Ruce/nehty - pomeranč barví

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10726
7.4.13 16:09

Ruce/nehty-pomeranč barví

Ahoj, napadlo mě, jestli nemáte nějakou vychytávku, jak odbarvit na rukou záděry a nehty od pomeranče? Loupu ho dítěti každý den a fakt nevím, čím to jde dolů, je to dost hnusný. Citron bych si na to teda asi nedala, trpím na záděry, takže by to pálelo…Díky. (příp. i jiné vychytávky nejen na pomeranče, ale i ořechy apod.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1165
7.4.13 16:53

Také loupu malé pomeranč, ale to se mi nestává :oops: spíš bych si koupila kvalitní olejíček na nehty, aby se Ti nedělalali záděry -au au au(třeba Opi) a pomeranč, já ho celý nožem objedu a pak odloupe lehce šlupky, nebo koupit http://eshop.tescoma.cz/…rance-presto ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
7.4.13 16:57

Loupat nožem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
7.4.13 17:00

Pomeranč neloupu tka často, aby mi to nějak výrazně vadilo. Ale jednou jsem potřebovala mít druhý den ruce v pořádku, tak jsem loupala v rukavicích, takových těch tenkých „doktorských“ nesterilních. Pomeranč si dokola několikrát objedu nožem a od stopky pak loupu. Podeberu nožem a pak už rukou sloupnu kůru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
7.4.13 17:04

Mě barví i mrkev. Dělám často mrkvový salát - mladší syn ho miluje. Takže vše dělám v rukavicích - tenkých. Vypadají jako lékařské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
7.4.13 17:35

@Kacenka1987 souhlas, loupač je úžasnej! od tý doby co ho máme doma u nás pomeranče frčí, dřív to bylo za trest :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný