Rukavice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2185
18.10.05 22:53

Rukavice

Ahoj.
Mate prosim nekdo nejaky tip, jak premluvit rocni dite (ci na nej jinak vyzrat) aby nosilo rukavice?
Po dnesni prochazce mela Anie fakt dost ledove ruce a to jeste nemrzne… :roll: :cry:

Diky za zajimave napady :D

Hromix a Anie (13 mesicu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2133
18.10.05 22:57

Hromix,
u nás to bylo stejné, Ondra je taky letní dítě :-)
No a jak jsme to zlomili? Jednoduše - když začlo mrznout, tak si rukavice najednou nechal na:,–(it a nesundal…jinak ani za boha. Teď (2 a 1/4 roku) by je nejraději nosil i doma. Neboj, Anie si ručičky zmrznout nenechá. :wink:
 Sylva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
19.10.05 10:06

Ahoj Hromix,
tak Betka je na tom dost stejne, rukavice ani nahodou, tak snad ji to casem dojde. Zdravime Anie
Kacica + Betka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radina
19.10.05 11:04

Já jsem první fleecové rukavičky měla všité v kombinéze. Jenom jsem je přichytila každou na 4 místech aby nešla sundat, ale abych mohla sáhnout jak má malý teplé ruce. Další rok jsem pak rukavičky přišila dovnitř kombinézy tím horním okrajem a šly „odklápět“, to bylo pro nás lepší a když klukovi bylo horko, tak jsme prostě větrali.

• Citovat
  • Upravit
563
19.10.05 11:26

Ahoj Hromix,

u nás je to stejné, rukavice jsou venku nepřítelem číslo jedna. Doufám, že se umoudří a až bude opravdu mrznout, že si je nechá na:,–(it. Takhle mu je sice někdy vnutím, ale za chvíli jsou dole nebo si je aspoň snaží servat a vzteká se u toho. Takže doufám, že mu to dojde, že rukavice jsou v zimě vlastně prima. Zatím to nechávám být a když je nechce, tak mu je nedávám (zatím navíc byla příležitost tak dvakrát).

Ulrika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
19.10.05 22:53

Rukavičky

Rukavice by mě taky zajímaly a co teprve ČEPICE!!! Tu má Domča dole okamžitě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
20.10.05 08:59

Diky za utechu, ze v tom nejsme samy :) . Ja teda asi zkusim na 2 knofliky nejak ty rukavice uchytit k bunde, nebot nechci cekat, az bude mit Anie omrzliny. Mam pocit, ze nekdy si sundava rukavice proto, aby me trochu pozlobila :cry: . No, uvidime.
Hodne trpelivosti vsem!

H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
20.10.05 10:07

Ahoj HROMIX.

U nás je čepice a rukavice taky problém. Bundičky na podzim i zimu jsem pořídila větší. Jednak „dýl vydrží“ a jednak v těch delších rukávech má ruce schovaný. Teď už mi v kočárku nedělá takové scény jako dřív a ani si nemusí s něčím hrát, takže mu to nevadí. Další radu mám od našich matek- rukavičky se našijí na šňůrku, tak dlouhou, aby jsi ji mohla přivázat zevnitř na poutko a provléknout rukávama. Nejdou ztratit a hůř se dítěti podaří je svléknout. Ale přeci jen je to šňůrka a tak by si s takto uprvenými rukavicemi nemělo dítě samo hrát.

Měj se hezky.
CIBULKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí