Rozvržení 12 hodinových směn
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Take delam 12 hod smeny, nektere dny dokonce 14h (8-22h). Mam 3-4 smeny po sobe a pak par dni volno. Za me naprosto super
Protoze porad mam dost volna a navic usetrim cas i cestovanim do prace. Lepsi nez pracovat po-pa 8 hodin, cesta do a z prace celkem 2 hodky, takze jsem stejne pokazde prijela domu az vecer. A dva dny volna o vikendu je malo. V klasicke praci, kde delas 8 hodinovky mas vetsinou 8 dni volna v mesici (soboty a nede), kdezto uz 12 hodinovych smen je to 14-16 dni volna a to je dost znat.
Navic si muzes zaridit doktory, urady apod veci, ktere o vikendu neudelas. Ja uz bych nemenila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Před těhotenstvím jsem delala po-ct 9 hodin denně na ranni, v pátky 24h a soboty noční 12h. Neděle jsem dospavala, věnovala se domácnosti a hlavně dětem. 15 dvanáctek by byla krása, kdyby mi to pokrylo životní náklady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Manzel ma 12h (ne zdravotnictvi) a ma 2× denni 2× nocni 4× dny volna. A porad dokola, je to fajn, ma vlastne 50% casu volno + dovolena.
- Citovat
- Upravit
Tak proč to nezměníš? Já taky dělám ve zdravotnictví a 12 mi zcela vyhovují. Proboha dopoledne volno, bez dětí a manžela
ted jsem na mateřské, ale i tak dělám již rok a mám cca 5-9 směn v měsíci. Ano, pracovní víkendy jsou na hov.no, ale jen přes léto, pak dalších 10m funguji fajn.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
15 dvanáctek je ve zdravotnictví krása. U nás když nejsou lidi (dovolene, nemoc, OCR apod) tak se dělá klidně 18-20 směn. Někdo tam holt být musí no. Můžeš jít dělat někam na ranní, ale to tam budeš každý den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Každého koho znám včetně mě a dělá dvanáctky, tak dělá půl měsíce a půl měsíce volno. Stejně jak ty. Proč se nedomluvis na kr/dl týdnu?
- Citovat
- Upravit
My jedeme klasicky krátký/dlouhý týden a dvanáctky máme max. 3 za sebou. Vyhovuje mi to, rok jsem dělala jen ranní po - pá, protože jsem si myslela, že mi to sedne líp a bude se mi líp kloubit pracovní život s osobním. Ale za mě směny lepší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji téma 12ti hodinové směny
Zvažuji nové zaměstnání v domově se zvláštním režimem jako pečovatelka.
Nikdy jsem 12ti hodinové směny neměla. Dělá se krátký dlouhý týden, tři dny po sobě denní..
Akorát bych musela vstávat ve 3.45 hodin ráno, možná ve 4 hod. protože bych musela dojíždět a bus mi jede v 5 hodin a toho se trochu obávám. Dá se to zvládnout takhle brzy vstávat a do večera v práci?
Doma mám dvě děti, 14 a 9 let.
Muž by se musel v tyto dny starat.
Je tu někdo se zkušenostmi kdo takto brzy vstává(l) a zvládl to?
Děkuji za odpověď ![]()
- Citovat
- Upravit
No, já vstávám 4.45 a doma jsem 18.30 a jsem dost utahaná
nedovedu si takhle představit tři dny zasebou v tento čas. V kolik by jsi se vrátila domů?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@yasmine5 píše:
No, já vstávám 4.45 a doma jsem 18.30 a jsem dost utahanánedovedu si takhle představit tři dny zasebou v tento čas. V kolik by jsi se vrátila domů?
Já bych se vracela kolem půl 7.
Ted dělám 14 dní ve fabrice, normálně 8 hodin. Vstávám v 4.40hod. A taky je to šílený. Jsem fakt každý den utahaná, tak že celý týden nefunkční a o víkendu dohanim úklid doma a co je potřeba.
Ve středu jdu na pohovor. Říkám si, že sice 3× 12tky za sebou bude masakr, ale zase další týden 5 dní volna.
No trochu se toho bojím, ale v téhle fabrice být už nechci. Ty podmínky tam jsou šílené a ještě k tomu to není pořádně zaplacené.
- Citovat
- Upravit
Tohle vám zvidím
u nás na infekčím oddělení jsme dělali a oni doteď dělaji pravidelně 20 směn v měsíci
ano 12h a 20směn
to je teprve masakr
můžu vám říct že potom človek teprvé pozná co je být fyzicky a psychicky sakra unavený člověk
potom jsem byla sakra alergická na lidi co si strašně stěžovali jak jsou po 8h v práci v pátek unavení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, pracuji ve zdravotnictví na 12hod směny. Za měsíc mám cca 15 směn s tím, že často sloužíme 4smeny a pak třeba dva dny volno, někdy jen jeden den a zase směny..
Jsem z toho unavená, teď v srpnu jsem měla týden dovolenou a stejně jsem napracovala k tomu 15 směn
Kdo pracujete v tomto provozu, máte taky takto směny?