Rozvoz jídel Brno Bystrc?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
442
27.11.12 10:10

Rozvoz jídel Brno /Bystrc/?

Ahoj holky, mám k vám maminkám, ale i nemaminkám dotaz: Víte o nějaké dobré restauraci nebo nějaké vývařovně - či školce, škole, kde by se dalo dočasně objednávat jídlo - konkrétně oběd v Brně, nejlépe v Bystrci?
Mám 3-týdenní miminko, bydlíme v Brně přes rok, nikdy jsem to řešit nemusela, ale teď, kdy manžel je věčně v práci, babičky daleko, nestíhám uvařit / máme ještě 5 letého syna/ a přece jen kvůli kojení potřebuji do sebe něco teplého dostat… Bylo by fajn, kdyby to cenově bylo o. k. a taky kdyby měli rozvoz…
Budu vám vděčná za jakékoli tipy. Děkuji a zdravím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
27.11.12 10:14

Já si myslím že jdou určitě koupit obědy v Zš nebo Mš, mrkni kterou máte nejblíž a domluv se tam :), ale nebude to s rozvozem no… :think: ale cenově je to určitě nejlepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
27.11.12 10:15

Několikrát jsem teď brala z A3 a bylo to celkem dobré. Je teď nový web – http://www.damejidlo.cz/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
27.11.12 10:15

Záleží jakou máte představu o ceně a chutnosti, rozváží spousta restaurací,(kocourek, jidelna sputnik, pečovateslká služba apod), pak se poptat v okolních zš, ale tam si pro ně musíte zajít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
27.11.12 10:16
@Dice píše:
Já si myslím že jdou určitě koupit obědy v Zš nebo Mš, mrkni kterou máte nejblíž a domluv se tam :), ale nebude to s rozvozem no… :think: ale cenově je to určitě nejlepší :)

To bych neriskovala, pokud má člověk aspoň nějaké chuťové buňky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
27.11.12 10:17

Tak třeba ve Slatině vaří výborně, takže tam fakt z jídelny bere hodně lidí, podle mě je to jídlo rozhodně zdravější než si dát 5 týdně něco z hospodskýho fritáku… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
27.11.12 10:18
@Dice píše:
Tak třeba ve Slatině vaří výborně, takže tam fakt z jídelny bere hodně lidí, podle mě je to jídlo rozhodně zdravější než si dát 5 týdně něco z hospodskýho fritáku… :?

Však proč z friťáku? Třeba ta A3 vaří italskou kuchyni a smažené mít vůbec nemusíš, když nechceš :nevim: Co vím, tak Bystrcké školy vaří vesměs děsně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
27.11.12 10:29

Holky, díky za tipy. Základky bohužel v okolí pro cizí strávníky nevaří. Zkusím tu A3 od zítřka :-) Díky @ivuska.h za tip. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
27.11.12 10:31

@Dice o Slatině vím, ale přece jen je to Slatina, celkem mimo ruku… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
27.11.12 10:47

To jo no, já to myslela jako příklad, s Bystrcí zkušenosti nemám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
16.1.13 16:23

Rozvoz jídel Brno

Obnovuju téma, mám ten samý problém, hledám pravidelný dovoz obědů…Poradí někdo?
Děkuju za doporučení :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
17.1.13 11:29

@emikili :mavam:
Zkusila jsem párkrát tu A3, ale nic moc, zvlášť pokud kojíš :nevim:
Všimla jsem si, že tu pečovatelská služba rozváží jídlo, ale nevím, jestli by nám - maminám něco rozváželi.. Jestli to nemají pro důchodce..
Jak máš staré miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
17.1.13 13:05

@akinorevna
Sakra to je blby, cekala jsem nejakou lepsi informaci:-(.
Mam dvoumesicni holcicku a uz fakt nechci v jakekoliv volne chvilce stst v kuchyni a chystst si jidlo.Kdyz navarim ve velkym tak to psk jime tri dny a kazdy den kuchtit fakt nestiham:-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
17.1.13 15:20

@emikili tak to máme stejný i s tím stářím a pohlavím dítka :palec: Mě trochu s jídlem pomáhá mamča, jezdím k našim na víkend a tak mi pak v neděli nabalí jídla do středy a vařím jen čtvrtek :-) ale k našim věčně o víkendu jezdit nemůžu, takže i mě by bodlo sem tam něco objednat.
Radili mi i základky obvolat, ale to jsem nezkoušela, ty jo?
A odkud jsi - z jaké ulice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
17.1.13 18:27

@akinorevna Ja mit nabalene jidlo tak si viskam:-).Nase mam daleko takze tam dodavka jidla nehrozi. Bydlime v Zabinach:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný