Rum jako dárek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6499
9.11.17 18:24

Nevím, jestli něco překoná Legendario, tak dej klidně to, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
9.11.17 18:28

Ron Zacapa Centenario 23yo akorát cena je trošičku vyšší :)
Pampero Aniversario

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
9.11.17 18:44

Si dojdi sem a můžeš ochutnávat co ti nejvíce bude lahodit ;)
 https://www.la-vin.cz/…/ochutnavka/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
9.11.17 18:51

Tak legendario i bukanero jsou elixiry…tedy melasou doslazovane rumy…nabizet k nim jako alternativu treba zacapu a podobne suche rumy je zcela mimo…za me treba tenhle je typove plus minus podobny a zaroven rekneme vyssi urovne vhodny jako dar -https://m.heureka.cz/destilaty/a-h-riise-non-plus-ultra-0_7-l/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
9.11.17 18:54

Jo a kdyz je ten predvanocni cas, tak mrkni na toto https://www.alkohol.cz/…lendar-11137.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.11.17 19:26
@Pidulka1991 píše:
@radkka taky mi rum chutná, ale trvalo to. měla jsem to spojené s tuzemákem :oops: :poblion:, než mi brácha vysvětlil o co přícházím

No právě, spousta lidí řekne, rum ne, protože si myslí, že rum je Tuzemák (to rum vůbec neni, jen tak mimochodem). Já jim přišla na chuť v práci, kde jsme jich měli opravdu hodně, majitel mě tam na ně balil :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.11.17 19:27
@wendy píše:
Tak legendario i bukanero jsou elixiry…tedy melasou doslazovane rumy…nabizet k nim jako alternativu treba zacapu a podobne suche rumy je zcela mimo…za me treba tenhle je typove plus minus podobny a zaroven rekneme vyssi urovne vhodny jako dar -https://m.heureka.cz/destilaty/a-h-riise-non-plus-ultra-0_7-l/

Zakladatelka napsala Diplomatico a Legendario, což jsou dvě naprosto rozdílné věci, takže ono se moc ničeho držet nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
9.11.17 19:50

@radkka nechci prirovnavat diplomatico k legendariu. Ale pokud srovnam diplomatico s nekterymi jinymi rumy, jako treba President tak to diplomatico je takovy jemnejsi, takovy i pro holky, rekla bych. Proto jsem ho zminila vedle tech sladkych rumu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21036
9.11.17 19:56

Kolega z Puerto Rica doporučuje DonQ

ale mně nejvíc chutná Myers's Dark

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13967
9.11.17 20:00

@radkka vím,že to není rum, ale víš jak xD v 15-ti mi to bylo fuk :lol: teď stejně nemohu pít nic :,( :,(… tak se aspoň díky tomu vyznáš v rumech :lol:. mě hrozne baví míchat koktejli, ale stejně vsichni chtějí cuba libre nebo pina coladu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
9.11.17 20:21

Zacappa je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.11.17 20:51
@1Janca1 píše:
@radkka nechci prirovnavat diplomatico k legendariu. Ale pokud srovnam diplomatico s nekterymi jinymi rumy, jako treba President tak to diplomatico je takovy jemnejsi, takovy i pro holky, rekla bych. Proto jsem ho zminila vedle tech sladkych rumu.

Však já to nemyslím zle, jen že ty rumy co jsi zmínila jsou různé, proto jsem neradila jen sladké :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
9.11.17 21:37

@radkka ja jsem to zle nepochopila :hug: Ale je mi jasny, ze pro znalce je muj vyber ponekud nehomogenni :lol: Ja jsem si jen rikala, ze tyhle rumy chutnaji spouste lidem, takze s necim podobnym nemuzu udelat chybu :lol: Akorat nic podobnyho neznam, takze jsem moc rada, ze jste mi tu poradili :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.11.17 21:40
@1Janca1 píše:
@radkka ja jsem to zle nepochopila :hug: Ale je mi jasny, ze pro znalce je muj vyber ponekud nehomogenni :lol: Ja jsem si jen rikala, ze tyhle rumy chutnaji spouste lidem, takze s necim podobnym nemuzu udelat chybu :lol: Akorat nic podobnyho neznam, takze jsem moc rada, ze jste mi tu poradili :dance: :srdce:

Tak, ať máš šťastnou ruku :pankac: Myslím, že s tím, co ti tu všichni poradili nesáhneš vedle :dance:
Dárek k vánocum? To bych taky mohla někomu koupit, jsem letos bez nápadu, dík za tip :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
9.11.17 22:39

Holky vy jste mě navnadily. Udělal jsem si dobrou večeři a pak si nalil tohle, fakt dost dobrý. Ron Abuelo Anejo 12 Anos. To je na prostě na večerní pití o samotě na dobrou náladu jak dělaný. Zacapa je na pití s kamarády. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný