Nová kuchyňská linka levně - kde sehnat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6094
27.11.12 10:40

@ArankaC. jesli ti můžu poradit, domluvte se s majitelem či realitkou na tom že až se budete stěhovat někdy jinam aby vám proplatili alespon materiál!!!a zahrnout to do smlouvy!!přece to tam pak nenecháte zadáčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
27.11.12 10:43

@ArankaC. jo,jo, na jednu stranu chápu, my jsme taky zrekonstruovali celý byt té společnosti :) a nakonec jsme už ani nájem utáhnout nemohli - možná si vybrat někde nějaký soukromý podnájem, ale je jasný že je to jen a jen na vás :) to místo asi šestka není, co? :mrgreen:
jinak přeju ať vyberete za málo peněz hodně muziky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
27.11.12 10:44

@ArankaC. A máte blízko Hornbach? Já si kuchyň koupila tam. Potřebovala jsem tenkrát kuchyň co nejdříve a do Ikey to mám daleko. Mají tam základní sestavu a pak k tomu jdou dokupovat ještě další skříňky, mají asi 5 nebo 6 typů. Koukněte do katalogu Teď tam mají jednu akční - šířka 210 bez dřezu a desky za 3590 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
27.11.12 11:14

@pvmr Ne tak šestka teda určitě ne ani jiná podobná kolonie, nenech se zmást mým krycím jménem. Je to slušná lokalita, slušná, spíš jak dědina, i když část města, chápeš.

• Citovat
  • Upravit
ArankaC.
27.11.12 11:15

@Sharane2006 No tak mi ty velké obchody máme všechny relativně blízko v Ostravě.

• Citovat
  • Upravit
ArankaC.
27.11.12 11:18

@dituleska To fakt nehrozí. Smlouva byla podepsaná zároveň s předáním A4ky o opravách. Ale jak říkám, kauce minimální, první tři měsíce nájem symbolický a pak nízký.

• Citovat
  • Upravit
6094
27.11.12 11:19

@ArankaC. v tom případě bych všechno strhala až bych se stěhovala :D tak snad si nějakou vyberete, mě se líbila ta černá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
27.11.12 11:22

@ArankaC. to já jsem se vůbec nechtěla nijak dotknout tvého nicku :! jen mě to tak napadlo, že slušná část Karviné určitě není šestka - tak proto jsem to jen tak zmínila - jestli jsem se tě nějak dotkla, tak se omlouvám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
27.11.12 11:26

@pvmr Já vím, v pohodě, btw. není to v Karviné

• Citovat
  • Upravit
Everyone
3.9.14 16:35

Zdravím,

potřebuji malou rohovou linku. Ne moc drahou. Mám si sama určit, kam odpady, kam sporák (dělá se celková rekonstrukce bytu), jde mi z toho hlava kolem, a potřebuji odbornou pomoc. Prosím, doporučte, kde mi poradí, naplánují.

• Citovat
  • Upravit
22.6.15 21:13

Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat jak dlouho Vám sestavovali novou kuch. linku na míru bez spotřebičů.
Kuch. linka měří 3,60 m. Je mi jasné, že mi nepovíte přesně jenom orientačně.
Když Vám ji sestavovali dávali jste si něco na lino, aby Vám to nezničili?
Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
8.4.17 21:46

Holky, prosím o typ - čím by šla polepit pracovní linka v kuchyni? Aby to drželo, bylo to netoxické, mohlo se to otřít mokrou hadrou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
10.4.17 00:43

Ahoj, samolepící tapetou. Dělají se i speciálně na pracovní desky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
10.4.17 09:01

@mamina44 A ta tapeta - nepoškrábe se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.17 09:26

@Salorka z techto levnejch reseni se ti poskrabe prakticky vsechno. Neposkrabe se treba masiv, nerez, corian.. proc chces zrovna (a na jaky povrch) lepit? Pokud nechces jen rychle levne a kratkodobe ozivit kuchyn, zvazila bych jinou moznost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný