Rozvoz jídel - Praha

2
27.3.13 10:51

Rozvoz jídel - Praha

Ahoj holky,
poradíte mi prosím nějaký rozvoz dobrého jídla, co by bylo možné objednat domů? Skutečně bych ráda kvalitní jídlo za přijatelnou cenu, žádné blafy ze školních jídelen a pod. Předem díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3221
27.3.13 11:50

@monca_n ahoj,tak ja mohu roporucit server damejidlo.cz Vyberes si tam i s dovozem zdarma, s platbou kartou online apod…Je tam vzdy hodnoceni zakazniku a nad „4“ bych rekla ze uz je jidlo opravdu dobre.My nejradeji objednavame z restaurace Bibita nuova-maji dovoz zdarma a vari opravdu vyborne.Neco je tam sice drazsi, ale pizza a testoviny za beznou cenu. A delaji famozni fazolky se slaninoou a brambory zaepecene se smetanou-kolikrat si dam k jidlu jen tyto dve prilohy a jsem vyborne najedena do sytosti-) ;) Dobre je i maso, i pizza, testoviny-super jsou noky se syrovou omackou. Akorat jsme nezkouseli salaty :nevim: Tak pokud se rozhodnes pro tuhle restauraci, tak snad Ti bude chutnat!-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
27.3.13 11:52

Já si objednávám z fofrpizza.cz Dělají poctivé pizzy a i vaří skvěle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
12.6.13 11:45

Ahoj, zkusila jsem damejidlo.cz a fakt, fakt doporucuji. parkrat jsem si objednala a po psr zkouskach chci doporucit jidlo z restaurace secret of raw, je to tzv. prirozene, raw, jidlo, a moc dobre :palec: pomohlo mi i se zdr. problemy, neni to reklama, tak uprimne doporucuji i holkam, co resi zdr.problem.ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
napresdrzku
12.6.13 14:19

Na sushi určitě sushitime.cz, jinak dáme jídlo se asi taky hodně snaží, je za tím spoluzakladatel slevomatu a garantují dovoz do 1 hodiny a jídlo by mělo být teplé, výhoda že si člověk může objednat i z MCD nebo KFC, pokud je to poblíž (nevím jak to vyhodnocujou) jen za cenu dovozu, což je asi kolem stovky, takže když je někdo echt línej, nebo je pro něj nákup v restauraci komplikovanější, může to využít.

• Citovat
  • Upravit
4243
14.11.14 11:53

Nevíte, existuje v Praze nějaká služba pro pravidelné rozvážení obědů na rozumnou cenu pro jednotlivce, kdy se neplatí doprava? Napadlo mě zaplatit babičce nějaký kredit, aby si mohla objednávat, k vánocům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
14.11.14 12:04

Damejidlo.cz s premiun uctem se doprava zdarma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
14.11.14 12:05

Jako ta pravidelnost atd by se dala domluvit s nekterym z vedoucich. Jsou pomerne vstricni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
14.11.14 12:26

@Šarlota4
Psala jsem jim tam e-mail, ale právě přímo jsem takovouto službu nenašla. Přitom druhá babi na druhé straně republiky takovou službu má - nějaká firma tam objede důchodce, ti nahlásí jídlo na další týden a zase další měsíc zaplatí jako zálohu. Tak mě napadlo, zda něco není i v Praze. Možná je to tam právě dáno maloměstem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101713
14.11.14 12:32

@Osmanka Určitě to je i v Praze, akorát nevím, jak to pro danou část Prahy najít… vím, že takhle vozili mojí pratetě na Praze 10 a i na Praze 9 o jedné takové službě vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
14.11.14 12:58

@Osmanka a nebo zkus domovy duchodcu v dane lokalite. Ty tohle taky nekdy delaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
20.11.14 13:41

@Šarlota4
Díky za nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.19 21:05

Ahoj,prosim poradte.
Pritel je od maminky zvykly na teple vecere. Ja ne. Bohuzel on varit neumi a za celych 5 let spolecneho souziti se to nenaucil a ani nechce. Chleba s pomazankou,omeletu nebo hustou polevku nepovazuje za veceri. Sladka jidla neji. Pozaduje teply obed (ten ma v praci) a teplou veceri stylu maso a priloha. Ja se ale z prace vracim az v 6 vecer a nebavi me varit. Klidne si dam jen chleba s maslem, jogurt, pudink. Prvni dva roky jsem mu vyvarela, byla jsem vic doma a mela vic casu,ale uz me to nebavi. On se parkrat varit pokousel,ale sotva zvladne uvarit vejce… takze to dopada tak,ze si objednava jidla z restaurace (pizzu,testoviny, burger…). A to temer kazdy den. Cenove tak 150,–/jidlo (jsme z prahy). Vyjde to mesicne na moc penez, on si to plati sam a vydelava dost,ale me se to uz z principu nelibi… asi by mi to melo byt jedno ale proste neni. Nevim, co mam delat… asi jsem se jen chtela sverit. Mam se na to vykaslat a jist si sama co chci a on at si kazdy den neco objednava nebo se nejak vic snazit varit/ucit ho varit…? :( nebo jsem divna ja ze mu nevarim teple vecere?

• Citovat
  • Upravit
Victoria1988
11.2.19 03:15

Koupila bych mu letenku do určitých zemi aby viděl, jak se ji jinde a ze on je jen rozmazleny mamanek co zřejmě nikdy neměl hlad. Neskutečný požadavek od nej. A maso dvakrát denně je taky pěkný zahul pro tělo :poblion: Taky chodím z práce kolem 6,7 hodiny a to poslední co bych dělala je vaření. Sprcha a relax.

• Citovat
  • Upravit
22907
11.2.19 22:02

Mě příjde teplá večeře naprosto normální :think: My máme studenou večeři tak 1× týdně, nedovedu si představit, že by manžel přišel po celým dni z práce a já mu namazala chleba..
Ale mám děti, takže mi to přijde naprosto normální uvařit.
Co zkusit na večer nějaké rychlovky ? Nebo vař 1× za 2 dny víc jídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí