Růst prsou po HA?

Anonymní
3.10.11 15:03

Růst prsou po HA?

Ahoj, mám dotaz. Stalo se některé z Vás, že po nasazení HA /u mě Belara/ Vám narostly prsa? Zní to hrozně, ale já beru druhé platíčko, předtím jsem HA brala, ale to už je dost dávno, no a během posledních cca 14cti dní se mi prsa tak zvětšily, že už se nevejdu do podprsenky, obvod o 6 cm! 8-o Tohle se mi stalo v těhotenství, ale určitě ne tak rychle a navíc test mam negativní, jsem v půlce cyklu. Nemá některá podobné zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1054
3.10.11 15:08

Já!!!! Brala jsem Belaru taky, tak cca 8 let. Netušila jsem, že mi narostli díky práškům, mylsela jsem si, že prostě narostli, brala jsem ji od 17-ti. Měla jsem fakt pěkná prsa, pevná, velká. No a pak jsem prášky vysadila a ejhle, prsa pryč, tak o číslo určitě, takže je to fakt díky práškům, hormony a tak :-) A fakt konkrétně Belara. jinak byla suprová, žádný problém mi nedělala, abych třeba tloustla celkově, jen ty prsa. To byly časy :-D Teď už je mám teda zase zpátky, ale to zase pro změnu díky těhotenství :-) Po porodu budu zase třeba ploštice :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
3.10.11 15:10

Ahoj,
myslím, že je to celkem normální. Taky se mi zvětšují prsa, někdy i bolí, doktor tvrdí, že jsou to hormony z HA, nalévají se prý vodou… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
3.10.11 15:14

Taky se mi stalo. Měla jsem HAK 20 ug Lindynette, prsa před ní i při ní 70 B a spokojenost. Pak jsem kvůli osteoporoze dostala 30 ug Katya a narostla jsem na 70 E. Děs běs. Po vysazení bohužel zůstala. Bohužel proto, že v 70 E se blbě shání prádlo. Po otěhotnění jsem se naštěstí už nezvětšila, co mám teď když kojím, netuším. Mám podprsenku 75 E a je mi volná v obvodu, nedoléhá ve středu, takže odhaduju 70 F. Ale nikam se nedostanu, malý má 2 týdny a bez zkoušení si nechci objednávat. Navíc dorazit naslepo do obchodu a chtít 70 F, tak většinou nemají nebo je děsný výběr.

Příspěvek upraven 20.07.14 v 15:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14983
3.10.11 15:21

u nás na střední šlo zaručeně poznat, která holka začala brát antikoncepci, protože nabyla ženských tvarů a to hlavně na prsou. Bohužel jsme došly k tomu, že holky, které nebyly obdařené už předtím, těm prsa neporostly. Já měla před HA košíčky B, teď mám košíčky D. Po vysazení se taky nezmenšily :potlesk: Když jsem HA začala brát, prsa mě první měsíc strašně bolely tak, že jsem se jich nemohla ani dotknout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.10.11 15:24

děkuju

Tak to jste mě uklidnily. Já z toho byla celkem v šoku, tohle se mi nikdy nestalo, ale přítel je nadšen a ostatně já taky, od konce kojení to bylo nic moc a teď mám výstavní pevné trojky :lol: Jinak omluva za anonyma, jsem to špatně odklikla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
3.10.11 15:32

hmm, tak to bych potřebovala, kolik tato antikoncepce stojí? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
3.10.11 15:38
Ewule0712 píše:
hmm, tak to bych potřebovala, kolik tato antikoncepce stojí? :lol:

Za mě tak ještě před dvěma lety stála 600 na 3 měsíce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
3.10.11 15:52
Ewule0712 píše:
hmm, tak to bych potřebovala, kolik tato antikoncepce stojí? :lol:

mohla bych brát dvojitou dávku? :lol:

• Citovat
  • Upravit
83
3.10.11 17:13

Já začala brát před cca 3mi lety HA regulon, a z nulek byly najednou dvojky :D Bohužel neporostly jen prsa, přibrala jsem tak 5 kilo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.10.11 20:17

já za ní teď dala 755 kč, ale jestli je to tak, že mi to zůstane, tož jednoznačně lepší jak plastika :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
4.10.11 09:26
martina.se píše:
já za ní teď dala 755 kč, ale jestli je to tak, že mi to zůstane, tož jednoznačně lepší jak plastika :lol:

Třeba Ti to zůstane, ale mě zmizela, po osmi letech, to byla rána pro mé sebevědomí :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.10.11 09:47

:lol: taky pravda, tak leda užívat až do smrti :mrgreen: ale tak co už, pokud to nebude horší, než před začátkem užívání, tak to půjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.18 23:38

Ahoj. Mám stejný dotaz. Je mi 16 let, beru antikoncepci Mistra 13 dní. Je to moje první antikoncepce v životě a zvětšení prsou cca o 7,5 centimetru. Přítel si tedy nestěžuje a já osobně také ne, ale potřebuji vědět, zda je to v pořádku, jestli je to právě z HA a jestli mi časem nezmizí… Poslední tři roky jsem měla 80 A a nikdy nepovyrostly… :nevim: Děkuju za odpověď. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
31.7.18 01:32

Ano, je to z HA a zmizi az vysadis :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie