Růstový spurt s pauzou

257
3.2.14 15:45

Růstový spurt s pauzou

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, čtyři dny jsme měli spurt, dva dny byl relativně klid a dneska je to tady znovu, je to možný, aby byla „pauza“ a spurt pokračoval? zítra máme měsíc a malej se dneska začal chovat stejně jako ty čtyři dny, tzn. kroutí se, odtrhává se od prsa, prso vyžaduje co hodinu, pořádně nespí a pořád pláče a nejde utišit. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
3.2.14 15:48

Tak jako laik si rikam - proc by to nemohl byt spurt? :nevim:

a nemuze ho bolet brisko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
3.2.14 16:24

Bříško taky, je to jedno k druhýmu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
3.2.14 17:42

A nemáš málo mléka nebo že by mu nestačilo co v něm je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
3.2.14 20:07

Mlíka mám právě dost, ale tím jak se pořád odcucává a vzteká se, tak nechce pít…minulý týden jsme byli v nemocnici a tam mu dávali flašku, takže od té doby trochu bojujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
3.2.14 20:46

No tak to může být tou falaškou. :,( Zvykl si, že to teče samo a u prsa se musí namáhat. Ale je na prd, že jen takhle pocucává, protože pak tahá jen to přední mléko a to zadní výživnější tam nechává a tam pak může být i hladovější :think: Tak snad se to srovná a nebudete muset odstříkávat jako my :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
3.2.14 21:16

@rachele my právě když máme spurt, tak ani nemám co odstříkat, po kojení nic neteče, protože ho kojím co hodinu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
3.2.14 21:17

A zajímavý je to, že přes den skoro nespí, ikdyž má očička oteklý a v noci mi klidně ty tři hod vydrží :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
3.2.14 21:23

No na měsíční mimčo je to málo, když ve dne skoro nespí :( a neusne ani když ho uchováš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí