Autosedacka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1754
18.10.05 11:17

Autosedacka

Zacinam se v obchodech divat po sedacce do auta, kterou vymenim za vajicko. Je jich strasne moc druhu a nejak nemam tuseni, co je dulezite a na co si dat pozor. Samozrejme bych chtela tu nejkvalitnejsi a co mozno nejlevneji :-). Ted vazne - hledam nejaky kompromis mezi komfortem a cenou. Proste nemusi mit zlate polstrovani, ale ani nesmi byt s polystyrenu. Chtela bych novou, takze bazarky nepripadji v uvahu. Muzete mi poradit, na co mam v obchode dat pozor a po jake znacce se divat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
18.10.05 12:12

Ja doporucuji Maxi Cosi Priori. Mame ji a jsme s ni moc spokojeny. Je pohodlna pro dceru na spani a navic dopada nejlepe v bezpecnostnich testech…

• Citovat
  • Upravit
474
18.10.05 12:44

Ahoj,
my ji mame taky a je bezvadna. Stoji okolo 5000,–kc.

Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
18.10.05 12:59

Jo mame taky Maxi Cosi Priori XP a nejlevnejsi byla za 4990 na netu bohuzel si nemuzu vzpomenout na ty stranky, ale byt tebou pockam treba na akce okolo vanoc, nebo pokud ji jeste nutne nepotrebujete tak po vanocich. Na jare mivaji totiz nove modely a ty stare prodavaji levneji.
Mejte se krasne
 Kacica

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
18.10.05 13:04

A co je zle na polystyrene?

A co je zle na polystyrene? 8O
Nasa Britax-ka do 13kg je z polystyrenu… a to v:,–(e kade chodim citam, jak su Britax/Romer sedacky uzasne. :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kdoviktera
18.10.05 13:52

Ahojky,

nenapsala jsi, jak často budete sedačku používat ani jaký máte auto. Předpokládám, že do „stodvácy“ nebudete kupovat nejdražší model, že? :lol:

My jezdíme autem dost málo, někam ven z města vyjíždíme tak jednou za čtvrtletí a tak přejíždíme max. přes kopec k babičce. Proto jsem vybírala sedačku, aby nám vydržela co nejdýl. Takže „Ježíšek“ přinese tuto: http://www.spuntik.cz/?… Doufám, že s ní budeme spokojený a že vydrží i případný průšvih. :oops:

Takže přeju šťastnou ruku a cesty bez nehod.

Pa Katka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
18.10.05 13:57

No, asi většina sedaček má polystyrenovou vložku. Naše Römer (9-18) ji má taky. Měl ji i Hauck do 13 kg.

Ulrika

• Citovat
  • Upravit
1754
18.10.05 14:15

Diky za vsechny rady.
Nekde jsem cetla, ze se polystyrenove sedacky jsou nebezpecne pri autonehode. Pry se nesmi prodavat, ale stejne se prodavaji. Pokud je to blbost, tak se omlouvam, ja jsem to jenom cetla. Polystyrenovych vlozek se to netykalo. Auto mame Citroen Xsara a jezdime s nim nekolikrat tydne, na kratsi vzdalenosti. Byla bych rada, kdyby vydrzela co nejdele, Abych za pul roku nemusela kupovat dalsi.

Na co vse se mam divat, kdyz budu autosedacku vybirat. Krome znacky. Prece jenom hodne znacek vyrabi vice druhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.10.05 14:47

;-)

Na to „vydrží co nejdýl“ pozor - neměla by být dítěti velká, prostě nedávat špuntíka do něčeho, co mu bude až tak za deset kilo… a právě do malých levných aut by se měla strkat spíš kvalitnější, protože jsou při nárazu nejvíc ohrožená a nejvíc se zdeformují.
Zkrátka nezapomínat, že jsou tam autosedačky pro případ nehody a ono stačí i malé ťuknutí.

• Citovat
  • Upravit
kdoviktera
18.10.05 14:56

Re: ;-)

Anonymní píše:
Na to „vydrží co nejdýl“ pozor - neměla by být dítěti velká, prostě nedávat špuntíka do něčeho, co mu bude až tak za deset kilo… a právě do malých levných aut by se měla strkat spíš kvalitnější, protože jsou při nárazu nejvíc ohrožená a nejvíc se zdeformují.
Zkrátka nezapomínat, že jsou tam autosedačky pro případ nehody a ono stačí i malé ťuknutí.

Taky proto jsem tu sedačku vybírala tak, aby „rostla“ s dítětem. Má nějaké vyjímatelné vložky, když se dítě přestává vejít, vložka se vyndá, sedačka se zvětší… Je potřeba přečíst si zkušenosti ostatních, ale pak si udělat vlastní názor. Třeba MC priori v našem autě jako přibitá rozhodně nesedí, proto jí ani nebudeme pořizovat. To je podle mě hodně důležitý VYZKOUŠET, JAK SEDAČKA V AUTĚ „SEDÍ“!! Pokud se pohybuje do stran nebo vůbec dopředu, je podle mě k ničemu.

Katka

• Citovat
  • Upravit
270
28.7.10 01:38

ahoj my měli to samé auto a naše sedačka tam seděla perfektně vůbec se nehnula.Je to babypoint stála 3500kč.Musíš koukat do kolika kil je,jestli je univerzální na všechny auta a pásy aut.A dobrá je polohovatelná.Ta naše má čtyři polohy.A je dobrý kouknout na to jak se přidělává do auta aby to moc nebylo složitý. Jinak přeji příjemný výběr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
28.7.10 01:52

tak ještě jednou já našla jsem tady na této stránce tu naši sedačky tak aspoň fotka http://www.medabeda.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí