Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky. Dnes sem zacala trosku spinit. A to mam mit menstruaci az za tyden. Je to tedy normalni? Antikoncepci beru lindynette 20. Dekuji za odpovedi
ahojky. Dnes sem zacala trosku spinit. A to mam mit menstruaci az za tyden. Je to tedy normalni? Antikoncepci beru lindynette 20. Dekuji za odpovediahojky. Dnes sem zacala trosku spinit. A to mam mit menstruaci az za tyden. Je to tedy normalni? Antikoncepci beru lindynette 20. Dekuji za odpovedi
Záleží na tom jak dlouho ji bereš. Pokud teprve krátce je možné že ti nesedí a nebo si tělo teprve zvyká. Já jsem po lindynette 20 měla MS rozházené 3 měsíce než se to upravilo.
werunkaw123 píše:
Záleží na tom jak dlouho ji bereš. Pokud teprve krátce je možné že ti nesedí a nebo si tělo teprve zvyká. Já jsem po lindynette 20 měla MS rozházené 3 měsíce než se to upravilo.
Beru ji skoro 2 roky
já mám podobný problém, beru HA už cca 3 roky a mens. mi měla přijít až za nějákých 14 dnů ale kde se vzala tu se vzala o hodně dřív a já nechápu co se děje. Máte s tím někdo zkušenost? Jsem z toho zmatená ale nechci hned letět na gyn.
Blueberries píše:werunkaw123 píše:Beru ji skoro 2 roky
No tak asi jedině k lékaři
ten určitě bude vědět co a jak třeba si tam jen zavolej a zkus se poradit to může mít spousty příčin.
Ahojky ženy,taky nevím čím to je,ale zbývá mi 5 prášků do pauzy a dostavila se mi menses.Má s tím někdo zkušenosti?Moc děkuji za odpověď. ![]()