Rukávník Emitex - rozměry k ušití
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
rukávník Emitex
Ahoj. nemáte někdo doma rukávník Emitex? potřebovala bych jeho rozměry (šířka délka po rozložení, vzdálenost patentek …) - nejlépe nákres, abych si ho mohla ušít. děkuji moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máte zkušenost s Emitex DUO 2v1 rukávník?
Přidejte zkušenost s Emitex DUO 2v1 ru...Reakce:
http://www.mimi-kocarky.cz/…ka-2010.html nestačí? Rozměry tam jsou a druky člověk odhadne:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jejky - změř si madlo, rozpětí rukou a kam až chceš, aby ti dosahoval
Sice šiji taky, ale shledala jsem, že toto se absolutně nevyplatí, co se týče prostřihaného a kvalitního nepromokavého materiálu, druků a práce
Nemůžu si ho vynachválit a dvě stovky není moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kozisek píše:
Jejky - změř si madlo, rozpětí rukou a kam až chceš, aby ti dosahovalSice šiji taky, ale shledala jsem, že toto se absolutně nevyplatí, co se týče prostřihaného a kvalitního nepromokavého materiálu, druků a práce
Nemůžu si ho vynachválit a dvě stovky není moc
Já si koupila ten s kožíškem uvnitř a jsem úplně spokojená. Viděla jsem ho za 175,– Kč a souhlasím s koziskem, ze se to nevyplatí šít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se na šití chystala, v sekáči jsem si na to koupila materiál za dvacku:-) Ale nějak jsem to nestihla. Věc to ale není nezbytná, dobře mi sloužej i silný rukavice:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
small.pilot píše:
Ahoj. nemáte někdo doma rukávník Emitex? potřebovala bych jeho rozměry (šířka délka po rozložení, vzdálenost patentek …) - nejlépe nákres, abych si ho mohla ušít. děkuji moc.
Small.pilot myslím si,že při tak nízké ceně,kolik stojí rukávník Emitex,že se ho nevyplatí ani šít sama..ale je úžasný,my ho měli také na kočárek ABC DESING RODEO 2009
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rukávník Emitex - kožich nebo fleece?
Ahoj, prosím Vás o zkušenosti s rukávníky. Je fleece dostatečně teplý, anebo je lepší ten kožíšek? Jde mi o to, zda je ten kožíšek příjemný na ruce, zda se nezcuckuje za pár použití a tak, příp. zda fleece udělá stejnou službu.
Děkuji za názory a zkušenosti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já koupila kožíšek, zatím jsem ho tedy nevyzkoušela na čisto, heh, ale je teploučkej a moooooc příjemnej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám Emitex ten flísový už od loňské zimy a i v -20 stupních mi bylo teploučko, bez obav ..... jde spíš o to co se ti líbí, nebo hodí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já mám od loňska ten kožíšek, teploučký je krásně a vůbec se necuckuje, už se těším až ho zase vytáhnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dneska mi dorazil můj tolik očekávaný rukávník
- mrazy jsou v plném proudu
ale zdá se mi že je nějaký malý - myslím na délku. Mají rukávníky Emitex různé velikosti nebo jenom jednu?
Na štítku mám napsáno 2, tak nevím co to znamená a jestli jej popř nemám vyměnit za větší, kdyby byl.
A trochu mi bokama profukuje, vám taky? Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mi malinko profukuje mezi patentkama, když jsou takové mrazy, viděla jsem i rukávník se zipy na boku, ale to by mi s ruční brzdou na kočárku asi nešlo zapnout ![]()
- Citovat
- Upravit
myslím že dělají je jednu uni velikost,mám ho taky,ze začátku mi taky přišel ůzký,měla jsem pocit,že mám ruce moc u sebe,ale je to o zvyku
rozepla jsem na každé straně jeden cvoček a hned byly ruce víc od sebe,no a když mrzne až praští,tak si do něj vezmu rukavice,nebo ty cvočky na každé straně zase zapnu
jo a trochu profukuje,to je fakt,ale co by jsme taky chtěli za dvě stovky že ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi máš pravdu, je to o zvyku.A co bych pro „mít ruce v teplíčku“ neudělala
zkusím rozepnout ty jedny boční a uvidím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit