Růstový spurt ano či ne

Anonymní
21.1.23 21:46

Růstový spurt ano či ne

Holky potřebuju radu! Mám pětitýdenní miminko. Je na UM. Už 3 dny každý večer se cca 2-3 hodiny vzteká. Pořád chce jíst. Jenže se vzteká i u jídla, mele sebou, brečí. Když dopije chce další, a pak by si klidně dala i další, ale to už ji dát nechci, protože se většinou pozvrací.. Je to růstový spurt? Jestli ano, jak se řeší u miminek na UM? Přes den jí normálně, ale večer je to katastrofa..děkujii :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3931
21.1.23 22:04

Koupila bych sytější mléko. Mi tohle dělal syn, když jsem mu dávala hipp. Vypil svoji dávku a během chvíle řval, že má zase hlad. Ale z další dávky už se poblil. Přešla jsem na nutrilon a bylo to v pohodě.

A ano, může to být růstový spurt. Ale můžou to být i koliky. Dcera mi to v tom věku taky dělala. Celý den všechno naprosto v pohodě a úderem 7 večer řev, řev, řev, řev. Mohla jsem kojit nonstop, nepomáhalo, dokrm nechtěla. Prostě řvala a kroutila se jak had. Klidně hodinu. Cvičení, masáže… nepomáhalo. A pak zlom a byl klid a spala. Trvalo to asi měsíc a pak se uklidnila sama. Bez nějakého zásahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.23 22:17

@LilyJane Ona se právě nekroutí, na bříško také trpí, ale takhle to nevypadá.. Vyloženě se u té flašky vzteká, a pila by do poblití.. No, počkám jestli to bude třeba za týden lepší, a kdyby ne tak zkusím asi jiné mléko. My jsme teď právě nově týden na kendamilu, a je pravda že po Bebě tohle nedělala, ale zase ji bolelo bříško..

• Citovat
  • Upravit
34322
22.1.23 00:20

Muze to byt uplne cokoliv, zkousej, co zabere.
Je na tom hezky videt, ze vecerni rev nerovna se malo mlika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí