Rum a 4leté dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
202
27.7.14 09:38

Rum a 4leté dítě

Ahojte, minulý týden jsme byly na svatbě svých známích… furt na tom přemýšlím a vrtá mi hlavou :zed:. Máme 4letou holčičku a hrála si s ostatními dětmi na té svatbě a furt papala žloutkové věnečky, ALE…byly mini velikosti, ale snědl jich asi cca 4ks a začal plakat, že ho bolí bříško…pak se přišlo na to, že věnečky měli rumovou náplň (asi 3 panáky) a poleva byla z rumu+cukru (vše z pravého rumu).. :zed:. Já cukr nesmím, takže sladké je pro mne tabu. S manželem jsme nepijani..teda párkrát za měsíc si dáme po obědu pivko…ale ten rum mě tak štve :(. Co myslíte…nemůže jí být z toho nic? Jsem asi blbec, co?… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11370
27.7.14 09:41

Kluk se mi naládoval se směsí na včelí úly, pak se pozvracel a já už věděla proč… rum. Neviděla jsem ho, že si vylezl na stůl a ujídal. Nic s mu nestalo. Jen si vrhnul :) to se prostě stane, klid. Máma nás bráchou jednou načapala, jak jsme dojížděli panáky, když měli nějakej mejdan. No taky jsme se poblili, ale fakt nás to nepoškodilo. Myslím si, že 3 panáky rumu na bůhví jakou hromadu věnečků je fakt mini množství. Jen jí to nesedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35731
27.7.14 09:43

No vzhledem k tomu, ze je to tyden… ty tri panaky byly predpokladam na velkou davku a ne na venecek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
27.7.14 09:44
@mejdylko píše:
Kluk se mi naládoval se směsí na včelí úly, pak se pozvracel a já už věděla proč… rum. Neviděla jsem ho, že si vylezl na stůl a ujídal. Nic s mu nestalo. Jen si vrhnul :) to se prostě stane, klid. Máma nás bráchou jednou načapala, jak jsme dojížděli panáky, když měli nějakej mejdan. No taky jsme se poblili, ale fakt nás to nepoškodilo. Myslím si, že 3 panáky rumu na bůhví jakou hromadu věnečků je fakt mini množství. Jen jí to nesedlo.
:hug: díky, trochu jsi mne uklidnila :palec: a já blbec si říkala, že teď bude hloupá :D jsem fakt divná… :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
27.7.14 09:47

Z tohohle jí vážně nemůže nic být. My když byli malí tak byla u nás na chalupě party s grilovaným prasetem a samozřejmě se dost pilo, no a my děcka dojížděla veškerý zbytky který jsme našli, no a podívej stále žiju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
27.7.14 09:51

No jestli to byly poctivý věnečky z másla a nebylo to jediný jídlo toho dne, tak není divu. Nejspíš by se to stalo i bez rumu ;) A toho alkoholu tam bylo asi tak jako třeba v jablečném moštu, možná i míň, tedy pokud to byl klasický tuzemák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
27.7.14 09:52

Snědla ty věnečky holka nebo kluk?

Jinak určitě se nemohlo nic stát, maximálně by tomu dítěti mohlo být špatně. Stejně nechápu, co bys chtěla teď po týdnu vyřešit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
27.7.14 09:53
@MonaM1 píše: :hug: díky, trochu jsi mne uklidnila :palec: a já blbec si říkala, že teď bude hloupá jsem fakt divná… :zed:

Aspoň to máš na co hodit, až se nebude ve škole popřípadě dařit. To má holka z toho, že se jako malá nacamrala z věnečků! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
27.7.14 09:55
@Camael píše:
Aspoň to máš na co hodit, až se nebude ve škole popřípadě dařit. To má holka z toho, že se jako malá nacamrala z věnečků! :D
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
27.7.14 09:57

@MonaM1
Jestli tě to uklidní, já jako tříletá při vyprovázení návštěvy oběhla konferenčák a dopila zbytky. Údajně jsem byla pak agresivní, okusovala šprušle postýlky a vrčela na naše a dneska jsem učitelka, tak snad to nebude s tím mozkem tak ztracený. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1068
27.7.14 10:02

@Camael :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to jsem se zasmála :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
@Camael píše:
@MonaM1
Jestli tě to uklidní, já jako tříletá při vyprovázení návštěvy oběhla konferenčák a dopila zbytky. Údajně jsem byla pak agresivní, okusovala šprušle postýlky a vrčela na naše a dneska jsem učitelka, tak snad to nebude s tím mozkem tak ztracený. :D
:D :D :D že bych příště nechala taky zbytky pro malou? To bych byla ráda, kdyby byla učitelkou :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528

To mi připomíná mojí tchýni - v r. 1969 byla v porodnici a s jednou paní ze společného pokoje si obě matky nakoupily dorty v místní kantýně. Podotýkám, že to byly rumové řezy a tehdy v tom byl pravý rum. Obě matičky se trošku lízly a jak kojily, tak haranťata se zrumovala taky! Takže klid, přežije to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
27.7.14 10:04
@lovesmile píše:
Snědla ty věnečky holka nebo kluk?

Ne, že by to nebylo jedno, ale taky jsem to nepochopila. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
27.7.14 10:04
@Poustevnice píše:
To mi připomíná mojí tchýni - v r. 1969 byla v porodnici a s jednou paní ze společného pokoje si obě matky nakoupily dorty v místní kantýně. Podotýkám, že to byly rumové řezy a tehdy v tom byl pravý rum. Obě matičky se trošku lízly a jak kojily, tak haranťata se zrumovala taky! Takže klid, přežije to.
:D :D :D to je dobrý
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect