Nová kuchyňská linka levně - kde sehnat?

ArankaC.
27.11.12 09:35

Nová kuchyňská linka levně - kde sehnat?

Ahoj, zdravím všechny, mám takový problém. Momentálně jsme si s přítelem vzali starší byt od jedné nejmenované firmy, která byty pronájímá. Začínáme od nuly, nábytek - starší věci, musíme spravit stěny, podlahy atd., ale s penězma vyjdeme v lepším případě taktak. Snažíme se sehnat kuchyňskou linku, která tam momentálně není, takže je to nutnost. Nejprve jsem se snažila zjistit, jestli někdo třeba v okolí si linku nemění, že by jsme si vzali starší, ale nic, ani na aukru jsem nenašla slušnou starší linku za slušnou cenu. Přemýšlíme tedy o koupi nové, ale samozřejmě co nejlevnější. Líbí se mi jedna v letáku, která by i seděla rozměry a tak, jenže i tak vyjde s dřezem skoro na 10 000,–, což sice není moc, ale pro nás v tuto chvíli až příliš. Jedna známá mi říkala, že se dají sehnat hodně levné linky v Polsku (bydlím blízko u hranic). Máte s tím někdo zkušenosti? Nevíte na kolik by mě to tak vyšlo? Děkuji všem moc, kdo poradíte.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27.11.12 09:45

Já jsem koupila linku za 5490,– a dřez kolem 1600,– tady: www.nabytek-sidia.cz/

je to z polska :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
27.11.12 09:49

@Bačavelmistarý Vypadá to solidně, do Ostravy to mám kousek, asi se zajedu podívat, díky. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5063
27.11.12 09:52

Mrkni v obi, tam seženeš taky kolem 5tisíc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
27.11.12 10:07

Ikea, dá se tam sehnat levně :palec: Případné doplňky by jsi dokoupila, až budou zase korunky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
27.11.12 10:09

Ikea-ted to resil bracha a ma kuchynskou linku za 5000-je tedy bila, ale staci to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
27.11.12 10:11

Firma v Berouně sem tahá použité kuchyně včetně spotřebičů z Německa - mrkni se tam, za 10 000 tak pořídíš linku včetně myčky, trouby, dřezu a varné desky

http://kuchyn.webnode.cz/moderni/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
27.11.12 10:19

@Sati Dík, mi stačí dřez a digestoř, asi podědíme starší plyňák. :lol:

• Citovat
  • Upravit
11530
27.11.12 10:22

Ty bys mohla jednotlivě prodat a máš linku zadara  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
27.11.12 10:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
27.11.12 10:24

@pansy Tam je to zas dobré, že si to můžu sestavit podle sebe ty skříňky, ale dohromady to zas tak levné nebude, mě štve, že prostě dřez navíc zvlášť a tak. Jinak ale by to možná stačilo, bo nám fakt stačí 270cm možná i menší a nic moc kolem toho, víš jak.

• Citovat
  • Upravit
15811
27.11.12 10:25

@ArankaC. můj názor je, že bych do rpg bytu neinvestovala ani korunu, ale v Polsku by se dalo určitě domluvit, buď v Těšíně, nebo v Marklovicích hned za hranicemi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
27.11.12 10:32

@dituleska :palec: Pecka, a já trubka jsem hledala na aukru jen ve starších. Jinak asi 3 z toho by dispozičně a celkem i rozměry seděli. To musím ukázat miláčkovi.

• Citovat
  • Upravit
6094
27.11.12 10:34

@ArankaC. tak držím palečky!!koukni tam jsou tam i jiné, já tam kupovala obývací stěnu za 3000 novou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
27.11.12 10:36

@pvmr A já jsem je zrovna nechtěla zmiňovat. :mrgreen: Ne mi tam budem bydlet možná léta a ten byt fakt není v extra stavu, půjde to, ale musíme opravit na vlastní náklady, zase máme nízký nájem a první tři měsíce za pakatel. Chtěli jsme být v této lokalitě, víceméně přes to nejede vlak, a moc nic volného tam nebylo a nechtěli jsme čekat např. další měsíce nebo i roky, než se uvolní něco lepšího, chtěli jsme už bydlet co nejdřív spolu, takže tak. Zase si myslím, že z toho budeme mít takový lepší pocit, než kdyby jsme přišli k hotovému, chápeš.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný