Rozvoj v Penny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8
9.1.25 10:15

Rozvoj v Penny

Zdravím,
jak je to s rozvojem v Penny na vedoucí filiálky? Máte někdo nějaké zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2916
9.1.25 11:16
@avonlady píše: Více

Netuším, jak je to s rozvojem, ale tomuto podniku bych se vyhnula velkým obloukem, dělala jsem tam měsíc a stačilo, nejhorší zaměstnavatel u kterýho jsem byla. Je tu celkem dost diskuzí a aji na netu na jiných stránkách, tak si zkus počíst. Pokud to přeci jen chtít vyzkoušet budeš, přeju hodně štěsí, ale vzhledem k tomu, že všude chybí lidi, tak to nebude tak těžký se dostat na nějakou vedoucí pozici. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
9.1.25 11:57
@onajeblond píše: Více

Ano, známá jednomu Penny šéfuje a co říká, tak katastrofa. Rozvoj nula, nula, prd a těžká práce. S vyšší funkcí jen přibývá zodpovědnost a asi peníze, jinak se nic nemění. Nedodržují se přestávky, všelijak obchází zákoník a hlavně ty lidi tam fakt dřou jak soumaři. Ona sama je taková tvďačka, takže to zvládá, ale říká, že lidi zůstávají chvilku a zdrhají. Při hledání zaměstnání doporučuji portál Atmoskop.

• Citovat
  • Upravit
2916
9.1.25 16:16
@LiduNe píše: Více

Přesně tak. Hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
9.1.25 16:28

Za to tam všechny prodavačky dostanou umělá prsa jako benefit. Viděla jsem nějakou Penny reklamu a teď nevím, jestli fakt budou fasovat umělé kozy, nebo budou obsluhovat nahoře bez, nebo si každý nakupující chlap bude moci sáhnout.. fakt nevím.
Každopádně ten, co to vymyslel je po lobotomii. Jinak to není mozné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
9.1.25 16:56
@Vada píše: Více

S lombotomií naprostý souhlas. Reklama vyznívá, že si tam můžete pořídit umělá prsa se slevou 100%. Vůbec jsem to nepobrala. Není to vtipné, nemá to žádnou logiku, nechápu. Ale je to fakt dno.

• Citovat
  • Upravit
2916
9.1.25 21:21
@Vada píše: Více

Jo a v takovém duchu se nese celá práce v tomto zařízení… :mrgreen: když jsem to viděla, říkám si, už taky nevi coby.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
10.1.25 09:04

Práce v calzedonii

Zdravím,
ví někdo kolik dostávají cca lidé zaměstnání v calzedonii? Na inzerátech neuvádí plat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
30.1.25 00:27

Mně bohatě stačí v Penny pobývat jako zákazník. Mají zjevně nedostatek lidí, protože pořád nabírají a u nás berou každého, kdo dýchá. Lidi na pokladnách nemají základní slušné vychování (pozdravit a poděkovat za nákup, věnovat se zákazníkovi a nečumět, co kde lítá nebo se bavit s kolegou), neumí včas otevřít kasu, když jim stojí lidi frontu přes celej obchod. Na tohle všechno stačí selskej rozum, ale ten z Penny raději utekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
30.1.25 00:37

@Amassakoul To my máme na Penny dle příspěvků tady, štěstí. Pokladní příjemné /příjemní, obchod
prostorný, čistý a zboží i sortiment dostačující. Úplná spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
30.1.25 01:05

@Janey625 Já jsem v Praze na velkém sídlišti, tam prostě nestíhají. Ale základy slušného chování k zákazníkovi a schopnost odhadnout, kdy mají otevřít kasu, by měl mít každý zaměstnanec. Aby na kase dělal skoro rok člověk, který se chová k zákazníkovi jak ke kusu hadu, to vypovídá o této firmě hodně.
A taky peníze nic moc. Zástupce vedoucího prodejny má skoro o 25 % menší nástupní plat jak já jako kancelářská krysa, vedoucí plat průměrný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat