Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Koupila bych sytější mléko. Mi tohle dělal syn, když jsem mu dávala hipp. Vypil svoji dávku a během chvíle řval, že má zase hlad. Ale z další dávky už se poblil. Přešla jsem na nutrilon a bylo to v pohodě.
A ano, může to být růstový spurt. Ale můžou to být i koliky. Dcera mi to v tom věku taky dělala. Celý den všechno naprosto v pohodě a úderem 7 večer řev, řev, řev, řev. Mohla jsem kojit nonstop, nepomáhalo, dokrm nechtěla. Prostě řvala a kroutila se jak had. Klidně hodinu. Cvičení, masáže… nepomáhalo. A pak zlom a byl klid a spala. Trvalo to asi měsíc a pak se uklidnila sama. Bez nějakého zásahu.
@LilyJane Ona se právě nekroutí, na bříško také trpí, ale takhle to nevypadá.. Vyloženě se u té flašky vzteká, a pila by do poblití.. No, počkám jestli to bude třeba za týden lepší, a kdyby ne tak zkusím asi jiné mléko. My jsme teď právě nově týden na kendamilu, a je pravda že po Bebě tohle nedělala, ale zase ji bolelo bříško..
Muze to byt uplne cokoliv, zkousej, co zabere.
Je na tom hezky videt, ze vecerni rev nerovna se malo mlika.
Holky potřebuju radu! Mám pětitýdenní miminko. Je na UM. Už 3 dny každý večer se cca 2-3 hodiny vzteká. Pořád chce jíst. Jenže se vzteká i u jídla, mele sebou, brečí. Když dopije chce další, a pak by si klidně dala i další, ale to už ji dát nechci, protože se většinou pozvrací.. Je to růstový spurt? Jestli ano, jak se řeší u miminek na UM? Přes den jí normálně, ale večer je to katastrofa..děkujii