Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den včera mi doktorka zavedlatělísko Danu,zavedení bylo nepříjemné a potom em měla dost silné bolesti v podbříšku,prý je to možné.Ale asi tak 2 hodiny po tom sem na toaletním papíře našla kousek bílého drátku,je to normální?Děkuji za radu ![]()
no já Danu nemám, ale pár mých kamarádek ano.Popisovali vše naprosto bez problémů.A pokud z tebe vyšel drátek,tak to mi normální nepřipadá.Volala bych k dr. ![]()
taky nemám tělísko, ale drátky by z tebe padat neměli. Typla bych, že to bude kus toho tělíska.
Danu mám už třetí a o vypadnutém drátku nic nevím..určitě s tím zajdi zpět k doktorce..
Nebo alespon zavolej ![]()
No, co jsem tak občíhla tak ten drátek by měl být na vytažení. Mudra mi je zkracovala aby nedloubal manžela
Tak třeba jestli ho jen neustřihla a nezapoměla vytáhnout nebo tam prost kousek nezůstal.. No raději bych si zašla.
no mě právě říkala že mi tam něco zastřihává tak budu doufat že to bude tak jak píšete.Ona je tam bohužel až v pátek tak tam hned zajdu a uvidím.Ale doufám že to bude dobrý,znovu to podstupovat a dávat za to ty peníze se mi nechce teda.Jinak všem děkuji za nápovědy ![]()