Rozumná práce z domu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
rozumná práce z domu?
Ahojte maminky, vím, je to asi hloupý dotaz, ale nevíte některá o nějaké práci z domova, která se aspon trochu vyplatí? nepotřebuju desetitisíce, ale pár korunek by se hodilo. Třeba budete mít některá zajímavý nápad
![]()
Jinak doučuju angličtinu, kdyby někdo z Hradce Králové a okolí měl zájem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Záleží na tom co umíš. pokdu umíš něco vyrábět, tak to prodávat. ale jestli si představuješ kompletaci obálek nebo propisek, tak to neexistuje, to jsou jen podvody. a podobných duskusí je tu u asi tak 10 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kompletaci poskytuje firma Apool werke. Je to hrozná otročina ale aspoň něco. Dřív jsem si brala práci, teď už ne. Většinou jsem kompletovala obálky pro německej T-mobile či O2. Zajedeš si na firmu když napíšou, že je práce domů, vyzvedneš si práci, zaučí tě a do termínu dovezeš zpět. Platí další měsíc ve výplatním termínu. Mají webový stránky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Překlady, pokud umíš dobře jazyk, doučování… anebo si vytvoř třeba na fb bazárek s oblečením, pokud máš čas se tomu věnovat, najdi si dodavatele secondhandu a prodávej na kusy
. Je s tím dost práce, ale něco i vyděláš plus si hodně levně oblékneš svoje děti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Účetnictví se dá firmám také dělat z domu.
Také učím němčinu, vydělám si tím 2-4 tisíce za měsíc, záleží jak chodí studenti.
- Citovat
- Upravit
Být tebou bych se spíš zaměřila na propagaci toho tvého doučování, než na shánění nesmyslných prací z domu. Z 99.9% jsou to všechno podvody.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj, o propagaci doučování se snažím, ale asi dělám něco blbě…vždycky mám jednoho studenta, max dva…a říkám si o 100 na hodinu, přijde vám to málo? Překlady mě napadly, ale nemám žádný certifikát ani státnice, tak nevím, jestli bych někde pochodila…Navíc mám 3letého synka a když přítel pracuje na odpoledne doučuju s ním, což ne každému vyhovuje (proto mám nízkou cenu za hodinu…)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elsiste pokud jsou s tebou tvoji studentíci spokojení, tak jim můžeš nabídnout, že když ti někoho dalšího dohodí, dostanou třeba provizi nebo nějakou hodinu zadarmo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to jo
nic nedostanou…už takhle je to kávička, večeře…svačinka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elsiste píše:to jo
nic nedostanou…už takhle je to kávička, večeře…svačinka
Dáváš studentům kávičku večeři? Za stovku na hodinu? Tak to chci taky takové doučování.
- Citovat
- Upravit
@Elsiste A co doučujete? Já beru 2 stovky a přijdu si děsně levná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
doučuju angličtinu…a jelikož moji studenti jsou většinou známí (bydlíme na vesnici) a jsou tu třeba 2 - 3 hodinky, tak si k tomu dáme většinou něco dobrýho…navíc pokud u toho je i můj synek, tak je v klidu nejlíp, pokud něco baští neb sleduje youtube ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
TAK JSEM DALA INZERÁT NA FACEBOOK A OZVALY SE MI DVĚ MAMINKY, TAK UVIDÍME…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit