Rum a 4leté dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6578
27.7.14 10:07
@PetraJ píše:
Ne, že by to nebylo jedno, ale taky jsem to nepochopila. :D

Jj, je to jedno. Jen já třeba nechápu takovou chybu. Píšu o holce, tak přece nemůžu napsat „ho bolí břicho.“ :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
27.7.14 10:07

Kamarádka vypráví, jak se její babička (tedy cca někdy za války nebo krátce před) ve věku necelých dvou let při zabijačce na vesnici vplížila řezníkovi pod stůl. Tam si normálně přihýbala slivovice z jeho láhve a pak se potácela po dvoře a opile zpívala :) A dožila se celkem ve zdraví sedmdesátky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
27.7.14 10:12

Klid, náš kluk, teď 20 měsíční snad od roku dojíždí prázdný lahve od piva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
27.7.14 10:13

Ivo Jahelka má taky úžasnou písničku: https://www.youtube.com/watch?…
:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
27.7.14 10:13

Pokud jí to nebudeš dávat pravidelně, tak se to obejde bez následků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
27.7.14 10:17

Spíš než z rumu bolelo bříško z přeplněného žaludku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
27.7.14 10:18

@PetraJ to už jsem někdy slyšela, je to super :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
27.7.14 10:19

Mě by zajímalo, když dám do buchty nebo řezu rum a pak to upeču, jestli ten alkohol vyprchá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
27.7.14 10:20

Když se vdávala moje švagrová, tak mojí dceru na svatbě (bylo jí rok a půl) si chtěli všichni půjčovat, abysme si s manželem zatancovali.. nechtěla jsem se hádat, tak jsem jí bohužel půjčovala a určitě měla i věnečky (a nejen věnečky) a na konci se šíleně poblila a blila celý večer- ale následky to žádné nemělo, takže klid, souhlasím s tím, že pokud nebude mít přísun rumu pravidelně, nic se jí nestane :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
27.7.14 10:34

Z věnečků ji nebo mu fakt nic nebude, dítě se akorát nejspíš přejedlo a pak ho bolelo břicho a teda vzpomenout si po týdnu, bezvadné :mrgreen:.

My byli 14 dní zpět na grilovačce, já běžně nepiju, ale udělala jsem výjimku, že tam byla fajn atmosféra a míchala si kofolu s vodkou do velké sklenice a pila brčkem, v jeden nestřežený moment přiběhla starší dcera 6r. a jé mami ty máš colu a napila se rychleji než jsem stihla zareagovat.
Jeden lok ji nic naštěstí neudělal, pak už jsem reagovala ať to nechá, že je to speciální pití jen pro mě :lol:. Ona má vedle svoji sklenku tak ať mi nepije s mojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
27.7.14 10:37

Nacpala se sladkýho, prostě se natláskala a bolelo ji břicho..nic jiného bych v tom neviděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
27.7.14 10:38
@Adinka_2012 píše:
Mě by zajímalo, když dám do buchty nebo řezu rum a pak to upeču, jestli ten alkohol vyprchá?

jasně že to vyprchá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
27.7.14 10:43

@Kelsey To je z toho, že necháváte dceru pít colu :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
27.7.14 10:47
@mischelinmisa píše:
@Kelsey To je z toho, že necháváte dceru pít colu :D :D

jo na vánoce ji kupujeme, pak ji běžně přes rok nevidí, má s toho svátek a pak se může stát taková nehoda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
27.7.14 10:49

Když byla mamka se ségrou v porodnici, tak jsem vypila panáka slivovice, bylo mi 15 měsíců. Otec mě nalil mlíkem, já to vyzvracela, ale něco už v krvi bylo, protože jsem prý spala a spala a spala, jako Růža Šípková :mrgreen:
Divím se, že se otec tehdy přiznal.

Dcera nejí sladké, u našich si o Vánocích dala pár kousků cukroví a zvracela, řekla bych, že jí neudělala dobře kombinace tuku a cukru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí