Vánoční dárky O:)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
75
6.11.17 23:18

Vánoční dárky O:)

Ahojky! :mavam:
Potřebovala bych poradit co na Vánoce koupit rodičům. Chtěla bych nějaký společný dárek do domácnosti, na nějaké takové výlety na víkend moc nejsou. :) Už jsme jim se sourozenci kupovali kávovar, mamka teď dostala elektrického robota. Už mě moc nenapadá, co bych jim mohla darovat. :( Takže budu ráda za jakýkoli tip! :)
Dalším problémem je, co koupit babičce s tetou, bydlí spolu, takže opět nějaký super společný dárek by byl fajn. :) Napadl mě zatím jen poukaz na masáž pro obě. :/

Předem díky všem za tipy! :kytka: :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20767
6.11.17 23:19

Co robotický vysavač? Já letos dostanu mixér :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
6.11.17 23:42

Taky vůbec netuším, co koupit rodičům. Když se jich zeptám, tak řeknou, že nic nechtějí, že vše, co chtějí, tak si koupí. Jenže jim chci udělat radost a netuším, čím. Už jsem i pár věcí vymyslela, ale radši sonduju a vždy to byl špatný nápad. Asi nic nevymyslím. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
6.11.17 23:48
@Natuls píše:
Ahojky! :mavam:
Potřebovala bych poradit co na Vánoce koupit rodičům. Chtěla bych nějaký společný dárek do domácnosti, na nějaké takové výlety na víkend moc nejsou. :) Už jsme jim se sourozenci kupovali kávovar, mamka teď dostala elektrického robota. Už mě moc nenapadá, co bych jim mohla darovat. :( Takže budu ráda za jakýkoli tip! :)
Dalším problémem je, co koupit babičce s tetou, bydlí spolu, takže opět nějaký super společný dárek by byl fajn. :) Napadl mě zatím jen poukaz na masáž pro obě. :/Předem díky všem za tipy! :kytka: :mavam: :hug:

Když koupíš takový ten proutěný koš - dárkově balené dobré jídlo, nebo to dáš dohromady sama, lepší kafe, husí paštika, atd., tak se určitě neurazí a ještě si pochutnají. Řeším to právě takhle. Jídlo se sní, a nepřekáží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13967
7.11.17 00:11

My kupujeme rodicum listky do divadla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
7.11.17 00:12
@Pidulka1991 píše:
My kupujeme rodicum listky do divadla :)

Já taky :kytka: letos do Národního, snad se bude líbit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
7.11.17 06:58

@Johnny7 to jsem jednou udělala já a postupně nám to zas rozdala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
7.11.17 07:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
7.11.17 07:46

Sušička? El. čistič oken? Vapku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13967
7.11.17 07:59
@radkka píše:
Já taky :kytka: letos do Národního, snad se bude líbit :dance:

Kupodivu to vymyslel manzel. Letos vubec nevim :roll: vymyslela jsem pro dceru a to je vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
7.11.17 08:43

Co nějaký lepší parní hrnec- je z toho opravdu výborné jídlo :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
7.11.17 09:52

My postupně kupovali např. nové povlečení z mikroplyše, nové peřiny, varnou konvici + sadu hrnečku a dobré kafe k tomu, sadu ručníků a osušek, gril na léto, stojací lampu do obýváku + knížky, DVD přehrávač + sadu filmů pro pamětníky, sadu talířů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
8.11.17 21:48

Holky, super! Děkuji za tipy, pomoc mi to pomohlo a inspirovalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
8.11.17 21:50

Nemáte náhodou tip, kde by se daly sehnat nějaké neobvyklé džemy nebo zavařeniny? Na festivalu jídla prodávali banánový džem, bohužel si už nepamatuji, jaký měli název.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20815
9.11.17 08:33

Zdravím všechny natěšené na Vánoce!
Jsem ráda, že nejsem jediná, kdo už myslí na svátky a dárky. :andel:

Jen se připomenu s každoroční akcí na eMimino.cz. Přihlásit se do Vánočního kolotoče 2017 je možné už jen do neděle. Vítáme všechny stálé uživatele s adresou v ČR. :kytka:

Krásný den přeje,
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný