Týden před MS špiním

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3.10.11 13:26

tyden pred MS spinim

ahojky. Dnes sem zacala trosku spinit. A to mam mit menstruaci az za tyden. Je to tedy normalni? Antikoncepci beru lindynette 20. Dekuji za odpovedi :wink: ahojky. Dnes sem zacala trosku spinit. A to mam mit menstruaci az za tyden. Je to tedy normalni? Antikoncepci beru lindynette 20. Dekuji za odpovediahojky. Dnes sem zacala trosku spinit. A to mam mit menstruaci az za tyden. Je to tedy normalni? Antikoncepci beru lindynette 20. Dekuji za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
3.10.11 13:37

Záleží na tom jak dlouho ji bereš. Pokud teprve krátce je možné že ti nesedí a nebo si tělo teprve zvyká. Já jsem po lindynette 20 měla MS rozházené 3 měsíce než se to upravilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.11 13:56
werunkaw123 píše:
Záleží na tom jak dlouho ji bereš. Pokud teprve krátce je možné že ti nesedí a nebo si tělo teprve zvyká. Já jsem po lindynette 20 měla MS rozházené 3 měsíce než se to upravilo.

Beru ji skoro 2 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
3.10.11 17:10

já mám podobný problém, beru HA už cca 3 roky a mens. mi měla přijít až za nějákých 14 dnů ale kde se vzala tu se vzala o hodně dřív a já nechápu co se děje. Máte s tím někdo zkušenost? Jsem z toho zmatená ale nechci hned letět na gyn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
3.10.11 17:13
Blueberries píše:
werunkaw123 píše:
Beru ji skoro 2 roky

No tak asi jedině k lékaři :-) ten určitě bude vědět co a jak třeba si tam jen zavolej a zkus se poradit to může mít spousty příčin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.19 02:42

Ahojky ženy,taky nevím čím to je,ale zbývá mi 5 prášků do pauzy a dostavila se mi menses.Má s tím někdo zkušenosti?Moc děkuji za odpověď. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí