VÝZDOBA DĚTSKÉHO POKOJE

78
15.10.05 20:26

VÝZDOBA DĚTSKÉHO POKOJE

Ahoj maminky :P
Potřebuju poradit,jak HEZKY a hlavně LEVNĚ vyzdobit dětský pokoj mého 16.měsíčního syna.Jedná se hlavně o výzdobu zdí.Nevím si s tím rady.Jestli máte některá tip nebo dobrý nápad,tak mi poraďte.Budu moc ráda.
Díky všem Katka a Honzík 16.měsíců :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
131
15.10.05 21:56

Ahoj Ketty,

mrkni na LIVING.CZ - tak pred mesicem a pul, dvema, tam probihala diskuse na toto tema - dej do vyhledavace detsky pokoj nebo neco podobneho.
Jsou tam i fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
15.10.05 22:20

Ahoj,
tak se dívám, že naši prcci jsou od sebe asi jen o den? Brzy se chystáme do přestavby pokojíku, který je zatím napůl můj a napůl Tomíkův, takže je toto téma i pro mě velmi aktuální :wink: Nevím, jestli mi někde zbyde kousek volné zdi, ale chtěla bych tam dát papír, aby si tam mohl kreslit a výtvory mu tam nějakou dobu zůstaly…Jenom nevím, jestli to nepochopí tak, že se dá kreslit vlastně na jakoukoliv zeď … ačkoliv vyzkoušel už i to :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
15.10.05 22:54

Ahojky,

když byl syn malinký, tak jsem mu na zeď nakreslila Ferdu Mravence a berušku:-) a na druhé zdi jsem dala obrázky. Na stropě měl hvězdičky. Vypadalo to moc pěkně, horší bylo potom ten pokojíček vybílit:-).
Nyní má v pokojíčku bonduru s motivy medvídka Pú, kterého miluje:-) a na zdech obrázky, které jsem koupila v hračkárně. Mají různě barevné rámečky a krásně to v tom pokojíčku hraje barvami:-). Nevím, jak to ale udělat, až začne chodit do školy. To zase budu přemýšlet, jak to předělat:-).
Myslím, že v pokojíčku se dá hodně „vyblbnout“ a udělat to tak, aby se dětičky cítily ve svém království příjemně a bylo to tam útulné. Přeji Ti spoustu super inspirace!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
16.10.05 08:15

Ahoj,

taky jsem s tím bojovala. Nakonec jsem objednala v mimibazaru (www.mimibazar.cz) nějaké obrázky dělané ubrouskovou metodou. Vypadá to fakt hezky. Od kamarádky jsem ještě dostala folie na okno - krtka a berušku a je to taky moooc pěkný. Bohužel nevím, kde se dají koupit.

Pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
16.10.05 09:51

Ahojte,
my mame vyzdobenu izbu nalepkami macikov, je to docasne riesenie za par sto korun, ale krasne. Kto ma zaujem o foto, ozvite sa mi mejlom na guudy@zoznam.sk . Pekny zvysok vikendu. E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
16.10.05 13:35

Ahoj Katko,

náš mimísek je sice menší, ale postupně mu vyzdobujeme pokojíček.
Od kamarádek a příbuzenstva jsme dostali lepící obrázky (zvířátka 20×30cm, kus za 35,–) - podobný materiál jako pěnové puzzle na zem - nejsou na hraní, ale dají se nalepit kamkoliv - na stěnu (máme vymalováno jemně zeleně), na dveře, na skříň. Dovoz z Polska.
Pak jsem koupila spoustu barevných nafukovacích zvířat do vody. Jsou nevhodné pro děti do 3 let - ftaláty, ale u nás visí na zdi a ze stropu - máme takový mořský koutek. Každá stěna může mít jiný námět. Záleží na tom, jaká jsou jeho oblíbená témata.
Na zeď nakreslil manžel temperami několik obrázků - zvířátka, která má na peřině. Dají se koupit i plakáty, ale ty by náš Radimek okamžitě strhnul.
Na okna jsme dostali obrázky od Radimkovy desetileté sestřenice - barvy na sklo od Windcolour.
Poslední zeď vyplní kapsář - Radimek dostane k Vánocům od babičky draka z Ikey (199,–).
Nábytku máme v pokojíku minimálně - stříň, postýlka, přebalovací pult brzy zmizí a místo něj přestěhujeme z obýváku hrací stan s tunelem (300,–). Na obyčejném jednobarevném koberci je koberec hrací - menší město (300,–). Na hračky je polička a skládací koš - Pyre z Ikey (169,–).

Celé nás to vyšlo(vyjde) na několik stokorun a dárky od příbuzenstva na narozeniny a Vánoce.

Ahoj Beruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
16.10.05 15:40

Ahoj maminky…děkuji za všechny vaše tipy a rady,určitě něco konečně vymyslíme.
Katka a Honzík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect