Čůrání venku v zimě

70
17.10.05 20:22

Čůrání venku v zimě

Ahoj holky!

Jak to děláte v zimě s dětma, když se jim chce venku čůrat? Náš malej má sice šulínka jak to tak bývá a to je myslím lepší než u holčiček, nicméně mi přijde že to v té zimě je krutý. On má 16m a je hrozně šikovnej, plínu má jen na noc.

Venku, když se mu chce čurat( nebo občas i kakat), tak na mě řve tak dlouho, dokud ho nedám čurat. Někdy když někam jedem, tak mu třeba řeknu, aby se vyčural do plinečky, že jsme v autobuse a tak , tak se stejně nwvyčurá a vydrží to až ven. Nechci ale aby zas to čurání dlouho zadržoval, to myslím taky není dobrý.

Máte nějaký fígle, aby mi neumrzl? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2114
17.10.05 20:40

Ahoj, souhlasim s Marty1 „neboj neumrzne mu“ :P ja mam obe holky, ta mladsi plenkuje ale starsi ma za sebou uz 6zim a umrzla neni :P a to to mela horsi a vzdy mit bude, jak jsi psala. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.10.05 21:12

Ahojte,
vy se mate!!! Muzete resit umrzne neumrzne.
Nam teda urcite neumrzne :-(( My stale vedeme plinky.:-(((
Pa Kac+Honzik 20m
zapomela jsem se registrovat

• Citovat
  • Upravit
70
17.10.05 21:50

Díky holky!

Ale je to sranda s těma našima dětičkama co? Pá P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
17.10.05 22:30

Ty brďo!!!16 měsíců a bez plínek :o Tiše závidím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
18.10.05 06:51

Rozhodně neumrzne, taťkovi přece taky neumrzne,ne?
NIKi :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
18.10.05 10:36

Neboj malá je červnová a svoji druhou zimu už taky nečůrala do plen a neumrzla nám. jen když byla v kombinéze tak jsem pro jistotu dávala plenu, aby si náhodou trochu neucvrkla do spoďárků než jí z toho vybalím zadek :oops: , ale stejně se do pleny nevyčůrala.
Bludička + Kamča + Janeček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
4.1.13 17:30

Ahoj.
Nechci zakládat novou diskuse, tak obnovím tuto.
Se synem jsem dlouho bojovala s plínama. Je hrozně tvrdohlavej. Teď jsou mu 3 roky a opravdu ze dne na den jsme odbourali plínu na den i na noc najednou. Dřív nechtěl chodit na nočník, vydržel to třeba celý den než dostal plínu.
Tak teď už pár dní nemá plínu ani na noc a nepočůrá se, přes den si sám dojde na nočník když potřebuje. Ale nevím, jak to mám řešit, při delší cestě? Kdyby to bylo v létě, vezmu věci na převlečení a prostě kdyžtak převlíknu, ale teď v zimě? A bojím se, když mu dám plínu na cestu, tak že si na ni nějak zas přivykne a zas nebude chtít ten nočník. Opravdu dlouho nám prvalo to syna naučit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. SlaJa
4.1.13 17:39

Před jízdou nechat vyčurat, pak hned po vystoupení. Syn si i v zimě „odskočí“ venku, pokud je to opravdu akutní a není jiná možnost. V autě je možné také vozit nočník, vyčurat se může do nočníku položeného v kufru auta.

Píšete, že syn je přes den i noc doma bez plen. Je šikovný. Tuto dovednost je potřeba upevňovat tréninkem, a proto bych mu na ven plenky nedávala, vlastně bych je zcela odstranila z jeho dosahu.

• Citovat
  • Upravit
7576
4.1.13 17:40

Resim to tak, ze na dlouhe cesty, kdy vim, ze mala usne, plinku dam, pokud se nebrani :mrgreen: a rekneme si: mas ji jen pro jistotu, kdybysme nestihli zastavit. A nepocura se, sama rekne, ze curat chce. Jednou jo, ale to na ni lezla chripka.

Doplnuju, ze jsem psala o dlouhych cestach autem :-) jinak plinu nedavam nikdy.

Příspěvek upraven 04.01.13 v 17:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
4.1.13 17:40

Neboj pocura se venku a hned si to uvedomi, ze je to neprijemne. zkuste nejdriv treba jen pulhodinovou prochazku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
4.1.13 17:47

Mladší právě odplenkovávám. Plínu už nedostává nikde. Dávám preventivně vyčurat před jízdou, případně delší cestu stavíme taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
4.1.13 17:52

Já si myslím, že venku nebude chtít čůrat. Vlastně mi ani nehlásí, že potřebuje dojde si prostě sám. Bez plín je opravdu pár dní a naráz úplně. Ještě minulý týden měl plínu na den i na noc. A ze dne na den nemá vůbec takže to ještě nemáme odskoušený. :)
A cestovat budeme vlakem, tak to ssebou nočník vzít nemůžu. A cesta bude trvat přes 2hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
4.1.13 17:55

Kluka ve vlaku bavilo čurat náramě. Chodlili jsme co 15 min. Jsem se bála, že se buou 3 hodiny cesty nudit a trávili jsme to cestou na a ze záchoda. :roll: Čurá ve stoje? By se mohl vyčurat do čehokoli. Třeba nějaký kelímek. Nebo to prostě nehroť a tu plínu dej. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
4.1.13 17:56

Ahoj. Určitě bych plínu nevracela. Když vydrží celý den čekat na plínu, tak to zadrží i venku, ne? Já ven věci na převlečení beru, prostě kdyby se malá počůrala (necelé 3 roky, bez plen je asi půl roku), tak převlíknu. Těch pár sekund by se snad nic nestalo ani v mrazu. A myslím si, že se počůrá jednou a bude si to pamatovat ;).

Dcera se venku nepočůrala už hodně dlouho, než jsem před Vánocemi byla v obchoďáku a počůrala se mi tam uprostřed pěší zony. No, naštěstí tam tenkrát ještě moc lidí nechodilo a já měla náhradní kalhotky i tepláky s sebou (což v té době bylo spíš náhodou, že jsem to v batohu zapomněla z léta, jinak bych to neměla :oops: ). A to jsem se jí každou chvíli ptala, jestli chce čůrat, i jsme byli párkrát venku (na WC nečůrá, venku jedině do travičky, takže z obchoďáků vybíháme na parkoviště :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí