnosti internetu“. Tam uvidíš historie procházení, klikni na Odstranit a tam zaškrtni „Data ve formulářích“ a „Hesla“, raději i „Cookies“ a mělo by to být. Pozor, při každém zadání se tě pak prohlížeš zeptá, zda chceš heslo uložit, klikni na „Ne“ a pak se vždy nezapomeň z e-mailu odhlásit, když odcházíš od PC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
8.6.13 11:02

Díky moc za radu. Udělala jsem to přesně dle návodu a je to pryč :dance:
Ještě jednou díky moc :kytka:

• Citovat
  • Upravit
186
8.6.13 11:06

@káťa Rádo se stalo. Ale pozor, může se ti to tam ukládat znovu, tak si to vždy promaž :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
8.6.13 12:00

Jasně, ještě jednou díky ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat