Rukávník Emitex - rozměry k ušití

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
160
22.2.11 10:03

rukávník Emitex

Ahoj. nemáte někdo doma rukávník Emitex? potřebovala bych jeho rozměry (šířka délka po rozložení, vzdálenost patentek …) - nejlépe nákres, abych si ho mohla ušít. děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Emitex DUO 2v1 rukávník?

Přidejte zkušenost s Emitex DUO 2v1 ru...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15074
22.2.11 10:19

http://www.mimi-kocarky.cz/…ka-2010.html nestačí? Rozměry tam jsou a druky člověk odhadne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
22.2.11 16:21

Jejky - změř si madlo, rozpětí rukou a kam až chceš, aby ti dosahoval :wink: Sice šiji taky, ale shledala jsem, že toto se absolutně nevyplatí, co se týče prostřihaného a kvalitního nepromokavého materiálu, druků a práce :wink: Nemůžu si ho vynachválit a dvě stovky není moc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
22.2.11 21:19
kozisek píše:
Jejky - změř si madlo, rozpětí rukou a kam až chceš, aby ti dosahoval :wink: Sice šiji taky, ale shledala jsem, že toto se absolutně nevyplatí, co se týče prostřihaného a kvalitního nepromokavého materiálu, druků a práce :wink: Nemůžu si ho vynachválit a dvě stovky není moc :think:

Já si koupila ten s kožíškem uvnitř a jsem úplně spokojená. Viděla jsem ho za 175,– Kč a souhlasím s koziskem, ze se to nevyplatí šít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
23.2.11 22:26

Já se na šití chystala, v sekáči jsem si na to koupila materiál za dvacku:-) Ale nějak jsem to nestihla. Věc to ale není nezbytná, dobře mi sloužej i silný rukavice:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
13.7.11 09:56
small.pilot píše:
Ahoj. nemáte někdo doma rukávník Emitex? potřebovala bych jeho rozměry (šířka délka po rozložení, vzdálenost patentek …) - nejlépe nákres, abych si ho mohla ušít. děkuji moc.

Small.pilot myslím si,že při tak nízké ceně,kolik stojí rukávník Emitex,že se ho nevyplatí ani šít sama..ale je úžasný,my ho měli také na kočárek ABC DESING RODEO 2009

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.11 20:00

Rukávník Emitex - kožich nebo fleece?

Ahoj, prosím Vás o zkušenosti s rukávníky. Je fleece dostatečně teplý, anebo je lepší ten kožíšek? Jde mi o to, zda je ten kožíšek příjemný na ruce, zda se nezcuckuje za pár použití a tak, příp. zda fleece udělá stejnou službu.

Děkuji za názory a zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
15.10.11 20:02

Já koupila kožíšek, zatím jsem ho tedy nevyzkoušela na čisto, heh, ale je teploučkej a moooooc příjemnej :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
15.10.11 21:20

Já mám Emitex ten flísový už od loňské zimy a i v -20 stupních mi bylo teploučko, bez obav ..... jde spíš o to co se ti líbí, nebo hodí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
16.10.11 19:57

Ahoj, já mám od loňska ten kožíšek, teploučký je krásně a vůbec se necuckuje, už se těším až ho zase vytáhnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
2.2.12 14:33

Dneska mi dorazil můj tolik očekávaný rukávník :dance: - mrazy jsou v plném proudu ;-) ale zdá se mi že je nějaký malý - myslím na délku. Mají rukávníky Emitex různé velikosti nebo jenom jednu?
Na štítku mám napsáno 2, tak nevím co to znamená a jestli jej popř nemám vyměnit za větší, kdyby byl.
A trochu mi bokama profukuje, vám taky? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zza
2.2.12 15:16

Taky mi malinko profukuje mezi patentkama, když jsou takové mrazy, viděla jsem i rukávník se zipy na boku, ale to by mi s ruční brzdou na kočárku asi nešlo zapnout :-(

• Citovat
  • Upravit
700
2.2.12 15:16

myslím že dělají je jednu uni velikost,mám ho taky,ze začátku mi taky přišel ůzký,měla jsem pocit,že mám ruce moc u sebe,ale je to o zvyku :) rozepla jsem na každé straně jeden cvoček a hned byly ruce víc od sebe,no a když mrzne až praští,tak si do něj vezmu rukavice,nebo ty cvočky na každé straně zase zapnu :) jo a trochu profukuje,to je fakt,ale co by jsme taky chtěli za dvě stovky že :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
3.2.12 08:14

Asi máš pravdu, je to o zvyku.A co bych pro „mít ruce v teplíčku“ neudělala :-D zkusím rozepnout ty jedny boční a uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat