Tělísko Dana

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18
21.9.11 09:41

tělísko Dana

Dobrý den včera mi doktorka zavedlatělísko Danu,zavedení bylo nepříjemné a potom em měla dost silné bolesti v podbříšku,prý je to možné.Ale asi tak 2 hodiny po tom sem na toaletním papíře našla kousek bílého drátku,je to normální?Děkuji za radu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1885
21.9.11 10:19

no já Danu nemám, ale pár mých kamarádek ano.Popisovali vše naprosto bez problémů.A pokud z tebe vyšel drátek,tak to mi normální nepřipadá.Volala bych k dr. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aleachimka
21.9.11 10:59

taky nemám tělísko, ale drátky by z tebe padat neměli. Typla bych, že to bude kus toho tělíska.

• Citovat
  • Upravit
12978
21.9.11 11:28

Danu mám už třetí a o vypadnutém drátku nic nevím..určitě s tím zajdi zpět k doktorce..
Nebo alespon zavolej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
21.9.11 11:44

No, co jsem tak občíhla tak ten drátek by měl být na vytažení. Mudra mi je zkracovala aby nedloubal manžela :oops: Tak třeba jestli ho jen neustřihla a nezapoměla vytáhnout nebo tam prost kousek nezůstal.. No raději bych si zašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
21.9.11 12:44

no mě právě říkala že mi tam něco zastřihává tak budu doufat že to bude tak jak píšete.Ona je tam bohužel až v pátek tak tam hned zajdu a uvidím.Ale doufám že to bude dobrý,znovu to podstupovat a dávat za to ty peníze se mi nechce teda.Jinak všem děkuji za nápovědy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí