Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lze to odstranit. Musíš vymazat historii uložených hesel a pak si to znova nezaškrtnout. Co používáš za prohlížeč?
@káťa zalezi na prohlizeci, v Mozille to najdes v Nastroje-Moznosti-Zabezpeceni a odkliknout ‚pamatovat si na serverech hesla‘
dalsi moznost je, ze sis pod mailem zatrhla ‚trvale prihlasit‘ ![]()
PC vůbec nerozumím. jak myslíte, jaký prohlížeč. Jsem normálně na seznamu, jak zjistím, jaký používám prohlížeč?
Někdy je to trochu těžší ![]()
@káťa na co klikáš, když zapínáš internet? ![]()
@káťa píše:
PC vůbec nerozumím. jak myslíte, jaký prohlížeč. Jsem normálně na seznamu, jak zjistím, jaký používám prohlížeč?
Pokud ti to hazi jen e-mail, ale uz neprihlsuje (protoze v radku nenaskakuje samo heslo), tak staci vymazat historii, at ses v jakymkoliv prohlizeci.
Jenže mě to tam právě samo doplní i heslo a po potvrzení přihlásí ![]()
@káťa Pokud otevířáš internet přes modrou ikonku „e“, tak máš Internet Explorer.
Tipuji, že budeš mít internet explorer.
Klikni nahoře na Nástroje nebo na ikonku „matky“ v pravém horním rohu. Pak vyber „možnosti internetu“. Tam uvidíš historie procházení, klikni na Odstranit a tam zaškrtni „Data ve formulářích“ a „Hesla“, raději i „Cookies“ a mělo by to být. Pozor, při každém zadání se tě pak prohlížeš zeptá, zda chceš heslo uložit, klikni na „Ne“ a pak se vždy nezapomeň z e-mailu odhlásit, když odcházíš od PC.
Díky moc za radu. Udělala jsem to přesně dle návodu a je to pryč ![]()
Ještě jednou díky moc ![]()
@káťa Rádo se stalo. Ale pozor, může se ti to tam ukládat znovu, tak si to vždy promaž ![]()
Mám dotaz. Dnes ráno jsem zjistila, že když na našem PC na seznamu se chci přihlásit na mail, stačí mi napsat první písmeno, na které začíná můj mail a automaticky se mi dopíše zbytek mailovky a heslo a je možné se přihlásit. Nikdy předtím to nešlo, až dnes ráno se to najednou objevilo a jen u mé mailovky, ačkoliv se tu mailovek točí několik. Toto samozřejmě nechci, neboť na PC chodí více lidí a nechci, aby měl někdo možnost mi chodit do mailu.
Prosím moc, jak lze toto odstranit???
Díky moc, Kačka