Superantikoncepce bez vedlejších účinků?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
173
26.9.11 20:26

Superantikoncepce ???

Zdravím všechny, už nějakou dobu se snažím najít pro sebe vhodnou antikoncepci, po které nebudu mít migrény a zároveň mi nesníží chuť na sex na bod nula. Mám už 2 děti a předpokládám, že už další mít nebudeme, ale sterilizaci zamítám. Ptala jsem se doktorky na tělísko - prý by v mém případě způsobilo trvalé špinění nebo krvácení (už teď mám dlouhou menstruaci a tělísko by mi to prý ještě zhoršilo) a takové prášky, po kterých bych neměla migrénu ani snížené libido, prý nejsou - prášky buď „vyřeší“ jeden problém nebo druhý, ale zároveň oba dva ne. Existuje nějaká „superantikoncepce“, která nemá žádné výrazné vedlejší účinky? Samozřejmě kondom, ale ten už bychom po těch letech rádi vyměnili za něco relativně lepšího :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12429
26.9.11 20:37

To bych taky ráda věděla:)Ale já jsem se teda vrátila po porodu k té co jsem brala před (Pramino) a jsem zase spokojená.Teda s jedním rozdílem-migrény po porodu nemám :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
26.9.11 20:37

Ahojky,
mám depo proveru (injekce), vůbec nemám žádné vedlejší účinky, chuť na sex je , nepřibrala jsem prostě nic mě netrápí (ani ta červená potvora :dance: .
Jen ze začátku mě občas trápilo krvácení , ale to se srovnalo než si tělo zvyklo. Četla jsem na ní tady na emimi hodně špatného , ale v mém okolí od ženských žádné problémy :wink: .
Každá to snášíme jinak , tak to chce vyzkoušet :-)

• Citovat
  • Upravit
101474
26.9.11 20:46

Zkus nuvaring, sice jsou v tom stejné hormony jako v práškách, ale vstřebávají se přímo sliznicí, takže „v místě využití“ a nejdou celým trávicím traktem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
26.9.11 21:13
j.a.n.i1 píše:
Zkus nuvaring, sice jsou v tom stejné hormony jako v práškách, ale vstřebávají se přímo sliznicí, takže „v místě využití“ a nejdou celým trávicím traktem.

Já myslím, že ty hormony se dostanou do celého těla tak jako tak. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
26.9.11 21:14

ťažko radiť, snáď len doktor pomože. Chce to odskúšať, nemá zmyslel písať vyskúšaj to a ono, každému sedí niečo iné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
26.9.11 21:25

Tak ja tedy po vsech antikoncepcich,ktere jsou v prascich zvracim a tak uz nekolik let (mimo tehu a po nem) uzivam EVRU,jsou to naplasti a absolutne nemaji zadne vedlejsi ucinky.Jdou pres kuzi a ne pres travici trakt apod..
Jsem s ni naprosto spokojena,ikdyz je tedy na muj vkus drazsi,ale na vyber nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
26.9.11 21:28

dominko a co Mirena?Je to nitroděložní tělísko.které obsahuje i hormony.Já mám s HAK taky problémy,hlavně tloustnutí a snížené libido a s Mirenou v pohodě.Akorát to trvalo skoro půl roku,než to „sedlo“teď už úplná paráda,MS jen občas a slabá a vedlejší příznaky žádné.Na pět let mám vystaráno,nemusím nic zobat a ani si nechávat píchat injekce.mmch depo proveru jsem měla a za mě nee :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
26.9.11 21:33

Mám sklony k nepravidelné menstruaci,dlouhé,občas bolestivé-lékař tělísko vždy nedoporučil,že se v takových případech nehodí.Ale změnila jsem lékaře s tím,že to zkusíme.Ne mirenu,ta je na zkoušku drahá.Ale klasiku za pár korun.Trvalo asi měsíc,než si to sedlo,bylo špinění-ale potom dobrý.Menstr. sice nepravidelná,ale snesitelně,ale nebyla silná,toho jsem se bála.
Zkus klasiku tělísko a třeba za rok si nech Mirenu-menstr. by měla vymizet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
26.9.11 21:36

Už jsem za ty roky brala patery prášky a nechce se mi zkoušet další, to jen na doporučení od více spokojených uživatelek. Tělísko je asi poslední věc, kterou snad zkusím, ale podle mé doktorky to brzo vytáhneme, nejsem na to moc vhodná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
26.9.11 21:38

Lasičko, možná dám na tebe, máme částečně podobný problém. Zkusit něco levného a uvidí se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
26.9.11 21:44

Hlavně neber Clairu ted mám po ní problém s cyklem jak blázen. Nikdy jsem to neměla a sotva jsem jí vysadila tak chcípám bolestma a nepravidelnou MS. Přitom je docela drahá ale tento případ evidentně drahá nemusí být dobrá. Nejlepší asi byla Yadine naprosto bez problému. Bojim se ale že ti to stejně k ničemu nebude působení na každého je individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
26.9.11 21:47

Já právě klasické tělisko nechtěla,protože mám naprosto nepravidelnou menstruaci.Mám ve svém okolí poměrně dost kamarádek a příbuzných,co Mirenu mají a neznám nikoho,komu by jí museli předčasně vytáhnout,na rozdíl od běžného IUD,to potíže dělává.Mirena sice stojí kolem 5000,ale je to na pět let,já dřív brala HAK za 900 na 3 měs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
26.9.11 21:53

mala som nuvaring a maximalna spokojnost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
26.9.11 21:59
Bella29 píše:
Já právě klasické tělisko nechtěla,protože mám naprosto nepravidelnou menstruaci.Mám ve svém okolí poměrně dost kamarádek a příbuzných,co Mirenu mají a neznám nikoho,komu by jí museli předčasně vytáhnout,na rozdíl od běžného IUD,to potíže dělává.Mirena sice stojí kolem 5000,ale je to na pět let,já dřív brala HAK za 900 na 3 měs.

Mirena vyjde levněji než tablety-ale když nesedí,tak co potom s ní?Na zkoušku zda jí tělo nebude vypuzovat cizí těleso bych třeba na rok zvolila levnou variantu i za cenu nepravidelné menstruace a po roce zaplatit Mirenu.
Kamarádka měla mirenu,ale neseděla jí a museli jí vyndat-vím jen o té jediné,ale přesto stát se to může.Dvě kamarádky jsou moc spokojené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí