Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky! ![]()
Potřebovala bych poradit co na Vánoce koupit rodičům. Chtěla bych nějaký společný dárek do domácnosti, na nějaké takové výlety na víkend moc nejsou.
Už jsme jim se sourozenci kupovali kávovar, mamka teď dostala elektrického robota. Už mě moc nenapadá, co bych jim mohla darovat.
Takže budu ráda za jakýkoli tip! ![]()
Dalším problémem je, co koupit babičce s tetou, bydlí spolu, takže opět nějaký super společný dárek by byl fajn.
Napadl mě zatím jen poukaz na masáž pro obě. :/
Předem díky všem za tipy!
![]()
Taky vůbec netuším, co koupit rodičům. Když se jich zeptám, tak řeknou, že nic nechtějí, že vše, co chtějí, tak si koupí. Jenže jim chci udělat radost a netuším, čím. Už jsem i pár věcí vymyslela, ale radši sonduju a vždy to byl špatný nápad. Asi nic nevymyslím. ![]()
@Natuls píše:
Ahojky!
Potřebovala bych poradit co na Vánoce koupit rodičům. Chtěla bych nějaký společný dárek do domácnosti, na nějaké takové výlety na víkend moc nejsou.Už jsme jim se sourozenci kupovali kávovar, mamka teď dostala elektrického robota. Už mě moc nenapadá, co bych jim mohla darovat.
Takže budu ráda za jakýkoli tip!
Dalším problémem je, co koupit babičce s tetou, bydlí spolu, takže opět nějaký super společný dárek by byl fajn.Napadl mě zatím jen poukaz na masáž pro obě. :/Předem díky všem za tipy!
![]()
![]()
Když koupíš takový ten proutěný koš - dárkově balené dobré jídlo, nebo to dáš dohromady sama, lepší kafe, husí paštika, atd., tak se určitě neurazí a ještě si pochutnají. Řeším to právě takhle. Jídlo se sní, a nepřekáží.
@Pidulka1991 píše:
My kupujeme rodicum listky do divadla…
Já taky
letos do Národního, snad se bude líbit ![]()
@Johnny7 to jsem jednou udělala já a postupně nám to zas rozdala ![]()
@Natuls co multifunkční hrnec? https://elektricke-hrnce.heureka.cz/…specifikace/#…
@radkka píše:
Já takyletos do Národního, snad se bude líbit
Kupodivu to vymyslel manzel. Letos vubec nevim
vymyslela jsem pro dceru a to je vse.
Co nějaký lepší parní hrnec- je z toho opravdu výborné jídlo
![]()
My postupně kupovali např. nové povlečení z mikroplyše, nové peřiny, varnou konvici + sadu hrnečku a dobré kafe k tomu, sadu ručníků a osušek, gril na léto, stojací lampu do obýváku + knížky, DVD přehrávač + sadu filmů pro pamětníky, sadu talířů…
Holky, super! Děkuji za tipy, pomoc mi to pomohlo a inspirovalo ![]()
Nemáte náhodou tip, kde by se daly sehnat nějaké neobvyklé džemy nebo zavařeniny? Na festivalu jídla prodávali banánový džem, bohužel si už nepamatuji, jaký měli název.. ![]()
Zdravím všechny natěšené na Vánoce!
Jsem ráda, že nejsem jediná, kdo už myslí na svátky a dárky. ![]()
Jen se připomenu s každoroční akcí na eMimino.cz. Přihlásit se do Vánočního kolotoče 2017 je možné už jen do neděle. Vítáme všechny stálé uživatele s adresou v ČR. ![]()
Krásný den přeje,
Monika