Různá stolice....

Anonymní
21.12.20 22:12

Různá stolice....

Ahoj, moc prosím o názor…
Je mi 39let a sem tam se stane, že mám kasovitou stolici. Jednou tuhá (rano) a třeba k večeru sotva doletim a kašovitá, pak třeba den nejdu a někdy zase letím třeba po kavě. Před třemi lety mám za sebou kolono a gastro, ze stejného duvodu, nic nenašli… skoro tři roky klid, ale teď se to zase objevilo, třeba je to normální a já se jen nervuju… Dnes při konzumaci večeře, jsem se nad tím zase zamýšleli a za chvilku jsem ležela, ale měla jsem tatarku, tak to se asi může stát…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanka1
21.12.20 22:20

Kup si v lekarne lactobacily a poctive kazdy den zobej a sraní se ti upravi samo…mas rozhasene prostredi ve strevech

• Citovat
  • Upravit
53518
21.12.20 22:38
@Anonymní píše:
Ahoj, moc prosím o názor…
Je mi 39let a sem tam se stane, že mám kasovitou stolici. Jednou tuhá (rano) a třeba k večeru sotva doletim a kašovitá, pak třeba den nejdu a někdy zase letím třeba po kavě. Před třemi lety mám za sebou kolono a gastro, ze stejného duvodu, nic nenašli… skoro tři roky klid, ale teď se to zase objevilo, třeba je to normální a já se jen nervuju… Dnes při konzumaci večeře, jsem se nad tím zase zamýšleli a za chvilku jsem ležela, ale měla jsem tatarku, tak to se asi může stát…
Žlučník máš?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.20 22:42

@Russet Ještě mám :)

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
21.12.20 23:26
@Russet píše: Žlučník máš?

Muzu se zeptat na souvislost?
Ja ho uz nemam a obcasne problemy resim prave tema lactobacilama a do dvou, trech dnu max je zas vsechno v poradku…

• Citovat
  • Upravit
53518
21.12.20 23:40
@Hanka1 píše:
Muzu se zeptat na souvislost?
Ja ho uz nemam a obcasne problemy resim prave tema lactobacilama a do dvou, trech dnu max je zas vsechno v poradku…

Slyšela jsem u kolegyně, že to má od doby, co jí kuchli žlučník. Ona je ale starší. Nevím, jestli proti tomu bojuje s laktobacily, ale kysané nápoje mívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.20 06:57

Také to mám tak, beru to jako fakt a neřeším. Vloni mi dělali kolonoskopii kvůli něčemu jinému a bylo to OK.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.12.20 08:31
@Anonymní píše:
Také to mám tak, beru to jako fakt a neřeším. Vloni mi dělali kolonoskopii kvůli něčemu jinému a bylo to OK.

Fakt, já přicházím do stavu, že se normálně bojím cokoliv sníst… jsem jak tělo bez duše, nervak no… pak se mi podaří se povznést a je fakt, že vše jde do pohody. Aspoň tak to bylo minule. Nevím jestli nemám jít znovu po vyšetření, ale jak říkám, vše mi dělali před třemi lety.

• Citovat
  • Upravit
2261
22.12.20 10:43

Zkusila bych na pár dní striktně vysadit laktozu, co to udělá. Ono to může být také nějaká potravinová intolerance. Tam se může průjem dostavit i třeba na druhý den po té potravině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.20 12:23
@Okta píše:
Zkusila bych na pár dní striktně vysadit laktozu, co to udělá. Ono to může být také nějaká potravinová intolerance. Tam se může průjem dostavit i třeba na druhý den po té potravině.

Teď jsem přijela od doktorky, prý se asi opravdu dokáži sama takto vypsychnout. Jdutedy zítra na sono. Kolono a gastro se prý dělá až po deseti letech.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.12.20 12:24
@Okta píše:

Každopádně říkala, že tělo s věkem opravdu reaguje po různu na nějaké jídlo.

• Citovat
  • Upravit
2261
22.12.20 14:46

Já musela několik let jíst bez laktozy, pak i bez lepku. Teď zas můžu všechno. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radka5511
7.12.23 17:22

Klidně může být IBS, na kolono nenajdou

• Citovat
  • Upravit
314
7.12.23 21:01
@Anonymní píše:
Teď jsem přijela od doktorky, prý se asi opravdu dokáži sama takto vypsychnout. Jdutedy zítra na sono. Kolono a gastro se prý dělá až po deseti letech.

Ja to mam po operaci zlucniku takhle. Predtim me to taky zlobilo.Tak uvidite co na sono. Muzou to byt kaminky na zlucniku. Dejte pak vedet. Drzim pesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42504
7.12.23 21:19

To je ale úplně normální, moje tělo taky reaguje na vše, co vrchem pošlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí